Покажете си детските стаи -9

• 109 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
   stanishkova, поздравления! Аз пък ще питам стола удобен ли е и от къде е; и прасето също (от къде  Embarassed) - страхотно е!  bouquet

# 616

Трябва да купим матрак 114/190(ако не бъркам) . Какъв бихте ми препоръчали?

Еднолицев или двулицев? И до колко пари.

# 617
Каква е разликата BlushНе съм се интересувала досега от матраци.
Искам само да  не е с пружини, цената не ме притеснява  Peace

# 618
Еднолицевите се поставят директно върху леглото. За двулицев имаш един допълнителен разход за подматрачна рамка.

При положение, че не искаш пружина имаш няколко варианта:
ТЕД имат еднолицев дунапрен - серия Милано Д за твоят размер 114/190 цената е 158лв -гаранция 2 години ( до скоро беше 5год, но я намалиха)
При двулицевите имаш много голям избор.
Първо рамката, тя ти е константа като разход - 125лв (слагам по-скъп вариант метална със сгъстени ламели)

На ТЕД модел Сандвич е само дунапрен - 214лв
На Блян - силикон - 200 - 300 лв в зависимост от моделът. По-добър вариант от дунапрена  Peace
На Екон-91 гр. Бяла - латексови матраци, различни височини и различна твърдост - от 359 до 500лв. Гаранция 10г. За мен това е най-доброто съотношение цена-качество на пазара  Peace
Магнифлекс - латексови. Различни модели, скъпички (на сайта им има и цени). Разликата с нашите е, че магнифлекс е естествен латекс, а на екон91 изкуствен.

Има и други, но тук нахвърлих основните. Ако нещо не се разбира, питай  Peace

Най-добре е, ако можеш да пробваш матрака на място. Хубаво е да седнеш, дори да легнеш  Peace

Надявам се да съм помогнала  Hug

Всички цени са за 114/190 размер.

# 619
rummi_pl ,много благодаря за изчерпателния отговор,дори си го принтирах вече  bouquet
Ще ми бъде от полза!

Ако се абстрахираш от цената, какъв матрак би си купила?Еднолицев или двулицев?

# 620
И в момента сме с такива - латекс на Бяла (Екон 91), средно твърд, 18см височина.  Peace

Ползваме го вече 4-та година. Първите два-три дена ми беше малко странно, но сега не го заменям  Hug

пп: инфото освен лично е и служебно, това работя  Blush

# 621

Нашата спалня е с латексов матрак.Купихме го преди 2 години ,доволна съм много от него.Дори не знам каква марка е Blush
По описанието горе е двулицев.С цип е и покривалото(ако се казва така) може да се сваля за пране ,удобно е .

Аз пък се зачудих сега тази подматрачна рамка не върви ли заедно с леглото newsm78. Явно и тя трябва да се купува допълнително.

# 622
Каква е разликата BlushНе съм се интересувала досега от матраци.
Искам само да  не е с пружини, цената не ме притеснява  Peace

ако не те притеснява цената - бих ти препоръчала магнифлекс, но мемори фоум задължително
детското ни легло е с магнифлекс, но някакъв друг, подарък е и не му знам името, който въобще не е удобен, а навсякъде другаде ни е меморифоум, е, няма абсолютно нищо общо
наистина отиди, виж, пробвай и ще видиш, че разликата е от небето до земята

аз по същия начин бях с диваните - не че е по темата - но когато седнах на нашия, разбрах, че друг просто не може да има.
Наистина уникално усещане.
Вярвам, че и за матраците трябва да е така.

# 623
Каспър,да не е MEMOFLEX ,мемори фоум не откривам в сайта им.
Пусни един линк .

# 624
Да, така е, грешката е моя мемофлекс
а мемори фоум е пяната

http://magniflex.bg/bg/products/premio/memoflex/

Имаме го на едното място поне 5 години, сега навсякъде пак такова сложихме
Ще видя кога ще сменя и детския. То е не се оплакало будаличката, но аз виждам разликата.

# 625
  stanishkova, поздравления! Аз пък ще питам стола удобен ли е и от къде е; и прасето също (от къде  Embarassed) - страхотно е!  bouquet

Прасенцето ни е подарък от Гърция, но е възможно да има подобни и в  Jumbo.  Grinning
Стола е много удобен за дете и е от:  
http://www.neoset.bg/index/catalog/catid/8

# 626
stanishkova , много фубава стая! Има топлина и уют - нещо, което липсва на нашата към монета, но се надявам като заживеем в апартамента да се получи.
От къде си купихте този абажур? Харесва ми.
Радвам се, че ви харесва стаята, аз много и се радвам, защото никога не съм имала детска стая и така емоцията е двойна за мен. Simple Smile
Абажура е от Бриколаж, но аз мисля да го сменям, защото не осветява добре. Цената му е под 20 лв. Има подобни и в GENESIS  и също не бяха скъпи.

# 627
stanishkova, много приятна стая  Peace
Можеш ли да кажеш какъв е точно основния цвят на мебелите, има ли дървесни шарки? Много ми харесва.
Умувам от едно известно време, вместо да ги правя бели нашите мебели да са нещо подобно.

Така изглежда основният цвят:

Не си спомням името на основният цвят, миналата година съм я поръчвала и не помня, мисля че беше светъл бук, но не съм сигурна.
По материала има много финни нишки, както се вижда на снимката.

# 628

На Екон-91 гр. Бяла - латексови матраци, различни височини и различна твърдост - от 359 до 500лв. Гаранция 10г. За мен това е най-доброто съотношение
цена качество.
Надявам се да съм помогнала  Hug
Peace
След дълго проучване и аз се спрях на този вид матрак за детската стая.

# 629
ако не те притеснява цената - бих ти препоръчала магнифлекс, но мемори фоум задължително
детското ни легло е с магнифлекс, но някакъв друг, подарък е и не му знам името, който въобще не е удобен, а навсякъде другаде ни е меморифоум, е, няма абсолютно нищо общо
наистина отиди, виж, пробвай и ще видиш, че разликата е от небето до земята

Така е с проба е най-добре  Peace

Без съмнение Мемофлекс е много хубав матрак. Той е единствен изцяло от мемори фоум. Според мен е малко мек, тук вече идва личният избор  Peace  Натуркомфорта е компромисен вариант  ( има 3см мемори фоум)

Общи условия

Активация на акаунт