СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Веч, ураа, радвам се че ще успеем да се запознаем и на живо.

pezota, мила  Hug

Шматеее,  Hug ,- чакай дуплика на Марти- виж я Симона, като я изпусна от поглед

(Къде е това пирятно местенце, на което сте били?)

Утре се надявам да успея за срещата. Имам малко работа преди това, но ще се опитам да я привърша до към 15.00.

# 241
Анамар - това е снимка!!!

Пез, и аз съм в Сатурнова дупка май. Нали с малката сме на 22-ри рожденички, та и двете ни е треснало Simple Smile А ти пусна ли вече бебка на ясла?

Флу, още не е тръгнала малката на ясла. Директорката иска да е проходила - цитирам "Няма да изнасилваме детето". Склонна е да  я изчака до края на октомври. Това са ясли, а не ОДЗта - и директорките могат да са по-гъвкави при започването. Но по-голяма отсрочка няма да има. И проходила, непроходила - в края на октомври.......

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 13:32 от pezota

# 242
Честит рожден ден на Даная newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura Tada happy bd hbday bdbaloni Tada нека расте здрава усмихната и много да радва цялото семейство Heart Eyes
А за мама Денче newsm51 newsm51 newsm51 да си изкара незабравимо този ден!
Шмате много е сладък този Марто ще го изям Hug
Айде лек ден на всички  love001

# 243
# 244
Честит рожден ден на Даная и от нас!  Heart Eyes Hug  bouquet

а аз се връщам да дочитам  newsm39

# 245
момичета, включвам се с едно отлагано питане...  Confused преди 4 дни Джи се събуди с леко зачервяване над едното око, точно под веждата. Изглеждаше сякаш се е зачервило от ласките на татко й /когато не е избръснат добре понякога на децата им се зачервява нежната кожа/... После ми се стори, че сякаш видях нещо като пъпчица и сметнах, че най-вероятно е ухапана от комар. Очаквах за ден-два да изчезне, но не... Мястото стои леко подуто и зачервено. Днес ситуацията е без промяна и се замислям дали пък не е някаква алергична ракция  Thinking От друга страна у нас има някакъв комар, който и мен бе ухапал над окото и си стоях така 2 дни, а съм възрастен човек, все пак. Не ми се ходи по лекари, но ако не изчезне още 3-4 дни ще го посетя. До тогава ми се иска да чуя вашите предположения и съвети за третиране.
Благодаря ви!  bouquet

п.п. Снимките са страхотни
п.п.* ланвинка, къде изчезна. Липсвате ми с Адикт!

# 246
Здравейте  Hug
Спи ми се...  Tired Отново.... Confused  като ви чета и съвсем ми се затварят очите,а имам толкова задачки по организацията на РД на Гого  ooooh! Нищо де...то пък са приятни задължения  Grinning В този ред на мисли-Ирини,голям маратон от хубави събития те очаква  Grinning А за питането-мисля,че е от комара  Rolling Eyes Но ако е от него за два-три дни трябва да мине...Следи я и ако не изчезне отивайте при доки(едва ли е нещо страшно,но за твое успокоение  Simple Smile )
Сега и аз с едно ПИТАНЕ:От два-три дни си напипвам на гърдата една бучка,когато е пълна леееко ме боли,когато е празна нищо не усещам  Rolling Eyes От какво е според вас???Запушен канал???? newsm78  И какво да правя??едва ли от ще изчезне сама  Confused

# 247
  • Варна
Ирини, доколкото знам пъпките от комар стоят дълго време, докато тия алергичните се появяват и изчезват бързо.
Яси всеки ден има от тия алергичните, но когато ги покавах на доктора, той каза че са от това че вече пипа навсякъде и най-различни работи и да не се притеснявам Peace
А комарени май имаше в Египет и наистина се задържаха доста време.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 15:15 от Juliko

# 248
Juliko ,те тези от комарите пак са резултат на алергична реакция-от отровата на комара.И е относително всъщност каква точно ще е реакцията от ухапването и колко дълго ще се задържи  Rolling Eyes На мен например,ми стават ужасно големи червени подутини,сърбят ме жестоко,но на следващия ден ги няма  Peace Гого пък веднъж-два пъти му се е случвало да го ухапе комар,но не реагира като мен-остава му едно малко червено петънце,едва подуто)както го е описала Ирини),постепенно избледнява  и изчезва за ден два Peace Явно е до организъм....

# 249
Ирини, би трябвало да е от комара. Ако те е ухапал теб, а Джи спи с теб, то най-вероятно е жилнал  и нея.  Hug Аз обикновено не правя силни реакции на ухапвания от насекоми, но наскоро нещо в къщи така ме хапна, че се ми се появи зверска пъпка, после червенината се разшири и сърбеше до болка. ooooh! Мина поне седмица докато завехне.
За детегледачката (ужасно ми звучи тази дума), влязох в подфорума, пуснах обява, междувременно следях и обратните обяви. Има голямо предлагане, друг е въпросът колко е качествено. Мисля, че сега е идеалният момент за търсене на жена, защото повечето дечица тръгват на градина или ясла и в момента се освобождават много кадърни хора. Е, аз видях шест жени, от които само една ми хареса, и имах още две интервюта насрочени, но тя ми се обади, че е съгласна, направихме тест вкъщи един цял ден заедно и... приключих с търсенето. Hug

Флу, много добре ми действа връщането на работа, а вечер като се прибера, няма такова щастие да си гушна малкото слънчице и да открия колко много нови неща е научил и осъзнал Heart Eyes

# 250
  • София/Търново
Петка, аз дойдох, но чак... 18:30 някъде.
Това даскалята са... мноогооо зли хора. Направо  Mr. Green
unique_v, радвам се, че си успяла с избора. Аз винаги съм била от другата страна и по-скоро имам негативи към майките, които са ми поверявали децата си и да не е било така... Идеята ми е, че всяко нещо има две страни...

# 251
Честити празници  на всички - минали, настоящи, предстоящи!
Бъдете здрави, весели, с късмет...
Аз пак неадекватно, ни в клин, ни в ръкав.
в монтана сме от седмица, ще бъдем поне месец тук.
омъжих сестра ми  Mr. Green
и рождения ден на борис мина малко в сянка,
откъм празнуване,
че бая емоции и се събаха от 29, когато беше сватбата.
но това не ми попречи да се връщам постоянно година назад и да гледам снинката му,
когато беше на 2 часа живот, Heart Eyes

този месец ще се вкл рядко  Sad

весели празници, другарчета!

# 252
Суити, мерси, че питаш за Ели! Обривът изчезна, но днес се появи едно голямо червено петно на едната свивка. Дано и то мине бързо  Praynig
Днес с малката пак бяхме на шопинг. Нищо не купихме, но поне се нагледахме и избрах подаръци за нея, които бабите и другите желаещи от гостите да й вземат Simple Smile
Лека нощ, милички!

# 253
Сонче, ти какво направи? Аз също ще трябва да намеря жена за 2-3 дни в седмицата. Може да се кооперирам с някого 
Ирини, нищо не успях да направя. Прегледах агенциите в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192412.0, но не съм сигурна, че мога да поверя детето си на напълно непознат докато е още толкова мъничък. А честно казано едва издържам вече. От няколко дни Алекс започна да реве и да се тръшка за всяко нещо. По принцип съм супер търпелив човек и много често хората ми завиждат за търпението, но днес направо рухнах психически. Мъжът ми е в командировка от 10 дни и съм по цял ден сама. Адски ми е трудно да съвместявам капризите на Алексче и къщната работа. Днес например, за да пусна прахосмукачка, трябваше да държа него с едната ръка, а прахосмукачката - с другата. Пускането на миялна, пералня, простирането и дори ходенето до тоалетна са истинско "приключение". Вече не знам как да реагирам и как да го успокявам на моменти. Да не говорим, че вече тотално отказзва и твърда храна. Съвети приемам всякакви.
Днес бях на косъм да се откажа от пътуването ни до морето (в събота мъжът ми ще дойде да ни вземе). Утре трябва да оправя багажа, а хич не съм наясно как ще стане докато гледам Алексче. В този ред на мисли имам нужда от съвет от мамите, които бяха на хотел: какво специално взехте за пребиваването си? Как приготвяхте храната? Как преварявахте шишетата? Перяхте ли? Нещо не мога да се организирам за това пътуване.

Ох, съжалявам, че така унило, но нещо не намирам сили да се взема в ръце, а няма на кой друг да си поплача. Прегръщам ви  Hug

# 254
  • София
Добра вечер и от нас!

Днес целият ден премина в приятни задачки. Wink Сутринта избирахме дрехи на Зорница за първия учебен ден. Може би около час стояхме в магазина да пробва различни костюми. ooooh! Задачата беше усложнена от това, че имахме предварително приготвени официални обувки, съответно трябваше тоалетът да им подхожда.  Grinning Добре че накрая дойде шефката на магазина с нова партида дрешки и успяхме да си намерим, каквото търсехме. Simple Smile Поне тази част от подготовката за 15-ти мина. Peace

После хубавото слънце ме изкуши и заведох големите на басейн.  grinning039   Е, не може по нищо да се сравнява с плажа на морето, но си починахме и децата много се забавляваха.

Следобяд- традиционната квартална разходка с Галето+ два броя велосипедисти.  Grinning Много ме улеснява това, че Косьо и Зорница вече излизат сами с колелетата и карат в училищния двор или в градинката.

В този ред на мисли, bora, много добре те разбирам. Hug  И аз бях така, когато се роди Зорница. Преживявах много, че не обръщам достатъчно внимание на Косьо. В периодите пък, когато се занимавах повече с него, ме гризеше съвестта, че сме оставили Зорница да расте на самотек като цвете в полето. Сега някакси този проблем не е актуален, но това е само защото са вече малко по-големи и се занимават двамата заедно. Просто този преход от едно към две деца е труден, особено ако са с малка разлика. Сигурна съм, че с времето ще откриеш нужното равновесие! Hug

Еос, срещата е утре, мила!  Hug Не си ни изпуснала. Wink
Петък, 04.09, Естрадата на Борисовата градина, 16.30 часа

Ирини, така описано, прилича на ухапване от комар.

Страйп, Ема е станала голяма красавица!  bouquet

Сонче, гуш! Hug Не се отказвай да търсиш детегледачка! Защо не позвъниш и не се срещнеш с някоя жена, препоръчана от други форумки? Нищо не губиш- не си длъжна да я наемаш.  Peace Току-виж си срещнала човек, който да ти вдъхне доверие. Трябва да се погрижиш и за себе си! Hug

Утре започвам работа... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 23:15 от sweetkids_mama

Общи условия

Активация на акаунт