Покажете си детските стаи -9

• 109 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Змейковица супер се получава,чакаме снимки в завършен вид.
А какви са размерите на леглата,виждат ми се малки или е от снимката?

П.С Честита ти втора лентичка  Hug
duhi_puhi  много добре е станало със стикерчетата  Hug

# 691
  • Пловдив
Ане, Радост, благодаря ви  Hug

Радост, леглата са нормален размер - 80 на 190 см  Peace И благодаря за честитката   Blush
Още не е дошъл майстора да монтира вратичките, надявам се да е преди Коледа. Калина от мерак все пак си спи на горното легло, като отдолу й разпъваме долното ако пада да пада на меко  Laughing

# 692
Страхотни детски стаи имате  Hug поздравления   bouquet

Искам да попитам от къде купувате тези кутии, панери, куфарчета и т.н. за играчки?

# 693
mamayani, В Бриколаж и Практикер има от тези пластмасовите на колелца, както и големи картонени, от тези, които се сгъват.

В Аико има от с циповете: http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=24&tid=155, също и от сгъващите се картонени: http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=24&tid=155&pid=43526

В Como има тазкива: http://www.como.bg/baby/bab-acc/color-3.html, както и висящ кош http://www.como.bg/baby/bab-acc/visjasch-kosh-za-igrachki.html, нашият е от Икеа и е 3 евро на 5 етажа Rolling Eyes зад него големия кош с глава на куче е подходящ за обемни кукли, има ги с 5-6 вида, пак по горните магазини.

Ето още няколко идеи: плетените като тази най-в дясно ги има пак в Бриколаж, Практикер и подобни, има 3 размера по принцип.
И един вариант като за без пари - останалите кутии под леглото са от обувки, само ги минах с латекс, същия като стените и възрах по една панделка, а капаците ползваме в чекмеджето за моливи, несесери и др. дребни неща Simple Smile

Тази кутия с 3 чекмедженца е перфектно решение за ластичета, фиби, диадеми, но може да се ползва и за всякакви играчки, има ги в Eurolend Simple Smile

# 694
Не се сърди, човече, много благодаря за изчерпателния отговор  Hug

Видях че вие вече си имате от тези сладки кутийки, както и прекрасна стая  Hug , поздравления   bouquet

# 695
Не се сърди, човече прекрасно легло, моля те сподели от къде е и част от цялостно обзавеждане ли е или е отделно купувано. Нещо подобно търся и аз и ще съм ти много благодарна за инфото   bouquet!

# 696
Зори, това е чамово легло, от най-обикновените, нещо такова е в натурален вид: http://www.mebeli.velingrad.com/modules/Reshenie/images/165_1.jpg, просто е боядисано в бяло, останалите мебели също, по поръчка с твои размери можеш да си ги направиш във всяка фирма, работеща с чам, в сравнение с другите мебели са без пари, в предните части на темата съм писала: легло, матрак, гардеробче, срин и етажерка = 630 лв. + 70 лв. боядисване = 700 лв. общо Simple Smile по отделноне ги помня, но това на снимката видях, че е 75 лв.

mamayani, благодаря   bouquet

# 697
Ооо, благодаря ти! А с каква боя е боядисвано и вие ли си го боядисахте или майстор?

# 698
Автоемайл лак, във фирмата, в която ги поръчахме ги боядисаха и ни ги докараха направо готови, но и вкъщи можеш да го направиш  Peace

# 699
Много ти благодаря за инфото  Hug!

# 700
  • Оранжевата стая
Любимата ми темичка изпаднала на трета страница  Laughing
Чета ви редовно, ще показвам след няколко месеца чак

# 701
всяка фирма, работеща с чам, в сравнение с другите мебели са без пари,

е, то нищо не е случайно без пари
доколкото знам чамът винаги се измята, напуква - получават се процепи
ако е еднодневка или за година бива, но за постоянни мебели големи дертове се берат - всеки дърводелец, който съм опитвала да убедя да ми направи нещо от чам ми е изчитал дъъълга лекция
не е случайна приказката "измята се като чамова дъска"  Simple Smile

# 702
Имахме кухненски шкафове от чам. Ползвахме ги 10 години, и част от тях това лято ги закарахме на село,а един шкаф изнесох на терасата. Освен че са трудни за поддържане в кухнята нямам никакви забележки. В спалнята мебелите са ни също по на 10 години и там вече са безупречни. Единствено с времето леко почервеняха, но така ми харесват даже повече. Естествено, че ако дървото не е сухо ще се изметне.

# 703
Здравейте  Grinning

Знаете ли къде мога да намеря детски тапети с мотиви на Мечето Пух? Признавам си, че още не съм обикаляла по магазините, но след нова година и това ще стане. По лесно ми е да попитам и тук и направо да знам на къде да тръгна  Blush

Мерси   bouquet

# 704
е, то нищо не е случайно без пари
доколкото знам чамът винаги се измята, напуква - получават се процепи
ако е еднодневка или за година бива, но за постоянни мебели големи дертове се берат - всеки дърводелец, който съм опитвала да убедя да ми направи нещо от чам ми е изчитал дъъълга лекция
не е случайна приказката "измята се като чамова дъска"  Simple Smile

Изобщо не съм съгласна!
Аз имам скрин, ракла и гардероб от чам. Преди 7-8 години ме предупреждаваха, че чамът се разсъхва и измята, и ще бера ядове, но досега само леко са потъмнели.

Общи условия

Активация на акаунт