Хайде да откажем цигарите завинаги!-5

• 17 376
  • 439
  •   1
Отговори
# 90
И сега малко за стимул да се похваля и аз.След 20 годишен гаден пушачешки стаж правя 3 месеца без цигари,без дори едно единствено дръпване.

# 91
Вие направо ме съсипвате!Три дни да ме няма и сте изписали сума страници.Виждам-няма провалили се!Само така-горе главата! Peace

# 92
Браво супер сте много се радвам, че държите фронта само така.Не знам да ли има именници но от мен честито и ви пожелавам много здраве и щастие в огромни количества newsm51.Пожелавам ви бездимен ден.

# 93
Да кажа за гърлото: при мен винаги е било така и преди да започна да пуша, от дете си спомням, че пия ли нещо студено, винаги ме заболява гърло. Напоследък сякаш вече не е така, пия директно от хладилника, защото всичко със стайна температура е чай, а не ме боли така често гърло. От цигарите последните години освен гадния вкус сутрин имах и нужда да си прочиствам гърлото, доста неприятно. При мен започна да отслабва с месеците непушене, преди два-три дни пак се появи, защото настинах, но бързо премина. Като цяло и дишам по-леко, и гърлото ми е в по-добро състояние. На мен една от основните ми причини да се откажа беше и това: неприятните усещания сутрин. Приятели пушачи са ми казвали, че е защото съм пушила вечерта, но не мисля, че е само това. Така че според мен би трябвало гърлото ти да се оправи след спирането на цигарите Peace

# 94
  • Добрич
Добър ден и от мен и успешен ден на всички, някои хора ги няма още на отчет  Crossing Arms

# 95
Тук сме ама само си четем, че ни мързи да пишем Embarassed

# 96
  • Добрич
И аз съм понякога така  yes

# 97
Преди два часа си хвърлих оставащите цигари. Стига съм се излагала. Няма да пуша повече.

# 98
Mimiiiiiii!!!! Hug Hug Hug Praynig

# 99
Преди два часа си хвърлих оставащите цигари. Стига съм се излагала. Няма да пуша повече.
Опаааааааа  smile3521 е т'ва требеше да се чуе  yesyes
Само така Мими, дръж фронта ние сме с теб виртуално   typeuu   newsm51

# 100
Браво Миме ние сме с теб . Стискам сииилно палци да успееш  Laughing

# 101
Благодаря на всички дето ме подкрепяте. Надявам се тоя път да не се изложа. Ще ви държа в течение.
vikuna Hug Hug Hug тия са специално за тебе. И по често да ни посещаваш нищо че вече нямаш нужда от нас.

# 102
Само така, Мим! Ние сме с теб!

# 103
Мисля, че най-важната крачка я направих. Даже не ми се досвидя да метна цигарите. Сега съм си казала ако ще и сто кила да стана няма да се връщам назад. А и каква тайфа ме подкрепя само то грях да ти е да запалиш цигара. Най-голямото ми изпитание предстои в събота /ще има купон фирмен/ но от сега се настройвам как ако ме почерпи някой ще викам: Ох не благодаря НЕ ПУША  Laughing Laughing Laughing

# 104
vikuna Hug Hug Hug тия са специално за тебе. И по често да ни посещаваш нищо че вече нямаш нужда от нас.
Чесно да ти кажа много ме хвана като прочетох , че си припалила  smile3511 , но сега се надявам да ми мъжко момиче .Нали си бяхме дружки в спирането  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт