Покажете си детските стаи -9

• 109 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • В Голямото село
Уау, много хубави стаи показвате!
моргана, а това на стената стикери ли са?

# 91
Такива цветя като на стената в детската на isolda видях в Практикер,там където са нещата за градината Rolling Eyes
Момичета стаите ви са разкошни ,много ми харесват ,браво,с много вкус са направени Hug

# 92
slivanka, както е написала veni_04 цветята са от Практикер. Според мен си разчистваха Великденската украса Laughing .

# 93
Весето Благодаря!   bouquet
Rosie-Posie не са стикери рисунки са. По метода на Акси  Heart Eyes с прекопирането на стената.

# 94
Днес съм много превъзбудена и щастлива- от дълго време подготвям стаята за малкия човек, който чакам да се появи след десетина дни, живот и здраве,  и най-после стаята е завършена и реших да споделя еуфорията си с вас, защото стана точно така, както винаги съм си представяла, че трябва да бъде:
http://kikipep4e.multiply.com/photos/album/1#photo=1
 Hug

Поздравления! Много уют и топлина има в тази стая. Леко раждане!

# 95
  • Варна
Благодаря, само че тук в момента няма почти никакви  Sad

# 96
Знаете ли къде има красиви дръжки за мебели за детска стая? Преди месец-два гледах някъде из хипермаркетите, но не помня дали видях такива в Бриколаж или в Практикер. Някой ако е ходил скоро в Б. или П. дали е виждал подобни? Имам предвид дръжки с форма на цветя, животни и т.н.

# 97
Лилита в Бриколаж има. Със животинки, с цветя и разни други. В Практикер мисля, че няма.

# 98
Последния път като ходих в Скай сити имаше нов щанд, където се продаваха всякакви декоративни неща от дърво - часовници, закачалки, табелки с имена и т.н. Видяха ми се скъпи, но май са ръчна изработка. Май повечето бяха с животни.

# 99
Моргана, благодаря! Значи там съм ги гледала. Спести ми разкарването Simple Smile

# 100
Момичета помагайте Laughing
Време е да вземе латекс за детската стая,но все още се чудим какви да са цветовете
Фризът е този и ще отделя стените в два цвята

Колебая се дали отдолу да не е светло  синьо ,а над фриза нещо свело ,като кремаво Rolling Eyes
дайте  си мнението  Praynig Praynig Praynig Hug
Вени , ние сме с такъв фриз , отдолу сме сложили тапет а отгоре е латекс , ето снимки как изглежда , дано ти помогна  Peace

# 101
При нас едната детска стая е джунгла. Тя е на 100% готова - получи се много добре, много нерви потрошихме, но стана перфектно.
Моля те, покажи я!!!

# 102
Ауууу Mindi много хубаво ви е станало ....ние взрхме вече латекс,цветовете са като вашите ,отдолу бледо светло синьо,вместо тапети Rolling Eyes....а виждам стикерчета по стените ,откъде си ги взехте Hug

# 103
Взехме ги от магазин Вега , това е до новата поща онзи големия магазин за детски играчки  Peace Успех в боядисването , фриза който сте избрани наистина е уникален от личен опит ти го казвам  Peace

# 104
При нас едната детска стая е джунгла. Тя е на 100% готова - получи се много добре, много нерви потрошихме, но стана перфектно.
Моля те, покажи я!!!
Ок, при първа възможност ще я снимам и пратя на ЛС, защото в темата не ми се иска.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт