Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 624
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Здравете аз искам да почерпя
 GrinningДнес Мики срава на 1 месец

# 601
  • София
здравейте,
и аз съм една Дружбенска, вече, мама! от 24 години съм в този квартал Rolling Eyes но сега го обикалям повечко, покрай разходките на Оги. и се радвам, че намерих тази тема, с надеждата да намеря компания за разходки Peace. да се представя казвам се Рада, а на 23.09.2009г се роди нашето слънчице Огнян! живеем в Дружба 1 и също обикаляме около блока, градинката зад Европа / бившия оазис/, езерото и до кауфланд стигнахме веднъж, но тепърва тръгваме да обикаляме Crazy
желая ви весел и усмихнат ден и ще следя темата Wink

# 602
  • София
Честита месечинка на малката Михаела  bouquet.Срамежливке, много важен повод

Добре дошла на атадар. Значи с теб ще се видим на Езерото Peace.Като ходим натамще ти пиша, ако искаш да се видим

# 603
  • София
СРАМЕЖЛИВКА честита месечинка на малкото слънчице  bouquet
NellyR ужасно ще се радвам да се видим Peace

# 604
СРАМЕЖЛИВКА  - Честита ти месечинка. Да ти е здраво и силно момиченцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
atadar   - Добре си ни дошла.
Е ще си ходим с бебетата на разходки около езерото заедно. Аз живея в близост до него. До Детската кухня където раздават храната на бебчовците ако знаеш къде е  Peace
Но мами нас още ни е страх да излезем навън и да се разхождаме с Тони Embarassed Спим на отворен прозорец, но не съм го извеждала все още.  Вие кога за пръв път изведохте на разходка бебчовците? newsm78

# 605
  • Русе
Ау, СРАМЕЖЛИВКА каква страхотна почерпка предлага  Flutter Честита месечинка  Hug

Честито и на всички, празнували тия дни  Hug

Аз тия дни кисна в темата за детските, направо съм изтрещяла вече  Crazy и майчинството за пръв път тоя месец ми го забавят  Close
При вас как е?

# 606
  • ул. "Мечтание"
Моите майчински вече се влияят само от това кога са изплатени осигуровките и ми ги изплащат около седмица след това. При теб може да се получило забавяне, защото след третия месец нали има втори болничен (или нещо такова), може да са ти го забавили да го занесат в НОИ.
Детските си ги получих някъде след 20ти ноември.

# 607
  • София
Но мами нас още ни е страх да излезем навън и да се разхождаме с Тони Embarassed Спим на отворен прозорец, но не съм го извеждала все още.  Вие кога за пръв път изведохте на разходка бебчовците? newsm78
Аз я изведох на 5-тия ден, но тя е лятно бебе
Все пак трябва да се извеждат навън колкото е възможно по-скоро заради рахита. Може да е за 30 мин но трябва.
Детските ми ги изплащат винаги навреме, досега не са имали забавяне, даже тоя месец и по-рано ми ги изплатиха
Майчинството също ми го пращат преди плащане на осигуровките, но ще видим тоя месец как ще е  Peace

# 608
  • Русе
От работа са коректни и с тях не съм имала проблем. Чакам последния болничен, който е до 4.11 и вече майчинството. До сега винаги болничните идваха първия вторник или четвъртък на месеца, затова се надявах днес да има, ама няма  Rolling Eyes

# 609
mimet0 подала ли си молба-декларацията? При мен точно тогава също се получи забавяне, защото я подадох към фирмата, но счетоводителката така се забави с подаването й към НОИ, че сигурно минаха 3-4 месеца...винаги като дойде времето за подаване на нова декларация, се получаваше забавяне, но това си е заради нашата счетоводителка. Общо взето, ако няма проблем с документите не съм имала забавяне на превода от НОИ.

# 610
  • ул. "Мечтание"
Миме, може в четвъртък да ги пуснат, не се притеснявай от сега. Все пак е първи днес!

# 611
Могат ли Декларациите да се носят направо в НОИ и да не се минава през предприятията ...? Че четно да ви кажа писна ми от това носене от "счетоводители" в НОИ месец по късно на болничните, а със сигурност и на декларациите ще е така  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 612
  • Русе
jeniqa всички декларации попълних още в средата на октомври и съм сигурна че са занесени в НОИ.
Lady Frost да се надяваме на четвъртъка  Praynig

# 613
jeniqa всички декларации попълних още в средата на октомври и съм сигурна че са занесени в НОИ.
Lady Frost да се надяваме на четвъртъка  Praynig

Аз не разбрах всъщност обикновено кога ти изплащат обезщетението, тъй като при мен около 10-то число, т.е. колко дни е забавянето? Аз обикновено или звъня в НОИ /да не повярваш, случва се и да ми вдигнат/, или изпращам запитване по мейла и в рамките на 2-3 работни дни ми отговарят, което ме устройва, че иначе в службата ми казват "Всичко е ОК" и аз го приемам на доверие.

# 614
Привет  Hug
Добре дошла на новата мама Heart Eyes

Качих няколко нови снимчици на Лъчи, ако имате желание ги погледнете в папка Ноември 2009 Simple Smile

http://la4ezar.multiply.com/photos

Общи условия

Активация на акаунт