Покажете си детските стаи -9

• 109 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • На морето!
Ок, при първа възможност ще я снимам и пратя на ЛС, защото в темата не ми се иска.  Simple Smile
Как така, не ти стиска, показвай я, де. Наистина има хора, които никога, нищо не харесват, но и не показват нищо свое- само концепции да други дизайнери, качени в нета, но аз от доста време не ги чета, съветвам те и ти да не се впечатляваш от тях. В тази тема показваме и коментираме своите стаи, така че няма какво да те притеснява  Peace

# 106
# 107
Има още за довършване

# 108
Много свежа е станала стаята! Браво   bouquet

# 109
  • В Голямото село
eruseva, като видях секцийката в детската ви, направо онемях - точно такава планувам и аз за нашата... страхотно! по ваш проект ли е или е готова купена?   bouquet

# 110
eruseva чудесна е стаята ...толкова е свежа...браво ссъс здраве да си я ползват децата Hug

# 111
eruseva,страхотна стая.поздравления. newsm10
и нашата е в светлозелената гама в комбинация с лила-светло.
наистина много ми хареса. чие изпълнение е това?ваш проект или готова поръчка?

# 112
Ок, при първа възможност ще я снимам и пратя на ЛС, защото в темата не ми се иска.  Simple Smile
Как така, не ти стиска, показвай я, де. Наистина има хора, които никога, нищо не харесват, но и не показват нищо свое- само концепции да други дизайнери, качени в нета, но аз от доста време не ги чета, съветвам те и ти да не се впечатляваш от тях. В тази тема показваме и коментираме своите стаи, така че няма какво да те притеснява  Peace
Разбира се, далеч не това ме притеснява  Simple Smile
Аз вярвам в Моят дом е моята крепост и до къщата ми са допускани много малко хора. В този смисъл никога няма да сложа публични снимки на къщата си. Въпрос на виждане. Много се радвам на тези, които показват хубавите си детски, но аз не съм от тях.

# 113
  • Хасково
Най-накрая и аз да покажа  новата ни детска стая http://mnusheva.snimka.bg/family/detska-staya.406343
Има още неща да се довършват, но в общи линии сме готови.
Страхотно красиво!
Моля, обяснете ми как направихте тревата?

# 114
Кажете ми от къде да си купя,по-скоро да поръчам свестен стенен часовник за детската?И ако може да не е с принцеси или 'Уинкс"!

# 115
  • Варна
isolda, стаята е страхотна Peace
Интересуват ме цветята по стената, от къде си ги купила. Аз търсих , но намерих само малки маргаритки в Практикер, които са за пердета. Стикери не искам.Разделих ги една по една и ги лепнах на стената, само че отзад имат някакви пластмасички и падат постоянно.

Благодаря, само че тук в момента няма почти никакви  Sad

Има, има - оня ден ходихме в Практикер, има всякакви размери и 20% намаление на всичко. Peace

Аз се замотах със снимките, че ходихме на почивка, а сега нямам батерии на фотоапарата. Утре ще снимам. Peace

# 116
Имаше разнообразие на часовници в Джъмбо- с Дора, принцеси, цветя и разни други герои Peace

# 117
Най-накрая и аз да покажа  новата ни детска стая http://mnusheva.snimka.bg/family/detska-staya.406343
Има още неща да се довършват, но в общи линии сме готови.
Страхотно красиво!
Моля, обяснете ми как направихте тревата?

Ефекта го постигнах с шаблони. От ПВЦ тапети изрязах трева и после го залепвах на стената със слабо хартиено тиксо. Латекса, който взехме изглежда че е хубав защото много добре покри зеленото върху лилавото. Аз сама  лепих шаблоните по стената и боядисах и затова не са съвсем еднакви височините, а пък другаде е леко криво. Ако работят двама мисля ,че резултата ще е много по-добър, но аз нямах търпение. Laughing

# 118
isolda,а от къде са пердетата  Hug?!Стаята е прекрасна :peace:i

# 119
  • В лудницата на 2-рия етаж.
isolda чудесена е,поздравления. Hug

Общи условия

Активация на акаунт