СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Петка  Hug кога и къде на море?
Може пък да се засечем нейде ей тъй съвсем случайно  Laughing, а може и на път за морето или пък на връщане не съвсем случайно да ни дойдете на гости а?
Флу аз съм спец по играчките.
Тресе ме някакво не изживяно детство и доста прекалявам с купуването.
Мога да ти покажа, но като се на къпем Simple Smile.
Веч  пиша си час от сега Heart Eyes и... искам снимки.
Да не си пуснала нейде някое линкче, а аз с мойте почивки да не съм разбрала.
Молим да покажеш пл.
unique_v Hug чудесни сте  Heart Eyes.
А като гледам вашата торта се сещам за нашата... ooooh!.
Грабнахме я от сладкарницата, погледнах я разкошна с огромен мечо пух, но не снимка, а релефен.
Прибираме се с тортата и аз гордо показвам, а той пухчо се отлепил и се наврял м/у тортата и кутията...
Стана ми мъчно да си призная, но сестра ми ми вика много е оригинален, леко се е сбръчкал ама не го приемай на вътре  и аз я послушах не позволих това и други разни дреболии да ми скапят настроението.
Та нашето празненство беше много приятно.
Поканих най близки хора, с които винаги ми е приятно да празнувам.
Сестра ми пристигна със семейството си и с мама, та празненството ни продължи три дни.
На рождният ден Йосиф беше доста уморен защото през деня не можа да спи и заспа преди да духаме свещичката, но това дори ме облекчи при вида на сбръчкания мечо пух си отдъхнах  hahaha.
Приготвих блок маса с лакомства, украсихме къщата и внимавах да не си давам много зор за да бъда свежа и на разположение на рожденика, който винаги когато у нас има други хора се върти около мен за да се чувства спокоен.
Спомних си, поплаках и благодарих защото съм щастливка с усмивка и с три чудесни деца, живи и здрави, а какво повече да искам.
Лека нощ и хубав ден утре Hug!

П.п. Суити ...  bouquet благодаря ти!

# 226
Добър вечер!
Да се включа набързо, за да честитя първия рожден ден на Тино и Вики!

И на мен не ми се пише много, но ви чета редовно!  Laughing
Днес аз и Juliko се видяхме с Емичка.  Метнах две техни снимки във ФБ  Heart Eyes

# 227
Среща в Петък 15:30, в Борисовата градина на Естрадата.

Ще се радвам на всички, които дойдат.

Флу по анкетата
- Давам на Яна да се рови в пясъка, но съм до нея, ако налапа нещо. Е не винаги съм толкова бърза и понякога дъвче пясък, но въпроса е да не лапне нещо по-голямо и опасно.
- от пералнята май повече я е страх.
- играчките, който Стон е предложила са много добри. ЯНа обича и с формичките да си играе и с пирамидата. Пръстените си ги нанизва без проблеми,  формите също вече тика до квдрат. Но пък най-интересни са и неща от бита - кутии, бъркалки, консерви и още каквото си намери по шкафовете, които не са затворени.

Мириям ние ще сме към Гърция на море и за съжаление хич не сте ни в посоката, колкото и да ми се иска да се видим.

Аз апк трябва да събирам багажи. Голяма лудница. Утре пътуваме от Русе за София.
Днес постригах отново Яна. Този път е доста по-късо и една баба веднага попита дали е момче, при положение, че беше с рокля  ooooh!

Ради може да има възможност да мина да ви взема с колата. Но още не мога да обещая на 100 %, че може и на половинката да му трябва.

# 228
Днес постригах отново Яна. Този път е доста по-късо и една баба веднага попита дали е момче, при положение, че беше с рокля  ooooh!
Ох, тези баби!  Joy Аз пък днес нарочно й взех едно тъмносиньо боди- какво като е момиче, хареса ми! И без това и в розово да е пак за момче я нарочват!  hahaha Joy

Приятна почивка, Петка!   bouquet

Мариям,  радвам се, че историята със сбръчкания мечо пух не е помрачила настроението ви и сте си изкарали чудесно!  Hug
Чакаме снимки!  Heart Eyes

Гардения, разказа ти за празненството звучи чудесно. Нали не съм изтървала снимковия мат'рял?  Laughing

Флу, и на мен Стон ми даде много идеи за играчки... ммм, трябва да изровя една, на която й е вече времето- за редене на формички.  Peace

# 229
  • София
Късен привет! ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА ОТ ВЧЕРА, ДНЕС И УТРЕ!
Нещо съм се скапала покрай ужасоновите поведения на баткото, по цял ден тичам след него, угаждам, занимавам, а бебка с баба си /извеждам бакото навън, докато спи, да не я буди/ - поне нощите са наши с нея, в контекста на темата за нощните кърмения Sunglasses.   Понякога младежа ми спретва такива сцени и така ужасно се държи, сега ми е едно вкиснато по такъв повод, чудя се къде ли бъркам като родител и подобни размисли и страсти.... И в същото време ме гризе, че не отделям достатъчно внимание на малката, улисана във "възпитание" на баткото - признавам си  Embarassed- не ми се отдава с лекота родителството  Confused А се старая.  
Много ме зареждат положително настроените мами тук, и техния ентусиазъм  Hug имам нужда Confused
Аз ще се запретвам да организирам два поредни РД  - 5 годишен и 1 годишен  newsm78
Оставям Милинката да пълзи навсякъде и навън, ама за секунди докопва неща - ето днес например бръкна в центъра на една сочна плюнка на детската площадка Sick
Пералня обича да гледа и да пипа, в едно филмче един дядо така забавляваше унучето - насаждаше го пред пералня, заредена с много цветни дрехи и я пускаше Grinning  

# 230
Честити рождени дни на Тино и Вики  Hug
Флу, оставам я, не баш в пясъка, а по zемята иzобщо.. Ама не много още, че наистина лапа доста боклучки..
Пералнята.. не я отчита особено.
Гардения, браво.
юник, поzдравления, че си вече на работа, да спори  Hug И малкия да слуша, браво, че са се харесали с жената.
Петка а и Вечи, zавиждааааммммм виии Crazy
Бора, дам, тежичко ще ви е с рождените дни. Аz си мислех, че Ирини е с най_блиzки рождени дати на децата, но ти я биеш  Mr. Green
Мариям, само така, няма да се ядосваме zа глупости я  Crossing Arms Laughing
Ние сме в петък на сватба. Уж иzмислих тоалетите, обаче смятах аz да съм със сандали, но времето го дават особено много  Sick , та не zнам... ще се мисли нещо..
Лека нощ.

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНАЯ НА МАМА ДЕНЧЕ!

И сега ако не ме обявите за луда по повод часа ми на разписване. Закарах фамилията на летищет оза сватбата на братовчед ми във Франция. В крайна сметка се отказахме  - с двете деца 650км с кола от летището до замъците - много щеше да ни дойде...  Но свата не се губи - в събота сме на такава в БГ. Въобще - пърна програма - петък - РД Спаси, събота - сватба, неделя - РД приятел на спаси, сряда - пак, понеделник - пак, после мъжът ми има РД, после Джинджи в комбинация с кръщене...

Юник, мното ми е хубаво да те виждам - на снимки, на живо...  Heart Eyes Чудесна снимка. Честито завръщане на работа и късмет с детегледачката. /с агенция ли я откри/ В този ред на мисли,
Сонче, ти какво направи? Аз също ще трябва да намеря жена за 2-3 дни в седмицата. Може да се кооперирам с някого  newsm78
Дими, точно пък Съни никога не мога да сбъркам за момче  Heart Eyes

Поздравявам ви с невероятния изгрев, който гледам в момента. Хубав ден!

# 232
Добро утро от един заплес bouquet

Честити първи рождени дни на Йоана, Борис, Надя, Вики, Тино и Даная!

Аз пак имам да наваксвам Embarassed Гедам среща се заформя в близките гори Grinning този път ще дойдем, да ни видите, че явно хич ме няма в писането Crazy

Пишете още едно проходило в отбора, направо не знам как стана, никаква идея за развновесие, според мен, а взе, че тръгна Grinning

Лек ден!

