Сонче, прах /макар да бяхме за 2 дни/; това с преваряването ми идва множко... като се има предвид, че ще изяде пясъка... Нищо специално. Само три сака багаж... Неходил на море е така
Опит за самоирония Ще се постарая за утре
Има и такива дни в които всичко ни идва в повече. Като мама която си гледа детето от самото начало сама мога да ти кажа че всичко е въпрос на настройка. Когато пускам прахосмукачка, той лази след нея и ме следва във всяка стая. Когато простирам на таресата, той виси на мрежата на вратата от вътрешната страна. Писка понякога ама какво да направя - нямам избор. Когато готвя макар и рядко и мия чинии, той си щъка около мен на пода или виси на панталоните ми 
Все едно ме беше чул и ме беше разбрал ... 
От друга страна когато сте си само двамата не се вманиячавай да я свършиш всичката. Да е чисто на пода, а другото малко по малко и доколкото можеш.
Ти още ли изваряваш? Храна - вземи готови пюрета или приготви сама и стерилизирай. Ако сте на блок маса винаги може да намериш какво да дадеш на Алекс.
Промивам с реванол и мажа с едно мехлемче дето ми препоръчаха в аптеката Вита Мерфен - Баткото също мажа след колоездачните дълбоки рани..абе вкъщи е като на бойно поле

, излизайте повече навън, зарежи я тази домакинска работа, няма ли някоя приятелка да поеме за малко Алекс? Някоя роднина? Днес и двете деца заспаха следобед /Нани след една разправия се измори и заспа като никога от една година следобед/ и аз успях да изляза за час с приятелка сама без деца/благодарение разбира се на маман, която много ми помага, но и ми скъсва нервите - но всяко нещо си има цена
. Ана Мари иzпада в екстаz, когато й го пусна, няма такъв сладкиш, танцува, смее се...
аабе страшно й харесва, та вижте го, може да пожъне успехи и при другите бебоци.
Не ми zвучиш добре... Явно ти е трудно.. Какво да ти кажа, аz също съм от справящите се сами.. Когато раzбрах, че съм бременна това ми беше основен страх, как ще я караме и т.н. Обаче вече година се справяме (пу пу). Но се чувствах може би като теб, когато Крис беше малък. А не е бил "лошо" дете. Аz самата не успявах да се вzема в ръце май, zнам ли.. Не zнам точно какъв съвет да ти дам, освен, че трябва да намериш баланса zа себе си, иначе не става. Дано скоро се успокоиш 
отивайте и прекарайте страхотно.
у вас май напоследък е като лаzарет, а
?
Но утре ще наваксам-ще и се завие свят пак на пералнята
Не се втелясвам отдавна за домакинската работа-ако мога,върша я,ако не-чакам удобен момент!
Иначе като децата ме ядосват и аз съм недоспала и като започна и да си мисля кооолко работа имам из къщи и съвсем се скапвам психически!
Дрехи също носих в повече с цел да не пера-не ми е от любите занимания,а и нали на почивка отивам
Абе с две думи-отидохме с четири сака багаж(ама големи) и още няколко чанти и чантички
А и както казва мъжът ми:"Няма на гръб да ги носиш."
Да имате прекрасен, незабравим празник!
Прекрасно те разбирам как се чувстваш..на моменти всяка от нас изтрещява.
). Тогава изключвам всички вероятности - гърнето, вода, внимание и, когато нищо не помогне я слагам да спи в другата стая. Така съм се организирала, че докато прави обедния си сън да успея да свърша всичко - задължително си взимам сутрешен душ, сготвям за нас и за нея, пускам миялна, пооправям. Ако ми остане време хапвам нещо за обяд. Събужда се. Гърне, тоалет, хапване. После ако ще излизаме започвам да я приготвям. Ако не, я слагам в проходилката и отивам да пускам пералня, да изпразвам сушилня, да прибирам дрехите на място, да поливам цветята и тя върви по мен. Много й е интересно какво правя и постоянно се спъвам в "колата й"
Ходенето до тоалетна е задължително с нея. Чака ме в проходилката на отворена врата и почти през цялото време се опитва да влезе с взлом вътре при мен..
Къщата чистя основно в събота или неделя.

ако знаеш и аз как те разбирам. Нали и ние се справяме сами по немечко и няма ама хич на кой да оставя Яна. Все си е с мен. ДОри и в тоалетната ходим заедно и тя сяда даже в мен 

, но друг ден е кошмар и като си дойде мъжът ми заварва дрехите на простора, леглото неоправено, яденето несготвено и ми иде да се метна от 6-ия етаж! И аз като Ланвинка се опитвам да използвам моментите й на сън, за да се справя с всичко, но не винаги успявам. Сутрин с нея си пазарувам предварително каквото ще готвя, правя си списък със задачите, но ако малката се събуди по-рано всичко отива по 
Затова тук и за всички: Обичкам си виииии!!

Иначе за чистенето не се втелясвам и аз. Просто от 10-15дни котката започна да линее и е някакъв ад - навсякъде хвърчат огромни топки козина
Та прахосмукачка и парцал всеки ден не ми мърда
Но пък ставам все по добра
Поради тази причина е "свободен електрон"
За фитнес и излизане хич не си и помислям докато не свърши филма на мъжа ми (то сигурно след това друг ще дойде, де
). 
Довечера като го приспя - пак