Покажете си детските стаи -9

• 110 020
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Забравих му наименованието на български снощи  Mr. Green
фотьойли барбарони или пуф май им викат- http://www.barbaron.bg/

# 526
Ааа, барбароните са много яки за детска стая. Ние имаме 2, даже ги ползвахме за нас известно време в хола. Марти е на 4 и половина и се скъсва са скача по тях и да се въргаля. Другото, което на мен ми е удобно е, че когато си играем не трябва да сядам на земята (щото телесата ми пречат вече... мина времето на плоските коремчета Mr. Green), а се разплувам отгоре и съм достатъчно ниско, за да играем..

# 527
  • Банкя
Ааа, барбарон. Mr. Green
И ние имаме, но взех направо голям, а не детски. Струва ми се по-практично.

Марти е на 4 и половина и се скъсва са скача по тях и да се въргаля.
Моят Марти е на 2 и той прави същите работи. Laughing

# 528
Да, голям, и ние си ги ползваме Simple Smile Вместо диван, стол или каквито там други варианти има за детската...

# 529
  • На небето
mayanka детската стая е чудесна, видях, че всичко е в синьо, а бебето още не се е родило. На наши приятели до последно им казваха, че ще имат момче, и те купиха всичко за момче, когато роди се оказа, че е момиче и трябваше всичко наново да се купува.

# 530
Ние чакаме момиченце  Heart Eyes и все пак стените, абажура, килима, спалните комплекти и Всички дрехи са в розово ... хич не робувам на цветовете според пола...и количката е светло синя  Wink

# 531
mayanka детската стая е чудесна, видях, че всичко е в синьо, а бебето още не се е родило. На наши приятели до последно им казваха, че ще имат момче, и те купиха всичко за момче, когато роди се оказа, че е момиче и трябваше всичко наново да се купува.

Е, чак пък наново. Няколко акцента ще са достатъчни.

Това вместо запис. Догодина ще трябва да правя две детски стаи    Crazy   Засега спят в спалня с голямо легло. Покрай стените е цялото с пухкав обиколник и отделно имаме стая за игра. За следващата година, живот и здраве ще трябва да обособя две стаи. Смятам да ги оставя с по-големи легла, за да могат да си ходят на гости с преспиване  Laughing

# 532
Нашата детска стая е в сини и жълти тапетипи ,

а посредата на тях има меченца много са сладки

и на мен много ми харесват! Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 12:54 от nikata1234

# 533
  • София
Илиева, аз бих добавила една етажерка над ъгловите легла, която да е и по двете стени. Може да се закрепи достатъчно здраво, за да не е опасна за децата и ще събере много джунджурии.
Идеята с буквите също е много оригинална - над всяко легло - буквата на съответното дете. Е.. С-то няма да прилича много на С, но децата има въображение Grinning

# 534
  • Варна
Наистина много голи ми седят тези 2 стени. Определено ще сложа етажерки. С-то ще прилича на обърнато П с малки рафтчета вътре. На И-то по-трудно ще се закрепи наклона, който свързва 2-те прави черти но И-то.

# 535
  • София
Наистина много голи ми седят тези 2 стени. Определено ще сложа етажерки. С-то ще прилича на обърнато П с малки рафтчета вътре. На И-то по-трудно ще се закрепи наклона, който свързва 2-те прави черти но И-то.
Нее, може да се направи да си изглеждат като букви, не е проблем наклона на И-то, даже никакъв Simple Smile Заоблеността на С-то е по-сложна, но и тя може да се докара и да не е като обърнато П. Ако някой майстор, ти каже, че не може да се направи, не му вярвай Grinning

# 536
  • София
Здравейте момичета.
Ето че дойде време да ви покажа и стаята ,която направих за моите близнаци.Те са вече на 20 дена.Харесах си темата "Жабчета",и подчиних всичко на нея.Има доста неща,коита са ръчна изработка.Надявам се да ви хареса. Grinning

http://umao.snimka.bg/other/kuhnya.33468.16012866

# 537
Уна   Страхотна стая, браво  Hug

# 538

Без думи!  Hug Hug Hug

Да са ти здрави и щастливи!

# 539
Una, просто е УНИКАЛНА стаята!!! С много любов да ги отгледате бебоците и да им се радвате!!!

Общи условия

Активация на акаунт