Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 656
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ние пък доста бодърстваме за бебе на 1 седмица. Преди около час го приспах ...Цял ден се върти и мрънка. Ползваме на  памперс пелените но нещо почнаха да пропускат и се мокри  newsm78. Някой с предложение за друг вид памперси които не пропускат толкова много?!?
пробвай пелените на Хъджис Peace
Аз съм доволна от тях

# 571
  • София
Klodia, честита радост!
Много оригинално име сте избрали!
Да ви е живо и здраво момченцето!   bouquet  bouquet  bouquet

# 572
  • София
Честито бебе на Клодия и от мен , да ви е живо и здраво   newsm51

# 573
Благодаря на всички.
NellyR - ние още не сме излизали . Дано времето се задържи такова и другата седмица за тогава съм оставила разходките нека поне да направим 10 дни все пак сезона не е летен  Peace Поне така си мисля  Thinking Иначе нямам нищо против да си правим разходките заедно. Ще ми бъде приятно  Hug Peace
Муци ми то само си дойде ... Още в корема ми с татето си го наричахме ТОНИ и накрая той за цвят ми предложи и МИР ... та така не само оригинално но и доста рядко срещано име е  Mr. Green Mr. Green Peace
Иначе варианта беше Танимир, но нещо не ни звучеше добре... Whistling

# 574
Привет маминки  Hug

Клодия, кой номер на памперс ползваш? Защото при момченцата е малко сложно:) И Лъчи беше така, но просто вземи един номер по-големи, т.е. ако си с единица, вземи двойка- ще има ефект, от опит знам:)

А другите къде сте зачезнали, появявате се само да честитите на някой нещо и хайдеееее Simple Smile

Ние утре с Лъчи сме готови за разходки, ако има и други желаещи да се срещем към 10:00 някъде. Че аз сигурно почвам работа от другата седмица и да си поглезя момченцето малко, после все ще е на градина и няма да мога да си го видя Sad

# 575
svetlu6ka - 2 ката ползвам, но препълването става само нощно време през деня нямам такъв проблем  Peace Да взема 3 само за през ноща? newsm78

# 576
Аз от Памперс съм най-доволна. Пробвах някакви експерименти с Хъгис, Пуфис и т.н., но отдавна си затвърдих доброто мнение за Памперс, и до днес тях ползваме. klodia Светлето правилно те е посъветвала, щом се препълва, минаваш на по-голям размер. При Памперс не ми се е случвало да изпуска, ако е точния размер, както и дупето винаги е сухо, за разлика от други марки.

# 577
  • София
И ние си ползвахме Памперс до последно, но за момченцата
знам че мамите предпочитат Либеро.

# 578
Аз и Либеро сам пробвала, но са доста твърдички...Опитай с по-голям номер, действа  Mr. Green

# 579
 Peace ще ползвам Светли, че ние 98 бр. имаме от тези и докато ги свършим голям "зор" ще видим  Mr. Green Mr. Green
 jeniqa - аз съм на Памперс Jambo - new baby в момента Такива Татето е купил като се роди Тони  Peace
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Има време ще пробваме всички видове както е тръгнало. В болницата бяхме с Пуфис ... на мен ми допаднаха  Peace

# 580
  • София

Ние утре с Лъчи сме готови за разходки, ако има и други желаещи да се срещем към 10:00 някъде. Че аз сигурно почвам работа от другата седмица и да си поглезя момченцето малко, после все ще е на градина и няма да мога да си го видя Sad
Къде ще сте? Ние излизаме към 12 - 12 и нещо, можем да минем да се видим

# 581
Ами вие хубаво излизате към 12, ама ние тогава се прибираме Лъчи обядва и към 13 часа заспива Simple Smile Разходката ние 10-12 ако можете елате, ние покрай Езерото ходим Hug

# 582
ЕТО НЕЩО ДА СЕ ПОСМЕЕТЕ  hahaha hahaha

Баба Чатка и баба Нетка в скайпа

БАБА НЕТКА

Чатке, как си ма, какво праят децата?

БАБА ЧАТКА

Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.

БАБА НЕТКА

Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!

БАБА ЧАТКА

Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.

БАБА НЕТКА

Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...

БАБА ЧАТКА

Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!

БАБА НЕТКА

Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот икона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?

БАБА ЧАТКА

Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.

БАБА НЕТКА

Не помня такова нещо, бе Чатке!

БАБА ЧАТКА

Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.

БАБА НЕТКА

Няма такова нещо!

БАБА ЧАТКА

Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!

БАБА НЕТКА

Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!

БАБА ЧАТКА

Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс!

БАБА НЕТКА

Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!

БАБА ЧАТКА

Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!

БАБА НЕТКА

Котка да ти изяде мишката!

БАБА ЧАТКА

Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!

БАБА НЕТКА

Някоя невестулка да ти хакне кокошките!

БАБА ЧАТКА

Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!

БАБА НЕТКА

Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!

БАБА ЧАТКА

Лицето ти на пиксели да стане!

БАБА НЕТКА

Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!

БАБА ЧАТКА

Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!

БАБА НЕТКА

И компютъра ли?

БАБА ЧАТКА

И компютъра!

БАБА НЕТКА

Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!

БАБА ЧАТКА

Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...

# 583
Вижте колко е красиво Hug

http://www.vbox7.com/play:230681ef

# 584
Срамежливке, браво на теб, развесели ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт