Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 617
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,
ето ме и мен най-накрая.
Гледам че говорите за болничните и майчинските. На мен ми ги превеждат много редовно, но и от фирмата са стриктни. НОИ бързо превеждат парите след като са получили болничните, като ми свършат болничните листове незнам после как се процедира, дано пак да са точни от НОИ.
Да ви питам за Коледния базар в Експото. Кой ще ходи??Миналата година бяхме с Муци и Миа и беше много хубаво. Ще има ли други желаещи тази година? Жени, Светлуши,Олче хайде тъкмо ще се видим. Дайте да се разберем. Новите мами също ще се радвам да се запозная с вас  Hug
Иначе сме добре, гледкаме се тримата и излизаме навън. Валето все още си заспива късно и продължава с тръшканията. Дано отмине този период, че много време се проточи  Crazy
Лека вечер от мен  Hug

# 631
  • София
Софка, кога е този базар?
Ако е следващия уикенд няма да мога, на 12 - ти е форумското парти на Елина, а на 13-ти - на Велизар.
Ако пък е през седмицата пак нямам шанс, тъй като отдавна вече не сме в Дружба и няма кой да ни закара цялата менажерия.Rolling Eyes

# 632
  • София
Здравейте маминки,

Софи, много ми се иска, но ние сме от три дни с
варицелка и не мърдаме от къщи.

Олче, тази неделя е.

Sunday 6 December 2009

from 11.30 until 17.00

Inter Expo Center
147, Tzarigradsko Chaussee

Светлуши
, Лъчи вярно е пораснал много!
Голям сладур! Да ви е жив и здрав!
дано и ти си доволна с новата работа!

Приятен уикенд на всички!

# 633
  • София
Олче, базара е утре от 11ч. Аз мисля и тогава да сме там. Хайде давайте да се органиираме, другите къде сте  Hug
Муци, докато пишех и ти си писала. ей много неприятно  Sad, много ми се искаше да се видим утре. Е поне за празниците ще сте здрави. бързо възстановяване  Hug

# 634
  • София
Сама съм с децата този уикенд, а ми е трудно изпълнимо да ги водя и двамата на този етап.  Rolling Eyes
Ако успеем, ще ти звънна. Hug

# 635
  • София
Сама съм с децата този уикенд, а ми е трудно изпълнимо да ги водя и двамата на този етап.  Rolling Eyes
Ако успеем, ще ти звънна. Hug
Е да, то и аз ще съм с Валето само, не е за бебоци там, въпреки че миналата година имаше много колички, но мисля че не е редно сред толкова навалица. Ако имаш възможност мога да мина да ви взема с Вели.

# 636
  • София
Е щом не е за колички и ние не трябва да идваме, макар че аз също не съм сигурна, че чакам гости утре Mr. Green
Нищо, ще се видим някъде по градинките

# 637
  • София
Да, наистина предишни години имаше доста хора и трудно се разминаваш вътре с количка, но не е невъзможно. Много е интересно и от гледна точка на коледно пазаруване , а и различните нации представят културата си във вид на храни и сувенири.Затова още се нарича Базар на нациите. Освен това всички приходи отиват за благотворителност.
Ако можехме да отидем, за нищо не бихме пропуснали! По скоро е забавление за родителите от колкото за малки дечица. Всяка години и БТВ разпродават сценичните си костюми, а и има разни неща-играчки , книжки употребявани на символични цени.
Обикновено има и дядо Коледа който се снима с децата. Ако искате си взимате и снимка. Мисля, че беше около 5 лв миналата година. Всяко детенце пък което се  снимало получава пакетче с лакомства. Mr. Green Абе с една дума, ако имате възможност идете! Плаща се и вход, но пък паркинга е безплатен.Peace

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 17:39 от Муци

# 638
Аз бих отишла макар и за малко,защото съм сама с Лъчи и ще полудеем от скука сами цял ден...То е от 11:30, аз мога за около час, 4е после спим. Иначе ако има желаещи за разходка към 10:30 съм ЗА...

# 639
  • София
Аз пък бях в Джъмбо и не можех да се разминавам с хората, беше претъпкано, а в Комседа пък- почти нямаше никой.

# 640
http://www.impulse.bg/group/78079

Ето нещо интересно

# 641
http://vbox7.com/play:a9cea027

Ето го нашето клипче

# 642
   Привет,мили съкварталки!
   Честит празник на всички празнуващи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Рядко пиша в темата.....Но...
   Вижте тук  Wink Hug

# 643
Аз не преувеличавам като казах, че Лъчи е пораснал. Ето ви една снимка като доказателство, от рождения ден на Ния е, какъв е бебешор, а сега голяяям, голяяям...

# 644
   Твоят Лъчи си е истински Лъчи!С тази русата косица прилича на слънчице! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт