Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 697
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Аз да се похваля, че през уикенда ще съм без дете, та мисля да отскоча в неделя до Джъмбо да огледам какво става, не че ще купувам нещо определено де, искам да разузная какви играчки има, и то обстойно, а с Ния в магазина това няма как да се случи. Щом никой не черпи къфе, да го направя аз...заповядайте!

# 526
Женка, благодаря за кафето мила, защо не си ми казала , че си без дете аааааааа Simple Smile  Hug

# 527
Женка, благодаря за кафето мила, защо не си ми казала , че си без дете аааааааа Simple Smile  Hug

Светле аз тази сутрин разбрах, майка ме зарадва на разсъмване   newsm44
Айде бе, мацки, каде се изгубихте всички? И по градинките ви няма, и по форумите, я кажете какви толкова тайни неща вършите?

# 528
  • София
Привет и от мен.  Някой ходил ли е до софийския Вис Виталис. Само дрехи ли има или е от типа на Хиполенд newsm78. И ние ще събота без дете, ще гледаме 2012 Mr. Green

# 529
Аз пък отсега офертирах мъжа в събота вечер да ходим на втората част на "Здрач"...веднага се съгласи, на кино не сме ходили от година и половина сигурно. Дано втората част да е поне толкова хубава колкото първата. Относно Вис Виталис-моят съвет е да не си губиш веремето, поне аз като ходих цените бяха завишени спрямо другите магазини, не видях нито една стока на промоция, и основно бяха дрехи, имаше и проходилки и колички и т.н. но основно дрехи. Абе, не е нищо особено.

ПП Редактирам се, сега видях, че премиерата в БГ е на 04.12., така ще избирам друг филм  Crossing Arms

# 530
  • София
Как завишени бре. Много евтини нещица има, повечето са тяхно производство. Но продават и колички, кошчета, легълца. Даже ми направи впечатление като купувахме количката, че е малко по-евтина даже от представителния магазин.
Между другото,аз основно от там пазарувам дрехи и съм доста доволна

# 531
NellyR то си зависи от кои други магазини пазаруваш...аз често ходя до Джъмбо и Хиполенд, поне сравнено с техните цени /Хиполенд някои от нещата периодично са на промоция и са по-евтини от Вис Виталис/ е по-скъпо. Аз два пъти ходих до Вис Виталис, вече не си и правя труда да се отклоня, нищо, че съм с колата, просто ме изнервя този магазин. А каква реклама само му направиха, а то си е нищо и никакъв магазин...във всеки квартал има по един подобен детски магазин, само дето обикновено са 1-етажни.

# 532
  • София
Жени, аз също съм пазарувала от Хиполенда, но странно на мен ми се видя по-скъпо. Може би ако хванеш промоциите както ти казваш, защото пък от друга страна във Вис Виталис не съм срещала промоции, поне не на дрехи.
За Джъмбото не мога да кажа нищо, защото ми е по-далече и не съм ходила там. А напоследък като че ли пазарувам най-вече онлайн

# 533
Жени, аз също съм пазарувала от Хиполенда, но странно на мен ми се видя по-скъпо. Може би ако хванеш промоциите както ти казваш, защото пък от друга страна във Вис Виталис не съм срещала промоции, поне не на дрехи.
За Джъмбото не мога да кажа нищо, защото ми е по-далече и не съм ходила там. А напоследък като че ли пазарувам най-вече онлайн

Точно това имам предвид, във Вис Виталис не съм срещнала нищо на промоция, нито дреха, нито нещо друго. Иначе в Джъмбо е най-евтино, е то и качеството не е кой знае какво...въпреки че на Ния всички летни дрехи са й от там и да ти кажа - супер сладурски са, и късите панталонки, и рокилчиките и не са мръднали...е, те за другата година няма и да й стават де, но толкова ги харесвам, че няма да ги хвърлям, чакам някоя приятелка да роди момиче, че напоследък покрай мен все момчета се раждат.

# 534
  • София
А с какъв произход са дрехите в Джъмбо
Аз сега съм поръчала от един английски сай - Некст- и ако ми харесат ще си поръчвам оттам. Не излизат кой знае колко скъпи нещата, най-скъпите са по 14-15 лири

# 535
А с какъв произход са дрехите в Джъмбо
Аз сега съм поръчала от един английски сай - Некст- и ако ми харесат ще си поръчвам оттам. Не излизат кой знае колко скъпи нещата, най-скъпите са по 14-15 лири
Е, ти пък...повечето са китайски в Джъмбо, NEXT си е марка /вярно, не от луксозните, но все пак/. Но аз пък не държа на марката, ако попадна на нещо изгодно, естествено, че взимам, но не основно маркови неща купувам. Джъмбо е огромен, отиди колкото за веднъж да поразгледаш и сама ще си направиш заключенията, струва си да се пошляеш там, все пак е най-големия детски магазин...аз обичам да ходя, лошото е, че рядко ми се случва без детето, а с нея е един малък кошмар...като се превъзбуди от толкова играчки и няма спирка, и вместо да гледам стоките, аз гледам нея  ooooh!

# 536
  • София
Аз пък си мислех, че като е гръцка верига, ще са с гръцки произход.  Mr. Green Но да ти кажа китайски няма да купя никога, макар че имам американски дрешки на Гап и Картърс и те също са правени в азиатските страни. Въпреки това ми се струва, че едно е за американския пазар, друго е за източноевропейския.
А от английските, които са с доставка до БГ какво ще ми препоръчашс хубаво качество

# 537
Хахаха, гръцки произход...може, ама за по-богати нации сигурно. Да ви кажа, аз имам някои маркови дрехи, дето са шити в Тайланд или Индонезия например, но качеството никак не е лошо. Както мои, така и на детето. Но пък и нейните, които са китайски не са мръднали  newsm78 въпреки че за моите не е така. Знам ли, може би все пак за детските дрешки да има повече изисквания...ами аз от чуждестранни сайтове не купувам често, да ти кажа, и от Ла Редут съм попадала на доста как да кажа "посредствени" материи. Абе, всеки си прави изводи и си преценява кое е най-доброто за него. Аз лично, купувам дрешки от нашия пазар на Дружба, има едно страхотно магазинче /и не само едно де/ и персонала винаги е наясно и като ми препоръча нещо-няма грешка. Това са си моите навици де. Нека и другите да кажат, темата е интересна и може да се почерпят идеи.

# 538
  • София
Това в Дружба 1 на пазара ли - Пинокио или нещо подобно. Знам го, но не съм пазарувала оттам.

# 539
Пинокио не е лош, имат наистина хубави неща, но не са евтини. Магазинът, който имам предвид се намира в новото каре с магазини /не най-новото, онзи ден видях, че са открили един куп магазини на мястото на сергиите/, всъщност има поне 4-5 детски магазина и наистина много хубави дрешки, направо страхотни. Специално от едения се сещам, че купих на Ния дънков сукман с цикламени тиранти и големи копчета в същия цвят - направо очите ми останаха в него. И като модел, и като материя. Цената беше 32 лв.-за такава дрешка според мен е нормална цена.

Общи условия

Активация на акаунт