кога и къде на море?Може пък да се засечем нейде ей тъй съвсем случайно
Флу аз съм спец по играчките.
Тресе ме някакво не изживяно детство и доста прекалявам с купуването.
Мога да ти покажа, но като се на къпем
.Веч пиша си час от сега
и... искам снимки.Да не си пуснала нейде някое линкче, а аз с мойте почивки да не съм разбрала.
Молим да покажеш пл.
unique_v
чудесни сте
.А като гледам вашата торта се сещам за нашата...
.Грабнахме я от сладкарницата, погледнах я разкошна с огромен мечо пух, но не снимка, а релефен.
Прибираме се с тортата и аз гордо показвам, а той пухчо се отлепил и се наврял м/у тортата и кутията...
Стана ми мъчно да си призная, но сестра ми ми вика много е оригинален, леко се е сбръчкал ама не го приемай на вътре и аз я послушах не позволих това и други разни дреболии да ми скапят настроението.
Та нашето празненство беше много приятно.
Поканих най близки хора, с които винаги ми е приятно да празнувам.
Сестра ми пристигна със семейството си и с мама, та празненството ни продължи три дни.
На рождният ден Йосиф беше доста уморен защото през деня не можа да спи и заспа преди да духаме свещичката, но това дори ме облекчи при вида на сбръчкания мечо пух си отдъхнах
. Приготвих блок маса с лакомства, украсихме къщата и внимавах да не си давам много зор за да бъда свежа и на разположение на рожденика, който винаги когато у нас има други хора се върти около мен за да се чувства спокоен.
Спомних си, поплаках и благодарих защото съм щастливка с усмивка и с три чудесни деца, живи и здрави, а какво повече да искам.
Лека нощ и хубав ден утре
!П.п. Суити ...
благодаря ти!
Аз пък днес нарочно й взех едно тъмносиньо боди- какво като е момиче, хареса ми! И без това и в розово да е пак за момче я нарочват!
. Понякога младежа ми спретва такива сцени и така ужасно се държи, сега ми е едно вкиснато по такъв повод, чудя се къде ли бъркам като родител и подобни размисли и страсти.... И в същото време ме гризе, че не отделям достатъчно внимание на малката, улисана във "възпитание" на баткото - признавам си 

):

Цял ден на ръце иска,ревове,викове,абе лудница беше
Чакаме да излиза 8 зъбче,та него обвинявм
Дядо ще ни вари ракия
От тук ще ви се радвам