Покажете си детските стаи -9

• 109 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Lucky.me, тази предпазната рамка на леглото с него ли си върви или вие сте я добавили? Дай малко повече инфо за нея  Blush

Рамката я купихме отделно от ИКЕА http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/30099293 маха се и се слага много лесно.

# 646
  • София/Осло
змейковица - честита ви стая   bouquet. Можеш ли да ми кажеш материала, от който я направихте, защото и нашата ще е бяла.

Точно както си бяхме говорили - ПДЧ шагре грапавото бяло - чудно е - много ми харесва - само непременно да ти сложат от дебелите кантове на всички видими части - при нас е така  Peace
Вратичките ще са МДФ бяло, като на 2 от чекмеджетата челото ще е ябълково зелено като стената   Peace
Мерси...много добре седи, не катоооо.....евтино бюро  Laughing....поздравления   bouquet
За невероятното зелено няма да коментирам ,защото съм мнооооого пристрастна  Flutter

# 647
  • Пловдив
 Mr. Green Госпожичке, на една вълна сме  Hug И у вас е станало страхотно   bouquet

# 648
  • Майничка
Lucky.me, прекрасна стая, точно на такава вълна съм (е, може би без стикери, а с 1-2 масла или графики, че няма къде да ги дявам вече).

Знам го аз това магазинче, на ул."Отец Паисий" се намира, страхотно е обзаведено!

Точно, с/у "Чучура", на мястото на стария музикален магазин. Май собственикът (или мъжът на собственичката, нещо такова) се занимава с изработка на мебели.  
Змейковице, не попитах за цени, то не успях и да разгледам много, де, защото търсех точно определено CD за подарък Laughing. Обаче точно за пейка се сещам и аз, ще ми се да поръчам нещо такова за дребната - хем да седи, да не я гоня по коридора да я събувам, хем да свиква да си държи обувките/пантофите в чекмеджето отдолу.

# 649
Благодаря gargamela, май еднакви мебели сме избрали. Скоро ще махам стикерите, слагам една боя и правим нова стая за баткото.

# 650
  • Пловдив
Змейковице, не попитах за цени, то не успях и да разгледам много, де, защото търсех точно определено CD за подарък Laughing. Обаче точно за пейка се сещам и аз, ще ми се да поръчам нещо такова за дребната - хем да седи, да не я гоня по коридора да я събувам, хем да свиква да си държи обувките/пантофите в чекмеджето отдолу.

Да, именно за такова и аз си мечтая отдавна...
Нашия майстор ще може да ми го направи мисля... само да му измъдря място  Mr. Green

# 651
Много ми харесва, такава е и моята идея - ще споделиш ли производител, цена, може на ЛС.
Като имаме парички ще направим и ние детската стая с 2 легла.

Радвам се, че ви е харесала стаята. Цялото обзавеждане правихме по поръчка по мой проект. Искахме стаята да е с две ъглови легла, но не ми харесаха готови такива модули. Всичко сама си измислих и много ми харесва крайния резултат. Цената на всичкото това удоволствие е 1900.00лв с двулицевите матраците.

Размерите на стаята са 340см х 420см.

# 652
  • София
Благодаря за информацията, моята е почти със същите размери.
Ако си доволна от майстора, би ли могла на лични да споделиш координатите му?

# 653
Купих матрак - Парадайс, модел  Мелина , двулицев с цип.
Той ми се стори най- удобен и се доближава  по твърдост до този,на който спи детето в момента.
Поръчала съм и разни завивки и шалтета , бавно,но славно обзавеждаме стаята .

# 654
Записвам се да следя темата и ще се включа по късно със снимки,

# 655
# 656
Уф, попаднах вчера случайно в едно магазинче за дрешки на детски мебели от този тип и се размечтах за бяла детска за дребната.
Започвам да кроя планове за трансформации на хола в спалня, та да превърна спалнята във втора детска. Joy

Ох, недей, че ми е слабост точно този вид бебешка стая
До вчера упорствах да е такава стаята - бях си избрала модели от сестра ми където ми е пращала от Италия
Даже в юск има има чудни етажерки с бели кошнички, които щяха да ми се вържат перфектно
Но трябва да е от МДФ цялата стая и щеше да отиде към 3 000 лв, а честно ми се досвидя да дам толкова пари за бебешко обзавеждане, което ще го ползвам 3-4 години
Бяло ПДЧ не става същото въобще.
Змейковица, имай предвид, че в стария апартамент имахме точно такова грапаво бяло пдч, то всичкото пдч е леко грапаво, и колкото и да го бършеш от прах често, с каквито и препарати, прахът се натрупва и посивява. И за да ми е хубаво бяло, съм го търкала с Циф, направо издивявах, и накрая го оставих.
Сега е сиво направо. Така че когато се замислях за бяло категорично отхвърлях пдчто.

В крайна сметка днес предадох проекта за бебешката стая - цвят бор лимба, на съливер, едно синьо хубавко и розовото понеже е специфично само то ще бъде МДФ... Взех съчетанието на цветовете от една книга Енциклопедия на цветовете - много свежи и хубави съчетания има. Мисля, че бях прочела за нея тук от тази тема и поръчах да ми я купят, има много хубави попадения. Живот и здраве и занапред ще си я ползвам.

# 657
Не съм специалист по плоскостите, но сега у нас имаме два шкафа - един в антрето и един в  трапезарията, които са от супер лъскаво бяло ПДЧ, което всъщност е изрядно гладко, по-гладко дори от мебелите в детската, които са от бял МДФ. Иначе кухнята ни е от по-грапавото ПДЧ, отново бяло, ще я видя кога и дали ще посивее, ако стане така, сменям вратичките веднага с лъскавото ПДЧ, то изобщо не се замърсява със сигурност. Засега всичко блести и изглежда перфектно, ама сме се нанеслни преди два месеца само  Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 09:12 от Tess

# 658
Но трябва да е от МДФ цялата стая и щеше да отиде към 3 000 лв, а честно ми се досвидя да дам толкова пари за бебешко обзавеждане, което ще го ползвам 3-4 години
Правилно си решила,дори и 3 ,4 години са много Peace
В детската стая на моята дъщеря, на 4 г ,влиза момиче на 14 г. и казва 'И аз искам абсолютно същата".Това ми показва,че добре сме се справили,не ми се искаше съвсем детска да бъде ,ами малко по- така ,за малка госпожица,ако ме разбрахте Crazy

И да пипитам- имате ли ТВ в детските стаи ?Вече много се замислям дали да слагаме или не newsm78Мъжът ми иска да купуваме,аз си мисля,че в стая,в която се спи,особено дете ,не е много хубаво,но знам ли?

# 659
Бялото ПДЧ /грапаво или не/ и бяла дограма без търкане си остават бели с домакински амоняк Peace Продава се в бели шишета като белината АЧЕ, само че на етикета има магарешки бодили Wink Някъде около 2лв е литъра. Разрежда се с малко вода в някакъв съд, за да не съмрди толкова, минава се повърхността с напоена кърпа и всичко лъсва. Не се плакне, изпарява се веднага миризмата, нали е амоняк. Нашата спалня беше от бяло грапаво ПДЧ, захабяваше се, пребоядисах я с бяла авто боя, но все така и хамалувах по 1ден да я белосам Wink След като разбрах за амоняка вече няма никакъв проблем, за половин час съм я минала цялата.

Общи условия

Активация на акаунт