Хайде да откажем цигарите завинаги!-5

• 17 375
  • 439
  •   1
Отговори
# 75
Venus Doom и 2 Гости преглежда(т) тази тема. - Не така момичета  Naughty
Къде е бронираната банда?
Аз да се отчета - изкарах уикенда без цигари  Hands Clap и мисля че от тук нататък ще ми е все по- лесно.
За килцата аз още от морето в  Турция си влача 2-3 излишни та ще му мислим като дойде време да ги свалям всички накуп.

Мими аз не съм много по готвенето (а пък и уж все здравословно заради дребосъчка), обаче к'ви кръчмички любими имаме - гладна няма да те оставя, а пък спането не е проблем (и на мен ми се пада нещо като хоби)   sleepuu
Хайде момичета да ни е безникотинова седмицата.

# 76
  • на майната си
На слука и бездимна Simple Smile

# 77
И аз да се отчета все още съм не пушачка и много се радвам за това.На всички пожелавам лека седмица и успех със спирането на гадните цигари.Lina стискам палци всичко да се нареди по бързо и най добре за теб не се отчайвай ,аз от 4 месеца съм в къщи и още не мога да си намеря що годе добра работа .Но за сметка на това се наслаждавам на децата си защото от 10 години не се сещам да съм прекарвала толкова много време със тях.Все работа и работа аман и накрая гледаш те пораснали ама стига съм ви занимавала .Чао smile3503

# 78
Хубава седмица и от мен! И благоуханна newsm47
Lina, всичко ще се оправи! Дано по-бързо излезеш от лошия период и повече хубави неща за в бъдеще newsm10
Момичета, аз утре закръглям пет месеца! Невероятно, но факт!

# 79
Е то се оказа, че тук всички ставаме безработни smile3501 на нас, поне ще спестим некой лев от цигарите LaughingЛина след всяка буря идва и слънце, дано при теб да дойде скоро.
Предлама да направим някакъв форумски бизнес, но не съм го измислила още Laughing
Успех с спестяването от цигари.

# 80
Е то се оказа, че тук всички ставаме безработни ....
Shocked Сакън! Shocked
Пепел ти на езика клавиатурата Crossing Arms

# 81
Приятна седмица на всички. Аз имам прегрешения припалнах тук там. Старая се да не пуша но понякога не се получава. Не съм се отказала. Скоро когато наистина съм готова ще си турна и аз една линийка.
На тия дето ще останат без работа ще им кажа, че ще си намерят и по хубава. Макар че тука при нас ще има нововаведения и  шефа ми каза че ако не се съглася/той много ме цени-това са неговите думи/ ама ще трябва да се разделяме  Laughing Laughing Laughing но не ми пука ще си намеря нова работа ако стане нещо. Все пак немога да се съгласявам със всичките приумици на началството.

# 82
  • София
Браво MaryJane,пет месеца!  newsm51
Благодаря ви момичета за подкрепата,толкова сте мили!  Hug  Hug  Hug
Успешна седмица и от мен и да си намерите подходяща работа!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet

# 83
Тук съм, чета и стискам зъби.Много ме дразни миризмата на цигари.На концерта  на Мадона имах чувството, че аз пуша. Sick

# 84
  • Добрич
И мен много ме дразни миризмата на тютюнев дим  Confounded
Бабо-Мравкеееееееееееее къде сиииии, липсваш ниииииииии  smile3518

# 85
  • София
Здравейте!
Благодарение на тази тема и аз вече съм член съм на клуба на отказалите цигарите.
НАЙ-ПОСЛЕ! След многогодишен стаж на пушачка.
Не пуша от два месеца и половина.
Благодаря на Erica за книгата.   bouquet
Изключително полезна ми беше.
Беше ми я изпратила в края на март, ама все отлагах да я прочета, а може би не съм имала още нагласата.
Преди това поразтърсвах из форума как да откажа цигарите и все се натъквах на : "Като видях двете чертички и повече цигара не съм..."
От този стимул по-хубав здраве му кажи, но на мен не ми беше от полза.
Както спирах да пуша даже още преди да забременея, така, след като като бях родила и спряля да кърмя постепенно пропушвах отново.
Едно от най-полезните неща от книгата е да не се самозаблуждавам, че ако изпуша само една цигара, то не се брои (глава 24).
Пожелавам успех на всички!

# 86
  • София
Добре дошла Laurus,радвам се че има още отказващи.  Grinning  Hug

# 87
Laurus, браво! Simple Smile

В събота бях на гости и едната жена пушеше точно цигарите, които преди аз си купувах, но макар да ги погледнах с интерес за 2 секунди, изобщо не са ме заинтиргували. Беше ми супер готино  Grinning Никой да не се изкушава и това е!!

# 88
  • на майната си
Ха, и други нощни птици Simple Smile
И аз се радвам, че все по-рядко имам "позиви" и то предимно на маса Simple Smile
Сега работя, и ми липсва уединението на тераската докато всички спят, но... ще си спретна едно чайче та дано успея и да поспя.

# 89
Добро утро момичета, успешен бездимен ден  newsm10
MaryJane честит юбилей  Tada - 5 месеца са си 5 месеца (имам чувството, че ако стигна до там съм си направо бивш пушач). Аз все още не съм се изкушила и така се чувствам добре.
Имам един въпрос към дългомесечните непушачи - от как се помня си отглеждам типичния за пушачите синдром дразнещо гърло или т.нар. хроничен фарингит (пийна ли малко студено или ако мъничко само ми стане студено и хоп дразнещо гърло). Та въпроса ми е има ли някой от бившите, който се е отървал от това та и аз да имам още един стимул да се откажа от тая гадост.
Laurus добре дошла в бандата на железните и продължавай все така   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт