Хайде да откажем цигарите завинаги!-5

• 17 133
  • 439
  •   1
Отговори
# 390
Книгата наистина ще ти е полезна щом вече ИСКАШ да ги спреш. Ще ти помогне за начина, по който трябва да мислим, когато ги отказваме.

Но Руска е права, че трабва да си сигурна, че искаш да го направиш, а ако не си, ти препоръчвам тема първа или "Хайде да откажем цигарите завинаги!"

Успех!  Hug

# 391
Ех че хубаво - редиците на железните се попълват  Hug
tutune, Усмивка добре дошли - първата крачка сте направили.
Мими е права - започнете с книгата на Алан Кар - ето и линк  

http://www.4shared.com/file/130476897/7e0d38/nepusha.html

По принцип само с книгата няма да стане - трябва наистина да сте с нагласата, че искате да се откажете от тази гнус. От там нататък - допуши ли ви се влизате във форума и тук взаимно се строяваме.

Бабо Мравке, оправяй се, че виж имаме си нови попълнения и всички имаме нужда от теб   Heart Eyes. За докторите във ВМА знаем че са готини (нали и моичкия там бачка Blush), ама ти зарежи тая работа и бързо бързо да те изписват.

# 392
Бабo Здравке,  и от мен  Hug за бързо отправяне

Аз първо отказах цигарите и на третия ден прочетох книгата.

Всъщност трябва да си си  си го решил и тогава всичко става

Хубав ден, момичета

# 393
Здравейте,
вече 21 дена без цигари  newsm10 - чувството е прекрасно! Вече започвам да си мисля, дали наистина лепенките са това, което ми помага или това, което е в главата ми?! Миналата неделя бързайки да излезем с децата забравих да си сложа лепенка, чак вечерта когато се прибрахме се усетих, а цял ден не се бях сетила за цигара!!! Та мисля да пробвам и без лепенки ден - два, да видим какво ще се получи!
Относно напълняването ми е чудно кога ще се случи  newsm78, че отдавна си мечтая за 5-6 кила отгоре (в момента съм 48 кг - 170см висока).

# 394
  • Варна
Благодаря на всички ви за топлото приемане в компанията, Venus Doom благодаря за линка,Досега не бях чувала за тази книга така че ми бяхте много полезни,И пак ще пиша  bouquet Hug

# 395
Благодаря на всички ви за топлото приемане в компанията, Venus Doom благодаря за линка,Досега не бях чувала за тази книга така че ми бяхте много полезни,И пак ще пиша  bouquet Hug

welcome, Тутунче, и от мен! Да, ама не! Малко ще поспорим с теб - не си давам титлата Тутунка hahaha Вземи се кръсти Тутунка Джуниър smile3541 smile3530

# 396
Баба Здравка-Баба Мравка цял ден си мисля за теб. Слава богу включи се. Чесно да ти кажа бабо Здравке отщяха ми се всякви цигари като ти прочетох поста. Още ми държи влага. Дано да е все така.  Hug Hug Hug

# 397
Усмивка!, здрасти!  Whistling да ти пошушна нещо: много си хубава, но можеш още по-хубава да станеш без цигари. И още нещо да ти пошушна, ама никой да не чуе:   ruporuuизобщо не е невъзможно да спреш да пушиш  Nature Partly Sunny
Аз съм добре - на свобода. С малко по наркомански понадупчени вени bowuu Щастлива, че не пушаааааа  bowuu

# 398
Jerry F аз изобщо не успях да я прочета тази книга, ама ето вече е факт 1 месец и отгоре без цигари. И мен ме хващаха кризите ама май вече пак съм си с акъла ( дано не ме пак хванат ) , че видях при всеки е различно при някои първите дни при друг първия месец, ама нали затова сме тук , да си даваме кураж и да не се предаваме.Желая успех на всички Heart Eyes
Баба Здравка-Баба Мравка изобщо не е невъзможно да спреш да пушиш ( Какви са тези думи нещо неразбрах ) newsm78

# 399
 nikito_pk,  не, че и аз я четох толкова задълбочено, един следобед в работата за два часа.

Надявам се някоя криза да не ме хване, но няма да се даваме  Hug

# 400
  • София
 Усмивка ,tutune  Hug добре дошли!  Grinning
Първата стъпка е да се убедите,че наистина искате да спрете цигарите....,после е волята.  Laughing

# 401
Та болана съм аз за пръв път откакто се разболявам не пуша цигари. Болеста ми преминава сравнително леко /да чукна на дърво/ понаболя ме гърлото, хрема и хора никаква кашлица. Е това немога да си го обясня, защо нищо не кашлям. Преди да спра цигарите като се разболеех си пушех и кашлях и отхрачвах а сега нищо. Снощи прочетох в книгата на Алън Кар, че тия дето не кашлят задържат мръсотиите в себе си  newsm78 newsm78 newsm78 Какво да правя направо ми е хикс макар че се радвам щото до сега щях да съм направила поредния бронхит. Някой беше писал за някакъв сироп или хапчета я да напише пак, че не ми се връща в темата.   bouquet  bouquet

# 402
Да, най-важното е човек да е убеден, че иска да ги спре. Аз съм ги спирала покрай бременностите и децата 2 пъти за по около 2 години, но после, след като спирах да кърмя, пак почвах да запалвам. Писах тук, никога не съм била страстен пушач, не съм пушила вкъщи или на работа, но дойде ли купон някъде направо се оливах - по 5 - 10, че и повече цигари, и сутрин после имах един гаден вкус в устата  Sick Колкото и да си миеш зъбите, той просто не се маха или поне аз го усещах. При мен преломният момент дойде на принципа "всяко зло за добро". Получих силен световъртеж, няколко дена не можах да се оправя. Лекарите се съмняваха за една сериозна болест, но изследването я отвхърли за щастие. Обещах си, че спирам цигарите оттук нататък, защото откъде накъде ще продължавам да пуша, при положение че съм склонна към световъртежи, това значи сама да си подпомагам проблема. Отщяха ми се цигарите, затова и не ми е трудно може би.  Simple Smile

# 403
Някой беше писал за някакъв сироп или хапчета я да напише пак, че не ми се връща в темата.   bouquet  bouquet

Добрутро! Мими, чай Бронхопам, или табл. Тавипек, или сиропче Борнхолитин.   bouquetХайде, на всички железни - спорен и бездимен! Two Hearts

# 404
Баба Здравка-Баба Мравка жива и здарава да си ми.  Hug Hug Hug тичам към аптеката. Ей да си болен и да не пушиш било голям кеф бе хора  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт