Покажете си детските стаи -9

• 110 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Браво,Уна!Много хубава стая си им направила!Личи си,че е направена не само с много вкус,но и още повече с любов!Сигурна съм,че дечицата ти ще се чувстват прекрасно в нея.
Ние също поприключихме с ремонта и мисля,че детската ни стая е най-хубавата в целия апатрамент.Трябва да я снимам,но не си откривам апарата. Confused

# 556
  • Варна
Уна, поздравления! Стаята е невероятна.
Сигурна съм,че дечицата ти ще се чувстват прекрасно в нея.

Това е и моето мнение Simple Smile

Да се похваля и аз със стаята на дъщеря ми. Вече не е толкова нова, но пък е много "изстрадана"/строителят ни се забави повече от две години/.

http://community.webshots.com/album/575583237oMYlnd?vhost=community

# 557
Чоки, много ми хареса, особено впечатление ми направи шалтето. Може ли да попитам откъде е?

# 558
  • Пловдив
Чоки, много ми хареса, особено впечатление ми направи шалтето. Може ли да попитам откъде е?

Аз да кажа вместо нея - не е шалте, а е плик за одеало от Ла редут - и ние ги имаме  Mr. Green

# 559
Листопад, добре се е получило PeaceКогато стане окончателно готова пак да снимаш Simple Smile

Чоки,хареса ми и вашата стая.Много е уютна Peace

# 560
  • София
Благодаря момичета за топлите думи.Радвам се,че стаята ви харесва.
Понеже няколко момичета ме питат на лични,да отговоря в темата.
Стаята не е от някаква серия.Както знаем в България нямаме магазини,които да предлагат тематични серии.
Още когато бях в 3 месец,реших,че това ще бъде темата,и започнах да събирам жабешки неща оттук оттам.Мебелите са икейски,фриза е от америка-тук не открих с жабчета.Текстила е поръчка от българска фирма,като варианта беше синьо с жълта жабка(???),аз го изисках да е със зелена. Grinning.Има доста неща,които са изработени с декупаж-като лампите и картините например. В магазин Джъмбо открих много неща от декорациите.
Със сигурност няма нищо скъпо,просто идеята за жабките определи вида на цялата стая.И основно решението да се придържам към двата основни цвята-резеда и синьо+ мнооого бяло.
 Grinning

# 561
Това не чиста резеда, на мен ми отива повече към грахово, но е с повече жълто. Браво, уникален цвят. Уникална комбинация от много точно наситени цветове... Правени ли са или са готови?

# 562
Моят син иска новата му стая да е с Бен 10 Shocked
Намерих лампион ,нощна лампа, шалте за леглото и пердета непрозрачни. Решила съм стените да са в светло синьо,бяло и жълто и прозрачното перде в бяло или жълто-дюс и май ще стане добре.

Аааа открила съм и картинки 3 за стените Бен 10 ,както и килимче. Но има доста работа докато сглобя всичко в едно. Аз обаче едно,по едно ги купувам и складирам. След няколко месеца ще показвам и аз -дай боже! Peace

# 563
В Джъмбо има кош за играчки на Бен 10
А в Домко декоративни възглавнички, пак там и одеалце

# 564
  • София
Каспър,не е готов цвят,тониран е. Wink

# 565
Здравейте момичета,а къде мога да видя стай за тинейджър,тук стайте са много хубави,но все детски,търсих и гугъл,но нищо не ми хвана окото.Благодаря.

# 566
Здравейте момичета,а къде мога да видя стай за тинейджър,тук стайте са много хубави,но все детски,търсих и гугъл,но нищо не ми хвана окото.Благодаря.

На мен тези ми допадат  http://fantasticomebel.com/product/view/43  И са високо качество  Peace  Модулна система, предлага се няколко цвята  Peace

# 567
На дъщеря ми, която е на 17 години взехме тази http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=18&tid=38&pid=42845, но още не сме я сглобили.

# 568
Уна, направо ти свалям шапка за чудната стая, която си сътворила за твоите дечица  Heart Eyes Взе ми акъла направо  Hug
Чоки, вие ме довършихте с този фотьойл-цвете  Mr. Green , разкошен е!  Hug Много сладко се е получило и при вас  Grinning

# 569
На дъщеря ми, която е на 17 години взехме тази http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=18&tid=38&pid=42845, но още не сме я сглобили.

Същата е  Hug Фантастико мебел е производителя. Мисля, че сте останете много доволни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт