Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 620
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
  • ул. "Мечтание"
Могат ли Декларациите да се носят направо в НОИ и да не се минава през предприятията ...? Че четно да ви кажа писна ми от това носене от "счетоводители" в НОИ месец по късно на болничните, а със сигурност и на декларациите ще е така  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Може и ти да си ги носиш, ако имаш време и желание!

# 616
  • Русе
Аз не разбрах всъщност обикновено кога ти изплащат обезщетението, тъй като при мен около 10-то число, т.е. колко дни е забавянето? Аз обикновено или звъня в НОИ /да не повярваш, случва се и да ми вдигнат/, или изпращам запитване по мейла и в рамките на 2-3 работни дни ми отговарят, което ме устройва, че иначе в службата ми казват "Всичко е ОК" и аз го приемам на доверие.

За сега може да се каже, че забавяне няма. Просто се надявах да е днес, защото до сега винаги превеждаха първия вторник или четвъртък на месеца (последните преводи са от 1.10 и 3.11, да не се връщам по назад)

# 617
  • София
Могат ли Декларациите да се носят направо в НОИ и да не се минава през предприятията ...? Че четно да ви кажа писна ми от това носене от "счетоводители" в НОИ месец по късно на болничните, а със сигурност и на декларациите ще е така  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Може и ти да си ги носиш, ако имаш време и желание!
Лейди, ти носила ли си ги лично. Аз знам,че не може да се подават лично, тъй като по този начин прескачащ работодателя, а той също е главно лице в случая Peace

# 618
  • ул. "Мечтание"
Аз не съм се занимавала с тези неща, но знам, че може от шефката си. Но така или иначе трябва да се ходи във фирмата, дори и сам после да си ги подадеш.

# 619
Може да ги занесе и друго лице, но да е упълномощено от управителя на фирмата. В нашата фирма по едно време упълномощиха една колежка да ги носи, точно поради големите забавяния от страна на счетоводителката, но за съжаление, тя напусна, и при мен отново почнаха проблемите. Така че не може който и да е да ги носи, без знанието и разрешението на управителя.

Светле Лъчи е станал много голям, и още по-сладък. То с теб колкото често се виждаме вече, ще трябва по-често да качваме снимки на децата, че да не ги забравим  Mr. Green

# 620
  • ул. "Мечтание"
Може да ги занесе и друго лице, но да е упълномощено от управителя на фирмата. В нашата фирма по едно време упълномощиха една колежка да ги носи, точно поради големите забавяния от страна на счетоводителката, но за съжаление, тя напусна, и при мен отново почнаха проблемите. Така че не може който и да е да ги носи, без знанието и разрешението на управителя.

Ясно! Тя за това моята шефка ми е казала, че мога и за да си ги нося (вероятно е имала предвид, че може да ме упълномощи). Whatever!

# 621
  • София
Някой някъде ще се разхожда ли днес да се видим Peace

# 622
Някой някъде ще се разхожда ли днес да се видим Peace

Ние днес не сме излизали че нещо не успях да се организирам. newsm78

За Декларациите не съм се занимавала аз да си ги нося
по лесно за сега ми е счетоводителката да ми ги носи макар
и да се забвят нещата в последствие Mr. Green

# 623
  • ул. "Мечтание"
Мен нещо ме е ударил духът на Коледа по празната тиква!  Joy
Два дни пазарувам картички и умувам пожелания... Сега остава и да ги надпиша!  Whistling Mr. Green

# 624
  • София
Мен нещо ме е ударил духът на Коледа по празната тиква!  Joy
Два дни пазарувам картички и умувам пожелания... Сега остава и да ги надпиша!  Whistling Mr. Green
Умувай и как ще се казва новата тема, щом ти е дошла музата Mr. Green

# 625
  • ул. "Мечтание"
Мен нещо ме е ударил духът на Коледа по празната тиква!  Joy
Два дни пазарувам картички и умувам пожелания... Сега остава и да ги надпиша!  Whistling Mr. Green
Умувай и как ще се казва новата тема, щом ти е дошла музата Mr. Green

Оки-доки!  Party

# 626
Пак се включвам с предложения за тема:
Дружбенските симпатяги пак за празници се стягат.
Дружбенските ни сладури готвят коледни (празнични) глазури.

# 627
 Хайде и аз да се вкюча с теми:

Зима чука на вратата...Дружбенки, вадете си палтата:)

Дружба, елхите украсете, подаръците подредете, шейните извадете и с коледно настроение бъдете.

Дядо Коледа пристига при дружбенската ни дружина. И дарява от сърце любов и здраве с двете си ръце.

# 628
  • София
За сега леко актуализирах заглавието, до като се спрем на нещо.
Новата тема е съвсем на близко  Mr. Green, така, че пишете да стигнем 50 страница
и да си сложим ново заглавиийце. Joy

# 629
  • София
Хайде и аз да се вкюча с теми:

Зима чука на вратата...Дружбенки, вадете си палтата:)

[
аз харесах това
анкета ще пускаш ли

Общи условия

Активация на акаунт