Покажете си детските стаи -9

• 109 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Минди, страхотна стая. И аз съм на тема "Мечо ПУх". Благодарение на момичетата тук, дву-месечното ми издирване на стикери с популярното мече, най-после увенча с успех - и аз закупих такива от Вега-та Hug Сега сглобяваме мебелите ( трябва само гардеробчето да пристигне до края на тази седмица) и когато се подредим, ще цъкна да се разпиша;-)

# 121
Кажете ми от къде да си купя,по-скоро да поръчам свестен стенен часовник за детската?И ако може да не е с принцеси или 'Уинкс"!

На Граф Игнатиев близо (до Ориндж) има магазин за дървени играчки, сувенири, включително часовници. Сравнително нов е и отвън изглежда добре и пълен с интересни неща. Аз не смея да вляза, защото без повод най-лесно се пазарува Laughing.

# 122
Благодаря за мненията ви.
изработена е от БИТ МЕБЕЛИ - РУСЕ по мой проект и малки корекции от конструктора на фирмата .

# 123
Ами аз не живея в София,така че,ми трябва място от където могат да се правят поръчки онлайн. Simple Smile

# 124
silvanapei, пердетата са от "Дом Хармония" на Пиротска /срещу колоните/. Пердета с тези мотиви има освен в розово и в синьо и зелено. Цената е 18 лв/л.м.

# 125
  • в света на илюзиите

[/quote]
Кажете ми от къде да си купя,по-скоро да поръчам свестен стенен часовник за детската?И ако може да не е с принцеси или 'Уинкс"!

На Граф Игнатиев близо (до Ориндж) има магазин за дървени играчки, сувенири, включително часовници. Сравнително нов е и отвън изглежда добре и пълен с интересни неща. Аз не смея да вляза, защото без повод най-лесно се пазарува Laughing.
Магазинчето е страхотно. Има невероятни неща наистина. Малко са скъпички (всеки си знае де), но наистина са невероятни newsm10

# 126
И аз мисля вече нашата детска стая. Гледам и следя всичко тук. Идеята ми е за 1 легло сандвич (с издърпващ се втори матрак) с ракла, 3-крилен грдероб с много чекмеджета, ТВ шкаф или малка секция и бюро с надстройка. Сега гледам тези легла с издърпващото се второ на колелца  и се чудя дали са удобни и стабилни? Не съм виждала такова наживо. newsm78 Ще го ползвам от време на време, ако майка ми идва на гости.

# 127
  • София/Осло
ronisum - моля те дай линк към тези легла с колелцата.Много ми се ще нещо такова и на мен, но още не съм завършила в главата си точния проект  Peace

# 128
Ами сега точно нямам линк, като намеря ще публикувам. Последно в Тема 1 или Тема 3 (щото гледах снимки) видях едно такова и много ми допадна. Ще го потърся.
Ми някакво  такова легло, но с ракла отзад ми се върти в главата http://good-times.webshots.com/photo/2489388840084655174xHniTU

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 16:29 от ronisum

# 129
В Neoset и Gautier можеш да видиш идеята - едно легло влиза под друго. Не ги намирам в нета нещо на картинки. Струваха преди време към 1500 лв без матраците ...
Или нещо такова -  по-компактно

или както казват второто легло е чисто и просто матрак на колелца;)

# 130
  • Варна
Ние взехме такова легло тип сандвич на детето. Има и ракла. Издърпва се лесно и се отделя от основното легло. Втори матрак не сме купували, защото за сега не се ползва. Там държа един надуваем дюшек/от тези които за спане/. Вечер го вадя, защото Йоана пада като спи.

# 131
Леглата в нашата детска стая всъщност са такива. Под всяко има още едно което се издърпва. В нашия случай това от долу не е стандартно, по-ниско е и трябва да се сложи матрак с височина не повече от 12см. http://www.tvilum-scanbirk.com/default.aspx?ID=1932&ShowIpaper=49

Както бях писала купихме мебелите от Айко. Всички елементи от тази детска се продават и по единично. Основното легло е към 240, а допълнителното към 120лв.

# 132
  • Благоевград
Много красиви детски сте направили , браво. Доста идеи си откраднах. Ние също скоро ще правим детската и тогава ще се разпиша и аз.

# 133
  • Някъде на път....
ronisum, и при нас ще е нещо подобно, ама ми се ще леглото, коетосе издърпва, да има вариант и да става като спалня...ох, не знам и аз какво искам....  newsm78

# 134
  • Варна
ronisum, и при нас ще е нещо подобно, ама ми се ще леглото, коетосе издърпва, да има вариант и да става като спалня...ох, не знам и аз какво искам....  newsm78

Незнам да има такова легло. Единствения вариант, който се доближава на това, което искаш е разтегателен диван.

Общи условия

Активация на акаунт