# 233
Честит празник на всички скорошни рожденици и родителите им. Да са здрави, щастливи и да имат много късмет.

Ема ме подлудява. Стана в 8 и сега вършеят с Кристиан. А всички други спят.

Ето малко снимки от рождения ден: http://stryper.snimka.bg/other/nashata-ema.282011.14597398

# 234
Добро утро! Бих сервирала кафе, но много снимки ще ми се съберат в един пост...

И вместо да викам "куку" на ви малко мат`риал:

Ето малко картинки от миналите събота и неделя и първите палатки на Марто:

1) Уелкъм ту Дрисниленд - девизът на къмпинга ни с най-близките ни приятели Joy Нали малкият ни е ударник Mr. Green
2) Човекът хареса новия си дом Mr. Green, ский как наднича само Simple Smile
3) Добарал е обикновена вафла Joy

Ето ги всичките (нещо се изложихме откъм снимане тоя път...апаратът си вися като преоценена луканка Whistling): http://picasaweb.google.com/shmatki/SUOAjI#
А последната е показно - да видите ако не го наблюдавам зорко за части от секундата къде се завира и какво прави Grinning

# 235
Суити, ще идвам само с Елиас. Големите са на училище.
Казвайте още от сега за дата за среща - примерно 11 е в неделя, дали ще бъде удобно за всички. Има само един дефект цялата работа - аз кацам на 10 късно вечерта, така че ще трябва да нощувам в София, ако ще се срещаме тогава.

Има ли рожденици днес? Пропуснах да погледна (срам голям  Embarassed)
Да са живи и здрави дечицата ни!   bouquet

# 236
Сестра ми има рожден ден на 22ри септември, малката на 27ми, мъжът ми на 28ми. Отделно бащата на мъжът ми на 19 и и лелята на мъжът ми на 1ви септември - всичките тези сатурнови дупки, така са ме завихрили, в цял кратер пропаднах - толкова не-добре се чувствам тези дни.....пфууууууууу  Weary Weary

# 237
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛАТА ДАНАЯ!!! Здраве и щастие ти желая, мило детенце !! 

# 238
Пез, и аз съм в Сатурнова дупка май. Нали с малката сме на 22-ри рожденички, та и двете ни е треснало Simple Smile А ти пусна ли вече бебка на ясла?
Момичета, много благодаря на всички ви за отговорите и идеите за подаръци. В събота се разбрахме с мъжа ми да отидем до Джъмбо да купим украсата за РД и ще видим и там какво се предлага. А днес съм решила да търся тоалет на госпожицата - искам да е с бяла рокличка ЖЗ. Харесала съм й една в детския магазин в МОЛ Принцес, за който ви писах преди време. Дано не са го затворили, че май беше пред ликвидация  newsm78
Еос, успех на интервюто!
Юник, много сте хубави на снимката. Това торта Маккуин ли е?  Grinning Племеникът ми му е голям фен Simple Smile А на работа как се чувстваш? И на мен ми предстои това, ако приемат Ели в ясла. Сега се надявам на две места тук в Младост 3, където се чака да се открият до края на годината. Дано стане  Praynig
Шмати, Марти е супер бонбончо, а тениската е един път. Много е готин с нея.
Мариям, мерси за предложението за играчките. Ще чакам с нетърпение да пуснеш повече инфо.
Денче, честит рожден ден на прекрасната ти дъщеричка Даная! Да те радва много и да расте здрава и щастлива!

# 239
на Даная на мама Денче! Много здраве ,постоянен късмет и много реализирани мечти! Весело изкарване на празника милички!

Момичета,благодаря ви за отговорите  bouquet
Далия вчера ми взе тока #SillyЦял ден на ръце иска,ревове,викове,абе лудница беше #CrazyЧакаме да излиза 8 зъбче,та него обвинявм ConfusedУтре отиваме в Шумен,та ще разнообразим малко обстановката WinkДядо ще ни вари ракия Laughing,та това е повода да се разходим.Ако времето позволи,ще се разходим и до Мадара.Там е приказно Heart Eyes
Така ви завиждам за срещите Mr. Green Ама много сте ми далече,а към нашият край никой няма път CryОт тук ще ви се радвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт