ЗАПЕР?

• 264 560
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
  • София и Морето от време на време
Магесница, не мисля, че може да навреди. Нали именно в това е принципа на биорезонанса - ако има проблем ще въздейства, ако няма - няма.
Единствено, че ако имате някакъв проблем и му въздействате организма може да реагира по-остро при някои по-чувствителни хора. Лечебни кризи също са нещо нормално като реакция, но пак е индивидуално.
Аз например не усещам въздействието на апарата по време на терапия, а имам около мен хора, които го чувстват като им въздейства. Въпрос на индивидуалност.

Явно имате апарат - не Ви ли казаха как да го ползвате? Пишете на лично, ако искате и да видим дали мога да съм полезна с повече инфо по въпроса.

# 181
преди малко изгледах по руски канал "Россия" филм за паразитите в човешкото тяло. Доста интересни и неочаквани неща научих, например, че хеликобактер е бактерия, която унищожава салмонела и още куп опасни паразити, тоест има и положителна роля в организма.  Авторите подчертават, че човешкия организъм не може да съществува без паразити, и само някои от тях са опасни и следва да се унищожават.  

ще потърся линка към филма и ще го кача в форума. Жалко, че в него не стана дума за начини за обезпаразитяване, включително и за биорезонансните уреди ))

http://www.-CouncilRegulation(EU)-tvpreg.html?id=127663&cid=&d=10

# 182
Здравейте !Искам да попитам може ли да навреди честата и дълготрайна употреба на Микрон Олвиа?
Благодаря !

Аз затова разпитвам все ТИНА.К като най близка до производителя за нивата на тези апарати.
Ето в този филм Коноплев показва какво е излъчването на апарат от друг производител и обяснява че това е вредно за здравето : http://www.youtube.com/watch?v=3I_b8EaFETQ&feature=relmfu   и тука също: http://www.youtube.com/watch?v=adQGkPl3vKQ&feature=related
А тук показва защо друг прибор няма да лекува: http://www.youtube.com/watch?v=sQETwVEHGEc&feature=plcp

Така че моментът с излъчвания сигнал и неговата сила от апаратите е най важното нещо - и да лекуват и да не вредят.
Затова бих си позволил да посъветвам ТИНА.К да вземе от своите приятели един Дета АП и да отиде при някой електрончик който има исцилоскоп за да проверят дали на едни и същи програми двата апарата показват  еднакви по сила и форма сигнали.

# 183
Петър, много искам да ми обясниш как точно може да си е навредила Магесница с честата употреба на Микрон-7, който е антипаразитния (3 програми: вируси и бактерии, хелминти, гъби).

А къде пише, че мерилото за качество са Конопльов и апаратите Дета, че да се сравняват всички с тях??? Има норми за този тип апаратура, които трябва да се покрият и не само Конопльов ги е покрил.  

Както съм казвала многократно в Русия и най-вече Украйна има много производители на качествена биорезонансна апаратура, която е медицински сертифицирана, минала съответните тестове и клинични изпитания. Нали не смяташ, че такъв сертификат може да получи апарат, който не отговаря на съответните норми?

Нека ти разкажа няколко неща, които вероятно не знаеш. През 2009г в България започна разпространението на Дета АП и Дета Ритм, чрез една мрежова компания от Русия. Казваше се Интуей. Доста от познатите ми влязоха в нея и разпространяваха апаратчетата, както и други уреди от това направление (карта за защита от ЕМ излъчвания, стикери за телефони, апарат за подобряване качествата на храната, карта за структуриране на вода). Част от тези ми познати имат всички биорезонансни уреди, които се предлагат от тогава до сега в БГ: Сънлайн (БРТ-то на Олвия, който и аз имам), всички уреди на Интуей, Лайф Енерджи-то, от Микроните и сега и Партнер.
Наблюдения имат съответно върху всичките тези уреди и това, което знам е, че абсолютно всички работят и решават проблемите на хората, някои малко по-бързо, други малко по-бавно, но няма някакви супер фрапиращи разлики.

НПП Элис тогава произвеждаха доста уреди, като само няколко бяха в свободна продажба, всички останали се произвеждаха за някого и имаха различни имена. ДЕТА беше името за уредите, произвеждани за Интуей и бяха най-доброто от асортимента му.

Интуей направиха много сериозна мрежа от дистрибутори на територията на бившия СССР и така се чу името на Конопльов. В един момент обаче човека реши, че след като вече името му се знае може да ги заобиколи и да работи сам, започна да прави некачествени апарати за тях (същите тези Дета АП и Дета Ритм, които преди това си бяха ОК), а за себе си да прави по-качествени. Апаратите даваха много висок процент брак, не осигуряваше и сервизното им обслужване и изобщо … мазало.

Всичкото това с цел да ги предизвика да разтрогнат договора с него и да почне да работи сам.
Лайф Енерджи е апарат, който от Интуей, след като разтрогнаха договора с Конопльов и си смениха името на Инспейс, започнаха да разпространяват. Така че, всички тези клипове, на които Конопльов плюе по другия апарат са чиста манипулация. Аз по начало реклама или подобен род изказвания относно конкуренцията, от заинтересовани лица никога не я приемам за чиста монета, защото достатъчно съм се сблъсквала с лъжи и преувеличения само и само да си направи продажбата човек. Има хора, готови на всичко, за да изкарат пари.

Някои хора в такава ситуация, считат, че най-правилното е да почне да се плюе по конкуренцията. На мен лично обаче такъв подход ми говори само и единствено за мръснишки характер и втораченост в парите. Това е т.нар. черен пи ар, който е толкова грозен, че ако ще и най-добрите уреди да продава, от такъв човек никога няма да ида да купя.

Ето линкове за знаещите руски да прочетат повечко и всеки интелигентен човек може и сам да си направи изводите кой какъв е и кой заслужава доверие и кой не. Хората не са идиоти, за да бъдат елементарно манипулирани по този начин.
http://khusainov.com/?p=2592
http://khusainov.com/?p=2609
http://vsemboleznyam.net/biorezonansnaya_terapiya-2/
В Ю Туб има достатъчно клипове и за Дета и за Лайф Енерджи – всеки може да погледне и сам за себе си да си направи изводите.

Друго, което веднага се набива на очи: пълно е с клипове, в които се ракламират принципа и въздийствието на биорезонансните апаратури на всички фирми-производители и само тия 3 клипа са с отрицателни мнения. От толково много хора и лекари, които ползват различните апаратури, как пък така само Конопльов, който е заинтересовано лицe и една единствена лекарка (или поне твърди, че е такава) имат отрицателно мнение?

Мисля, че всеки интелигентен човек като поразгледа и ще се запита същите тези неща. А извода е един – целенасочена атака. Прекалено е плитко.
А каква забава е да се прочетат коментарите под всичките 3 клипа в тоя профил, към който препращаш …

Така че имай си едно наум доколко са истина нещата, които говори Конопльов и доколко можеш да се доверяваш на всичко, което казва. Проверявай всяка информация, която получаваш и от други източници, за да си сигурен, че не е едностранна.

Не казвам, че Дета не работят или че са некачествени. Аз лично не съм ползвала нито един от тях и нямам лични наблюдения, но се базирам на наблюденията на хора, които са ги ползвали и споделят в момента безпристрастно.

Ето и едно видео, което по някакъв лаишки начин показва, че всъщност Лайф Енерджи има по-голям обхват от Дета Ритм. www.youtube.com/watch?v=Yo5AKMHM720 – не знам обаче доколко това е меродавно като метод.

Дотук с коментарите на Дета и сие. Не ме интересуват като опция, при положение, че тук в БГ има апаратура със поне същото, да не кажа че най-вероятно е и с по-високо качество, при сходна цена (може би и дори и малко по-ниска, без време за доставка и транспорт и мито както ако идва от Русия), със съответни сертификати и още предстоящи, с 2г гаранция и ако има проблем той се отстранява в рамките на няколко дни и то където и в България да е апарата. Още повече, че рядко има проблеми.

Знам само, че електрониката, която е в «големия ми апарат» - този от Олвия Нова, както и тази в Партнер и Микрон е на много високо ниво. Все пак човек, който е произвеждал електрониката за Руския военно-космически комплекс е в основата им.

Още нещо: Партнер има сертификат  от института по метрология, след проведени съответни тестове и изпитания, че отговаря на стандартите за електромедицинска апаратура (200 страници с изисквания). Както нееднократно казах в момента тече процедурата по сертификацията му като медицински прибор.

За същия този сертификат се е борил и Конопльов миналата година тук в БГ, но само мъничко не са му го дали (меко казано). Защо ли?

Та както казвам: информацията е налице, всеки си има глава на раменете и спрямо съдържанието и може да си направи изводите и да си избере един или друг прибор информирано и неманипулирано.

Вярно, често ме питаш за разни неща и аз се старая да ти отговарям, но като гледам досега и аз те питах няколко пъти за различни неща, но ти не ми отговаряш. Единственото, което повтаряш, откакто си влязъл във форума е: "Внимавайте какво си купувате" и рекламираш апаратите на Дета Елис. До тук нито веднъж не сподели личния си опит с тях - само казваш - много проблеми съм решил. Най-полезно за всички тук и всички, които ще попаднат в търсенията си тук е да се споделя опита с този род апаратура. Никой не влиза, за да чете размяна на реплики, НЕносещи смислена информация по темата и да чете историята на разните фирми-производители и как те се дракат помежду си ...

Това поне е моето лично мнение. Нека и другите четящи тук да кажат.

Простете, моля за дългия пост, досега съм спестявала да пиша такъв сорт информация, защото реално не носи типа информация, която търсят хората тук. Но такива опити за манипулация на хората не ми допадат. Много пъти съм го казвала и пак повтарям: Един човек, търсещ информация за нещо трябва да получи безпристрастна информация (факти) от всички гледни точки и да може сам, на база нея, опита и вътрешното си чувство да вземе за себе си решение как да действа. Като това се отнася за всяка сфера на живота, не само конкретно за случая с БРТ.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 23:39 от TINA.K

# 184
Тина.К, извинявам се - явно не си ме разбрала. Никога не съм казвал че микрон или партнер на някого са навредили. Постоянно питам разни неща за партнер защото аз самият искам да си взема още един апарат, а за съжаление както за партнер така и преди това за микрон не намирам никъде информация освен от твоите постове из разни форуми( според мен е редно да излязат на светло тези апарати за да ги видят хората какво представляват, с какви параметри са  .. ) Сравнявам ги с тези на Дета защото само такива съм ползвал и знам че работят ( последно с хеликобактер пилори се справихме за 25 дена - казват че за 10- 12 дена се справят биорезонансните апарати но имаше време до насрочените излседвания затова направихме и повече процедури за по сигурно.)
Когато става въпрос за здравето на моите близки - не искам да правя компромиси - затова все питам и искам да науча още и още..
За много от нещата в спора на двете фирми съм чувал и други изявления - според мен истината е някъде по средата. Като минат делата които се водят между тях може и да научим  истината.
Все пак научих и нови неща от теб за което ти благодаря - а за клипа с касетофона - това не доказва нищо..  Simple Smile

# 185
Петър, няма проблем, и ти ме извини, ако считаш че си останал неразбран от мен.  Peaceд

Да, не си казал, че не работят, но първото ти изказване във форума за разните самоделки и веднага в следващото изречение реклама на Дета, а и репликите след това така прозвуча като цяло.
Както и да е - няма смисъл от такава дискусия повече - по-добре на лична, ако има нещо за доизясняване. Нека в темата да си говорим за резултати с биорезонансната терапия и запер.

Микрон бяха малко бройки, за да се проучи интереса. Те вече се изчерпаха още в средата на лятото по-търсените - възможно е и да има останали бройки, но не знам текущото състояние. Откакто се появи Партнер всички предпочитат него. (Аз го чаках месеци наред да излезе, да не кажа почти година преди това знаех, че ще го правят.)

В момента се подготвя новата модификация на Микроните - засега като име са спряга Смарт - по-мъничък от тях, овален щял да бъде, пак ще е с 3 програми и засега се подготвят 14-15 модела. Ще има опцията "смяна на модела" да го нарека (пълно препрограмиране). Тоест купуваш си да речем такъв за кръвоносна система, но след време той вече не ти е нужен, но ти трябва да кажем този, който е антистрес. Вместо нов апарат просто се сменят програмите в този, който си имаш и той става друг модел.

Идеята е за хора с по-ограничени нужди и финансови възможности да е достъпен метода на БРТ. Обикновено причините за проблемите на един човек, ако не са много задълбали нещата са не повече от 2. Тоест един първоизточник дава да кажем 10 проблема. Напълно достатъчно е 1 апаратче, за да се решат всичките те. Ако като мен е за цялото семейство и двете котки - нещо по-голямо е нужно - като Партнер - затова и него си взех де. 

Партнер се очаква до края на декември да получи още сертификати и така стъпка по стъпка се правят нещата, които се изискват за медицинската му сертификация. Ще има и клинични изпитания - всичко, каквото си е нужно, съгласно изискванията.

Много си прав - аз също питам и разпитвам, когато се отнася за здравето на хората около мен и така и трябва да бъде - няма нищо лошо в това.  newsm10

За хеликобактера ми се струва че прекалено много дни сте правили. Моя опит сочи следното: едноклетъчни - 3-4 дни им стигат. Вирусите - часове, даже понякога 1 процедура е била достатъчна. Бактерии - от 3 до 5 дни. Гъбите са най-упоритото животно - 7 дни кандида албиканс.

Всъщност първия опитен заек точно с една дрожда беше мъжа ми с разноцветен лишей. Тогава нямах никакъв опит и някъде из форуми бях чела 6 дни, 1 почивка и още 6. Така направихме и после на контролния преглед - всичко беше наред. После децата със свински грип - там с по 1 процедура. После аз с херпес симплекс - 3 пъти за деня да го спра - изби, но малък, без болка и на 4 ден ми падна коричката. (гадно беше, защото можеше и да не избие).  Няколко години преди това с уред за светлинна терапия на Цептер само като го усетех да тръгва - светвам и изобщо не излизаше. После вече нямам спомени в хронологичен ред.

Сега предизвикателството ми е мъж ми с неговите хипертонични кризи и зависимостта от хапчетата. Направила съм му програми, тоест папки с програми - Бъбреци от терапевтичните, Бъбреци от антипаразитните и Кръвообръщение. Остава и да успеем да спазим няколко курса 6 дни с 1 почивка и да видим какъв ще е ефекта. Само тъпото е, че в момента и четиримата плюс едната котка трябва да го ползваме ... накрая аз съм прецаканото камилче. Добре, че си имам Фрекс на компа ... само дето малко гадничко пищи ...

Това с касетофона е забавно. Но честно казано макар и ненаучно мисля, че все пак не е чак толкова безсмислено. Те май слагат на касетофона да приема честотата, на която работи апарата??? Ще го пробвам това, ама нямам такава честота: LW, имам MW. (Много съм зле с тия електроники, електротехники - нищо не ми говорят, макар че съм машинен инженер, ама то си е друго.)

# 186
Тина.К радвам се че се разбрахме че сме от един отбор. Всички търсим ефективни начини за лечение без лекарства и тази тема е за това всеки да сподели своите успехи и своите грешки.
Със споменаването на Фрекс ме върна назад някоя и друга година Simple Smile
Аз също имам запер с 2 честоти и вход от компютър - наскоро ми го върна един приятел - даже бях забравил на кого съм го дал Simple Smile
Използвал съм го и него но най често с подаване на сигнал от компютъра. Frex 16 винаги ме дразнеше с това постоянно спиране а и през саунд картата честотите са ограничени в най добрия случай от 20Hz до 20кHZ - така и не разбрах защо в самата програма има заложени честоти в много по голям диапазон. Аз я използвах единственно да гледам честоти от нея.
Вземах сигнал от принтерския порт и с програмата Rifzap - вярно че ръчно се вкарват честотите и като стартираш програмата докато не свърши компютъра забива но нали там честотите са по точни и не е така ограничен честотния диапазона. Е и си вързан за компютъра, но като си пуснеш един филм - докато свърши те току виж и процедутите свършили Simple Smile

LW са дълги вълни - много от новите радиоприемници го нямат този диапазон, MW са средни вълни.

# 187
Аз нямам приставка за компа - фрекса го открих като програма няколко месеца след като имах БРТ-то из форумите. Пускам го като музика през колонките на компа и поне до тук мисля, че работи дори и така.

За първи път 2010 пролетта го ползвах по този начин при едни мухъли в къщата, но тогава много неща едновременно правих и не мога да дам категоричен резултат.

Сега лятото като ми се разболя котарака от котешката чума и тъй като още нямах софтуера за Партнера (инсталирах го на 16 август, а котака се разболя на 5 вечерта) нямах какво друго да правя освен да пробвам, пък ако стане. Така или иначе прогнозата при тази болест е една - смъртността е изключително висока.

Само малко за болестта котешка чума да кажа: вирус (парвовирус), предизвиква разраняване на лигавиците в устата и по стомашно-чревния тракт. Боли и спират да се хранят и да пият вода. От раните почва кръвотечение, което предизвиква анемия, освен това бактериите от червата чрез кръвта се придвижват в цялото тяло и на практика се получава зверска бактериална инфекция и интоксикация. Реално умират от това - последствията от вируса.

Направих компилация с всички парвовируси, втора с различни честоти, които да лекуват възпаления и рани по лигавиците, трета с честоти за вдигане на имунитета и четвъртата с честоти против бактериите, които се развиват (гледах от антибиотика, който му бяха дали да пие превантивно).
Всичко, което имах във вградените програми на Партнер се пускаше също: възпаление, стрептококи, стафилококи, общата за бактерии, укрепване на защитните сили на организма, дисбактериоза, кръвотечение, ентероколит, както и програмите за детокс и очистване на организма.
Освен това пиеше и хомеопатични лекарства.
Тоя комбиниран подход даде невероятен ефект. Бяха ми казали, че преживее ли първите 5 дни шанса да оцелее се увеличава. На 3 ден сутринта котката даде признаци на оздравяване.
После, като се разболя на леля ми котето - същите папки ги направих на Партнера и него с апаратчето го вдигнах на крака а около 20ч от първи симптоми.

По принцип действам много внимателно, особено с вируси, за да не отнемам имунната реакция на организма и за да може той да преборва сам (само подпомагам), обаче като има животозастрашаващо състояние - нямам такива съображения - включвам всички възможни методи. Мисля, че е ясно защо - предпочитам животното (или да не дава Господ някой близък) в случая да оцелее, пък за имунната система ще се погрижим при неживотозастрашаващи ситуации.

Иначе и аз съм си играла да сравнявам честоти от фрекса и от софтуера на Партнер - някои съвпадат, други не ... Затова не смея да се пробвам да правя аз програми със софтуера, иначе го има като възможност. Не считам, че имам нужното познание за това в каква последователност да подредя честотите в една програма. Гледам готовите програми и честотите не са в някакъв ред (да кажем възходящо или низходящо, а разбъркано, като логиката вероятно е нещо от рода взаимовръзките в организма, които засега поне не са ми ясни.)
Готовите програми обаче мога да ги подредя грамотно като последователност в папки, за да бъде третиран даден проблем. Имам вече резултати, които ми дават основание да мисля така.

# 188
Здравейте!Изчетох цялата тема с голямо желание и интерес. Аз също си закупих запер с детоксикатор, сребърни йони и PS.Доволна съм от него до сега като новобранец.Но искам някой ако може да ми обясни по подробно как да го използвам максимално особено PS .Моля ви да ми обясните двете снимки https://picasaweb.google.com/115410559727203320409/132012#5821318391325021842 и другата https://picasaweb.google.com/115410559727203320409/132012#5821318499709370866     тъй като съм зле с английския.

# 189
Здравейте, ходих с малката ми дъщеря на Биорезонансна диагностика преди няколко дни,общо взето ни показаха изкривена аура,отрицателни стойности на някои системи от чов. тяло,затворени чакри и следтова направихмче по една терапия пак на същия апарат и аурата ни беше в нормална форма/така се изразявам ,защото визуално това видях и не знам как по друг начин да го обясня/,чакрите бяха активирани и отрицателните стойности бяха или изравнени до нормални . тази терапия представляваше отпушване на собствената енергия така да се каже, равновесие в енергиен план,нямаше никакво лечение примерно на определен паразит с някаква програма или нещо подобно както при Фрекса примерно се третира симптом,тук всичко се регулира на енергийно ниво и оттам вече не би трябвало да има физически проблеми,обаче....
Не знам каква е разликата м/у апаратите за които Тина К. пише тук и този на който ни правиха  диагностиката Confused

http://biorezonans.vdp-energy.com/
ето при този човек ходихме,моля компетентните да погледнат с какви машинки работи и дза изкажат мнение

Продаде ми едни капки ММС разтвор се казват  и изчиствали от паразити и ни препоръча да пием като имуностимулант пчелен прашец
Общо взето има лека доза съмнение в мен ,  относно това което ми правиха и препоръките и препаратите които ни предложиха, може ли да коментирате какво мислите Вие които имате подобни апарати и за самата диагностика, ако  трябва ще дам още информация
Благодаря ВИ

# 190
Апарата е същия, който ползва и моят познат, предполагам само че версията на софтуера е възможно да е по-стара. Моя познат е близък с разработчиците на софтуера и веднага като има нова версия той е с нея.
Така се прави - диагностика, терапия, диагностика - на прима виста излиза моментното състояние. Което обаче е все пак под някакъв контрол от наша страна донякъде. Апаратурата сама подбира къде е нужно да се направи корекция, пуска се терапията и след втората диагностика се вижда дали наистина първоначалното състояние е истинско или има скрити фактори, които го предизвикват. Те излизат след баланса.

Не мога да коментирам ММС разтвора  нямам лични наблюдения, но това което съм чела за ефектите от него звучи много впечатляващо.
Пчелния прашец е нещо страхотно - съдържа всички градивни елементи за организма ни на клетъчно ниво и реално чов. Организъм може да живее на пчелен прашец, вода и фибри и да не му липсва нищо. Само да преодолее чувството на празен стомах, което се бърка с чувството на глад – това лично съм го изпитала.
Имунитета обаче се срива неимоверно много от емоционални и психологически фактори, така че това си е патерица, докато тези фактори не бъдат отстранени.

Ето тук вече идва разликата от задкомпютърното устройство, сиреч човека, който прави диагностиката. (Само не ме разбирайте погрешно - не казвам, че в този кабинет не са добри. Нямам нито лични, нито чрез познат наблюдения, за да имам правото да изказвам мнение.)

Обясниха ли ви какво значат отрицателните стойности и какво значат положителните? Границите и степента? От къде идват тези неща и как могат да бъдат коригирани от вас самите, а не за да ти продадат поредната хранителна добавка, пък била тя и супер добра?
Защото сега ще попиете каквото са ви препоръчали, но като спрете да го пиете и като си продължите живота в руслото, в което си живеете, първоизточника на проблемите, заради които сте потърсили диагностиката ще е вероятно все още там и рано или късно ще доведе или до същите симптоми, или до нови, и пак ще пиете нещо за известно време и ще сте добре ... и така се завъртате в един омагьосан кръг от непрекъснатото пиене на нещо.  

Моята диагностика лятото например беше зле - изядена отвсякъде аура (направо се уплаших), част в синьо, част в червено, даже на гръбнака и 3 зелени прешлена, последва баланс (не помня какво подбра апарата) и след това на втората нямаше нищо синьо, за зелено да не говорим, всичко изби в червено. Знаейки как живея бях над 95% сигурна че така ще да излезе.
Обяснението: Синьото или отрицателните стойности показва функционални нарушения в органите. Ако след баланса картинката остане същата - значи тези нарушения ги има наистина. Ако обаче се промени значи не са съвсем реални, а се предизвикват от нещо и това нещо се показва след терапията. При мен избиването на всичко в червено (положителни стойности) означава, че тези нарушения, които почвам да усещам вече на физическо ниво някои от тях, са предизвикани от натрупването на напрежение и стрес и протичане на повече енергия през органите и меридианите и това води до неправилно функциониране и постепенни нарушения и проблеми на физическо ниво Тези, които ги няма на физическо още, но се виждат на енергийно, ако продължа да водя същия начин на живот след време ще се проявят и на физическо, тоет органите ще се разболеят. Докато стойностите са в определени граници, дори и така има възможност за пълно възстановяване.
Недостига на енергия се проявява в синьо и + и - при един и същ орган значи различно нещо и съответно подхода е различен.

Аз за себе си избрах трудния път, не с работа с апарата да се вкарвам в релси, а с работа на ментално ниво над конфликтите, които имам и които ми докарват тия проблеми и само като много ми избият балансите ползвам апарата да се вкарам в състояние на нефизически проблеми или да са по-леко изразени и да продължа да работя иначе. По това дали се проявяват отново съдя за успеха и мястото до което съм стигнала. Имам напредък, макар да е бавен. Това ми показва, че подхода е правилен. Разбира се друг подход за по-бърз ефект е и с хранителни добавки да се подпомогне организма, но при липсата на менталния подход, пак ще се върнат проблемите.

И да допълня: Аз имам терапевтичния апарат, който е част от комплеска, заедно с диагностичния, както и един друг, който е също терапевтичен. При нужда от диагностика - има къде да ходя и по мое мнение това е вероятно най-доброто място където може да се иде и да разбере човек откъде идват проблемите му, но там се иска след това много труд върху себе си, а не просто - на ти тази добавка, тя ще ти реши проблемите ..., защото нищо, освен ние самите не е в състояние да ни разреши проблемите, всичко друго само действа на симптомите. Както казах, това понякога е нужно, но само за да няма дискомфорт у човека, докато върви по другия път.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 12:54 от TINA.K

# 191
Тина К. разбах напълно целия ти пост,Благодаря ти за отделеното време  и за споделеното мнение
След тази диагностика и терапия,моята бамбина леко влоши едни симптоми,които се опитвахме да  премахнем чрез хомеопатия,разказах на хомеопата какво сме правили и тя ми сподели ,че не е трябвало да правя тази терапия,защото антидотира хомеопатичното лекарство,трябва да се прави едно от двете,сега продължихме с хомеопатичното и малката още след приема на др. ден беше много добре, а като питах господина преди диагностиката каза че не пречело, че пие хом.л-во
Благодаря ти отново Peace

# 192
TINA.K – чак сега се зачетох в темата ви и имам някои въпроси. Четох в началото на темата, че запер е неприложим за деца под 5 години? Така ли е и по каква причина?
Ние също ходихме с малкия ми син на биорезонансна диагностика и съответно – пием хомеопатични лекарства, предписани и изработени по този начин. В кабинета работят с програма и апаратура на ИМЕДИС – Русия. Изобщо – може ли запер да помогне за епилепсия и мога ли да го прилагам на дете на 3 години? Това различни проявления на един и същи метод ли са? Към кого би трябвало да се обърнем, за да прецени в нашия случай – епилепсия след ваксина, дали запер е приложим или не за толкова малко дете; и може ли запер да влоши състоянието му?
Благодаря предварително!

# 193
Здравей, да за запер навсякъде пише да не се ползва при малки деца. Предполагам причината е в тока, който излиза на електродите и влиянието у върху мозъка им. Не бих експериментирала в твоя случай нито за миг дори със запер.

Имах преди почти 3г "пациентче" на 5г с амеба и тикове от нея. Убихме я с моя "големия" биорезонанс и нямаше проблеми дечкото. 2-3 седмици след това при някаква настинка и лека кашлица, за да не се разкарват дадох един запер и само с 1 процедура веднага му се засили тика ...

# 194
Здравейте!
Първо за да започна: изчетох много от коментарите ви, които сте написали.
Не съм ползвал този уред или производните на него. Проявявам голям интерес за тази методика на повлияване на дадено заболяване. Имам следното питане:
Моя позната има момиче на 16 години с диагноза артрит. Диагнозата е установена преди 5 години, внезапно и в началните 6 месеца, детето е поддържало висока температура, било е на легло заради болки в ставите. Сега момичето води нормален начин на живот.
Въпросът ми е: Възможно ли е този апарат да повлияе благоприятно на такова едно автоимунно заболяване като артрита?
Нека тези които имат наблюдение по този въпрос и имат желание, да ми отговорят.

С уважение,
Орегов

Общи условия

Активация на акаунт