Покажете си детските стаи -9

• 109 893
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора/Сливен
Радвам се ,че ти е харесала общо взето е импровизация след 2-3 години ще правим основен ремонт тогава каката едва ли ще иска феички и разни подобни по стените.

# 46
Много добре се е получило. Ти сама ли рисува по стените?
Как подготви мебелите за боядисване и с каква боя ги боядиса?

# 47
  • Стара Загора/Сливен
Да аз рисувах, а мебелите по-точно леглото и малката секция те са доста стари ако знаеш тези лакираните от време оно.Та леглото изрязахме ъглите заоблихме ги, после минаваш с шкурка малко навсякъде колкото да се надере леко повърхноста и боядисвахме с валяк.Боята е на Декоратор супер бяла алкидна с тефлон , плюс нови дръжки и матрак за леглото ефекта си го бива в сравнение със старият вид на мебелите.Надявам се да съм била полезна!

# 48
  • Бургас
Днес съм много превъзбудена и щастлива- от дълго време подготвям стаята за малкия човек, който чакам да се появи след десетина дни, живот и здраве,  и най-после стаята е завършена и реших да споделя еуфорията си с вас, защото стана точно така, както винаги съм си представяла, че трябва да бъде:
http://kikipep4e.multiply.com/photos/album/1#photo=1
 Hug

# 49
  • София
Чудесна е, Ладида!
Стилно и изчистено, като се напълни с играчки и аксесуари, ще е една от най-сладките стаи на света Wink

bouquet

# 50
  • Стара Загора/Сливен
Страхотна е стаята LaDiDa поздравления и едно прекрасно бебче на финала ,леко и безпроблемно раждане ти желая! Hug

# 51
  • София/Осло
Невероятна стая, изпълнена с чистота, изтънченост и много вкус!!! Поздравления LaDiDa   bouquet
Леко раждане и скоро да покажеш снимки с обитателя на тази прекрасна детска! Hug

# 52
  • В Голямото село
LaDiDa, страхотно сладурска стаичка сте направили, поздравления! Обожавам белите детски мебели и, живот и здраве, и нашата детска стая ще е с такива  Heart Eyes

# 53
  • Бургас
LaDida, супер е! Браво! Пожелавам ти само хубави емоции с малкото човече в нея Hug

п.п. Айде не останаааааа Laughing

# 54
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!   Hug
Вече и аз съм нетърпелива да я покажа на малкия човек!   Party

# 55
Много, много хубава! Има всичко за едно бебе!
Само щастливи мигове с човечето! Simple Smile

# 56
  • Пловдив
Ладида, това е една от най-хубавите детски, които съм виждала във форума  Hug
Леко раждане и много щастливо бебе   bouquet

# 57
LaDiDa, страхотна е стаята. Личи си , че с много любов е направена. Пожелавам ти много хубави моменти в нея.
Нашата стая е готова с изключение на пердетата. Затова ще изчакам да ги сложим и тях и ще пусна снимки, за да си кажете мнението.

# 58
dolphin а с какво рисува стените, че доста различни цветове има и ми е интересно всички с едно и също ли са и имаше ли после много остатъци или всичко се оползотвори от боите ?

# 59
  • Стара Загора/Сливен
Roroana използвах латекс и 7 цвята различни оцветители, правиш си цветове каквито искаш , смесваш разреждаш докато получиш желаният от теб цвят.Не можах да оползотворя всичкото налично количество оцветители но това зависи от това каква площ ще рисуваш и каква ще е наситеността на цветовете така че  е много относително. http://www.orgachim.bg/index.php?location=products12&pid=88&start=7

Общи условия

Активация на акаунт