Ааа за другия месец вече обещавам, ако не две поне три
Иначе като фанеш влака в наща посока, аз съм първата пряка в дясно преди баницата. Заредила съм ментата и спритето, пък после ще плющим баница при никито.
Хайде мацки от мен
/. Помислих, че пак така е станало, щото доста се поутешавах с ментичката и спритето и млекце. И се разтреперах. А то - дръжката на една пластмасова лъжица
Пулсът ми сигурно още е 140.
баба-непушачка - в изолация ли, що ли???
Иначе отборът е много сериозен, но нещо вчера се е изнесъл целокупно да диша с пълни, чисти гърди чист въздух. На 7-те Рилски езера, да речем - като за последно. Че те били замязали на бул. Цар Освободител с първомайска манифестация

Наистина се надявам всяко зло за добро,ама да видим че напоследък толкова зло....
Всички да минат на отчет! 

всичко ще се нареди имай малко търпение. Понякога в живота е така като ти тръгне назад само назад върви. Аз съм имала много такива задни моменти но поне за сега да не чува дявола имам само хубави. Само ще ти препоръчам един филм ако не си го гледала има го в Замундата казва се Тайната много е поучителен. Ами това е от мен.

всичко ще се нареди имай малко търпение. Понякога в живота е така като ти тръгне назад само назад върви. Аз съм имала много такива задни моменти но поне за сега да не чува дявола имам само хубави. Само ще ти препоръчам един филм ако не си го гледала има го в Замундата казва се Тайната много е поучителен. Ами това е от мен.

Препоръчани теми