Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 768
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
  • ул. "Мечтание"
Възможно е!
Аз за това ти викам, че най-добре да идеш на място!  Peace

# 421
За държавните кухни се записва от рано.И ако детето навършващо 10 месеца е в летниясезон,желанията за кухня са много и накрая няма места.
Нели,отиди в централата,до социалните детето е и си подай документите,а по нататък щеизискват бележка,че детето няма алергии,ако сте приети към 8-9 мес,ще искат 30бърканчета и 30 нови капачки с винт.Около 10 месец отиваш отново с 20 левчета за да си купиш купоните.............и започвате да папкате куня от 1-во число на месеца  Wink

# 422
 oncheto Mr. Green Mr. Green Mr. Green ЛЕЛЕ ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНА СХЕМА ... НАПРАВО СИ Е КАТО ДЕТСКАТА ГРАДИНА ...НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА И ТУК ДА ИМА ПРОБЛАМ... Е на нас ни е мнооооооогооооо рано ама ми стана СУПЕР ИНТЕРЕСНО  Twisted Evil Peace

А да попитам за ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, че у нас го коментирахме този проблем кога се записват децата да чакат за това "Заведение" и ако искаш да го пуснеш на ясла от раждането ли си чака РЕД  Laughing newsm78 Много ми е странно за това задавам такива въпроси...

# 423
  • ул. "Мечтание"
Явно за всяка конкретна кухня е различно!
В Красна поляна нямаше никакъв наплив! Като стане на 9 месеца, отиваш и го записваш и толкова!

Клодиа, за жалост за детските градини е от година за година записването, не може от раждането!  Mr. Green За вас, ако искаш на ясла пролетта най-рано се кандидатства, за да тръгне септември-октомври. Трябва да има 10 навършени месеца за да започне детето.

# 424
Голям наплив , много дечица ... да са ни живи и здрави само...  bouquet Peace А нашето мисля да го пускам като стане на годинка иначе бабите трябва да се нагърбят, а на нас нещо не ни се иска да си го даваме на тях...поне за сега  Peace

# 425
  • София
oncheto, къде е тая централа и тия социални
за нашия квартал ли говориш Thinking

# 426
oncheto, къде е тая централа и тия социални
за нашия квартал ли говориш Thinking

Е,за нашия,за кой друг.
Ами зад районото нали имасграда,в която се подават документи за лични карти,паспорти.От другата страна има като паркинг,там е входа и за социалните,студената вода.
В по-малка постройка е централното управление за детска кухня,там се записват децата,там дават купоните.

Сега гледам www.BGMaps.com картата на София.

Намира се между бул.Кръстьо Пастухов и успоредната ул 5014,отдвете страни на СОЦИАЛНАТА СЛУЖБА СА блок 137от ляво и 139 от дясно.

Влез в картата и напиши ж.к Дружба1 ,бул Кръстьо Пастухов и ще ти излезне.

ЦЕНТРАЛАТА ЗА КУХНЯТА РАБОТИ САМО ОТ 9;00 ДО 11;00 в работните дни

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 10:02 от oncheto

# 427
  • София
Здравейте момичета....
чета кухните обсъждате...На мен ми е малко далечно вече това време, но и ние минахме през това.
В частните кухни, поне бурканчeта не се искат. Mr. Green А, иначe и аз си взимах от Хер Бебе и бяхме доволни.

За записването в държавните до колкото помня освен бележката от педито за алергии трябва и акта за раждане на детето.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 11:13 от Муци

# 428
  • София
а мерси много, знам го това.
Мислех, че говориш въобще за централата ,някаде по центъра  Mr. Green

# 429
а мерси много, знам го това.
Мислех, че говориш въобще за централата ,някаде по центъра  Mr. Green

А,не,не!!!
За Дружба сити става на въпрос  hahaha

# 430
Здравейте
преди малко се върнах от Бебе-мания - има нови продукти - но общо взето очаквах повече.На всичкото отгоре излезна че ако не си в напреднала бременност /да ти личи/ или не си взела децата с тебе не ти обръщат внимание smile3516.Специално аз за това което отидох беше за играчки за деца от 1г. нагоре и имаше само два щанда единия на Chicco а на другия знам ли как му беше името  newsm78. А и някой от щандовете дават биберони като подарък.

# 431
Здравейте
преди малко се върнах от Бебе-мания - има нови продукти - но общо взето очаквах повече.На всичкото отгоре излезна че ако не си в напреднала бременност /да ти личи/ или не си взела децата с тебе не ти обръщат внимание smile3516.Специално аз за това което отидох беше за играчки за деца от 1г. нагоре и имаше само два щанда единия на Chicco а на другия знам ли как му беше името  newsm78. А и някой от щандовете дават биберони като подарък.

Аз когато бях бременна бяхме на БебеМания и не ми личеше......на всеки дават рекламни материали,и подаръци,а мен ме подминават.Обръщам се към мъж ми  Tired и възмутено му казвам;
Е кво,като нямам още корем и мен ме подминават Tired
Чу ме един мъж на щанда на Чико,той се оказа,че е представител и ми напълне една торба,книжлета и рекламни буклуци,но бях много щастлива

# 432
Благодаря на всички момичета, които се опитаха да ми помогнат в търсенето на гинеколог в района  bouquet Изключително мили и отзивчиви сте! За съжаление, явно няма да мога да се уредя с такъв наблизо и, въпреки че хич не ми се искаше, ще трябва да тръмбовам някъде по - надалеч. Ако все пак открия някакво подходящо решение, ще го споделя, за да може и други да се възползват.

# 433
Юли, не питай колко ми е далече Пиротска и ДКЦ особенно сега, когато е гадно времето и коремът ми тежи... но пък отношението на гинеколожката е супер и за това си ходя там  Peace
Важното е да си намериш човек които да ти допадне ... всичко останало е без значение...
Знам, че доста майки смениха лекарите си само защото не им обръщат достатъчно внимание  Peace

# 434
Здравейте
да ви се похваля че сестра ми / sramejlivka /  влезна да ражда и вече е с 8 см. разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт