Обувки втора употреба

• 13 054
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Наистина не е за предпочитане, но съм купувала сандали 2-ра употреба и ги скъса от игра за 1 месец.

# 31
От обувки втора употреба,човек може да си загуби крака.Това ми каза мой приятел,който е обущар/с квалификация/.Освен това в Бг вече е забранено да се продават такива обувки,по същата причина.

# 32
Аз също съм против носенето на такива обувки, още повече за дете  Peace

# 33
Аз съм запазила някои от бебешките обувки на сина ми,за сестричката му.Износените съм хвърлила.
От продавалника,или носени от друго дете не съм вземала.

# 34
Именно заради това не си и помислям да купувам обувки втора употреба и да си правя експерименти с детето ми.  Peace

# 35
Твърдо против съм обувките втора употреба.

# 36
Още един глас ПРОТИВ - и за дете, и за възрастен.

# 37
Против, и за дете, и за възрастен. Всяко дете заслужава всичко, което си има - от играчки до дрехи и обувки, да си е само и единствено негово, а не купено от втора употреба, или пък подаяния на ненужни вече парцали от по-големи деца на роднини - това пък хептен няма да го допусна ooooh!

# 38
Лично аз взимам нови на децата си Peace

# 39
Само нови обувки.Не бих взела чужи,носени вече деформирани и да ги сложа на крачетата на мойто дете Naughty

# 40
За детето не е хубаво-обяснили са защо, но като има майки, които нямат възможност непрекъснато да купуват нови и нови, защото не са евтини, какво да правят- ами няма да си оставят децата боси. Аз си купувам нови(много обичам обувки) и на детето мисля в бъдеще нови. А в продавалника има и неносени на по-ниски цени, така че това е вариант  Rolling Eyes

# 41
  • Най-красивата страна
не е редно Naughty

# 42
И според мен не е хубаво.Всяка обувка,дори и на дете,придобива формата и начина на стъпване на крачето.
Против съм.

# 43
Не бих обувала на децата си носени обувки  Peace

# 44
  • Бургас
Не бих обула нито аз, нито съпруга си, най-малкото пък детето с нещо носено! Ама това си е мое мнение!
Имаше тема за дрехите 2ра употреба и там доста се похвалиха, че "пазаруват маркови неща за децата си" оттам  Shocked
Ама всеки си има мнение, де...

Общи условия

Активация на акаунт