СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • жителство на место
 newsm38 newsm59
ЧЕСТИТ ПЪРВА ГОДИНКА НА КРУМ НА МАМА ПОЛИ, НА ЙОСИФ НА МАМА МАРИАМ, НА МАРИАН НА МАМА РЕНИ!!!

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МОЯТА ИВА, НА ЕМА НА МАМА СТРАЙПЪР, НА НИЯ НА МАМА ТУША!!!

Да са ни здрави и щастливи децата. Емоциите днес така ме връхлитат- сълзите и смехът се редуват със замислени погледи и леки усмивки. Няма да мога да ви опиша всичко, което чувствам и силно се надявам утре обективите да запечатат всеки един момент на искрено и безкрайно щастие. Почерпете се по едно парченце от най- вкусната тортичка! Wink

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 00:48 от MY NAME

# 31
Нени, бърzо да се оправя детенце  Praynig . Аz пък явно съм много иzостанала, zащото от вас zа първи път чувам zа това нещо херпангина  newsm78 Rolling Eyes
Гаредния, айде да иzбива това zъбче..
Диде  Joy  Hug
Вечи, а как са учащите се  Hug ?
Дими, триколката е много хубава, ама и цената й е  #Crazy доста..
Аz не съм мислила да купувам zа сега. Може би пролетта, а може и да пропуснем направо, не zнам още...
Лека  Hug

# 32
  • София
Нени, бърzо да се оправя детенце  Praynig . Аz пък явно съм много иzостанала, zащото от вас zа първи път чувам zа това нещо херпангина  newsm78 Rolling Eyes
Дес, преди Ради да пипне тази гад първия път, и аз не я бях чувала! Това лято обаче е много модерна гадината.  Twisted Evil

# 33
  • София
Влизам да пожелая бързо оздравяване на болните бебенца! Praynig

Мариям, навреме се похвали с придобивката, тъкмо щях да любопитствам дали си купи фотоапарата! Wink

Диде, Галето едвам извади първия зъб наскоро /още даже не е поникнал напълно/ и затова все още не мисля за зъбната хигиена. Може би реално някъде като наближи втората годинка.... newsm78

Утре изчезвам за два дена в Созопол- откриваме "Аполония". Концертът ще се предава пряко в събота, 20.30ч., по БНТ и БНТ САТ. Ако ви е интересно и обичате оперна музика, може да гледате. Wink

В неделя се връщам в София и затова искам отсега да поздравя с утрешния празник нашите рожденици Йосиф, Ива, Ема, Мариан, Ния и Крум! Желая им да са здрави и да продължават да правят вълнуващи открития през втората си годинка! Много радост и весело настроение на родителите и семействата им! Hug

# 34
  • жителство на место
Благодаря Суити! Heart Eyes
Утре всички да се събудят здрави и мами и пораснали бебоци!
Аз не спя BlushНе ми се спи! Правя сандвичи за тържеството

# 35
Приветки, сладки мои!!!

Да споделя сега за вчерашните филми със Стилиан и мерсаж на всички, които бяха загрижени и тук и във Фейсбука. Значи сутринта отидохме на док, тя каза леко зачервено гърло , чисти гърди и това е. Изписа витамин Ц, Панадол или Нурофен и това е. През целият ден Стилиан поддържаше температура, не спадна повече от 37.9, като обикновенно стоеше на 38.6 - 39.4 градуса. Иначе нямаше повръщанки, наакванки и прочие екстри. Дори си хапваше детето с апетит, но беше един такъв умрял и разпльокан. Смееше се, ама такова едно .... от място, а иначе цялото му същество участва в смеха.....

Вечерта направихме една хладка баня, хапна, дадох Нурофен и заспа. И цяла нощ не гъкна, аз ставах постоянно да го пипам, беше си нормален, на моменти дори хладничък. Събуди се към 7ч, попя малко в кошарата, и пак отнесе плувката. Не съм мерила Т, но не е топъл. Като се излюпи сега ще проверя как  хавата. Следобед док иска пак да го види.

В чуденка съм какво да правя, понеже утре трябваше да тръгваме за София за кака / леля ви Мадона.......

Сега незная дали да тръгваме или не. Може би ще видим как ще измине днешния ден и ще преценим чак утре сутринта.
Съвети и мнения?

# 36
Момичета ида на ранина да ви поканя да отпразнувате с мен (виртуално) първият рожден ден на моето съкровище  newsm03.
Много съм щастлива, сестра ми и мама са до мен, заедно с най близките ни приятели ще се зарадваме заедно за този красив момък и появата му в живота ни.
Спомням си как преди година ме бяха овързали на масата и аз с радост и нетърпение очаквах да ме резнат и да видя първият си син  txtloves.
Той беше чудесен, голям сладур, а днес е едно голямо и красиво дете.
Благодаря на Бога за това прекрасно чувство да бъда мама отново  на такова здраво и хубаво човече:
Така го видях за първи път Simple Smile

)

А днес той е прекрасен, бузест топчо  Heart Eyes

Черпя!

Поздравявам  Stryper и прекрасната Ема Heart Eyes
мама MY NAME и нейната Ива
мама Рени Димитрова и Мариан
мама Tusha и Ния
мама polinakoleva и нейният Крум
Да са ви живи и здрави децата, да израстат добри човеци, да бъдат сладост на живота ви   bouquet

# 37
Честито на всички рожденници

Извинявам се, че само разказвах за моите дертове, и пропуснах да поздравя щастливите майчета на едногодишни слънчица!!!!!

Мариямче, бузанчо ти е прекрасен  Laughing Laughing Laughing

# 38
Честито на малките рожденници днес newsm59  Gift nbirthday newsm38  ura  bigdance2 Tada  Party Time happy bd hbday bdbaloni нека бъдат живи и здрави а на мамите пожелавам да си изкарат страхотно празника  bouquet
И аз се включвам в групата на болните, вчера и аз бях с температура, чак вечерта си слагах и мокри кърпи на челето, а днес съм като парцал, цялото тяло ме боли Tired Явно наистина си има вирус.
Пожелавам на всички болни бързо оздравяване  Hug Hug Hug

# 39
  • София
Здравейте!
Честит първи рожден ден на   КРУМ ,  ЙОСИФ  , МАРИАН

ИВА,  ЕМА и НИЯ !
Да са живи,здрави и весели дечица.Много късмет в живота.
Мариам-рано сутрин ме разплака с поста си,поради липсата ти тука май бяхме позабравили прочувствените ти писания. Heart Eyes

# 40
Приветки и от нас сладурки и малки сладуранчовци Hug
Ние се завърнахме от пътуването, все още свикваме на родна земя, и аз нищичко не съм чела Embarassed, но искам да поздравя всички отминали рожденни дни на прекрасните септемврийчета Hug Да бъдат живи и здрави и семействата им също  bouquet
Нени - кога ви се случи това? ooooh! Бързо оздравяване на Кали и скоро отново да дивее в парка Praynig
Сега набързичко да се похваля, че и ние се присламчваме към групата на проходилите малчугани - най-милото е че първите си крачки Алекс направи в деня на нашата венчавка Heart Eyes Скоро ще се организирам да ви покажа и снимчици Peace
Сега ни предстои кръщенка на 06.09. и прощапулник, ще се опитам без да задавам излишни въпроси да прочета всичко което сте обсъждали за тези мероприятия Wink
И малко нескромно да се похваля, че първата сватба която реализирахме е преминала успешно, всички са изключително доволни и благодарни от организацията и декорацията, ако ще ви бъде интересно мога да ви покажа малко снимки и от нея Embarassed Аз за съжаление не присъствах и онзи ден просто едва го преживях от притеснение Embarassed ooooh!
Сега отивам да наваксвам Heart Eyes
Честито и на днешните ни рожденници Heart Eyes

# 41
Добро утро, майчета!

Честита първа годинка на празнуващите днес небебета Simple Smile Крум, Йосиф, Мариан, Ива, Ема и Ния бъдете много щастливи, с много късмет, здравички най-вече и на мама и тати радостта бъдете! Чакаме снимки майчета  Mr. Green

Иринка  Hug благодаря ти за съветите. То и аз не бях чувала за тази херпангина, чух за пръв път тук във форума. Багдаря ви момичета, че ни мислите.  Hug Снощи Калоян заспа в 19.30. В 23 часа се събуди, температурата му беше 39.2, дадох нурофен. Тогава изпи почти 100 мл вода, което много ме зарадва, че през деня почти не искаше. Като се успокои заспа, буди се на 2 пъти и бързо заспива и така в 4 сутринта се събуди с рев. Предложих му мляко и о чудо бяхме гладни! Хапна си детенце, после в 8 пак хапна и засега е ок. Акитата са воднисти, ама ще ги борим. Днес определено миличкото ми изглежда много по-добре.

Ина, радвам се, че Сми е по-добре  Hug Аз те съветвам да го наблюдаваш днес за температура и прочие екстри и тогава да решиш дали да пътувате  Hug

Май нейм, сладурка си ти.

Сингинг, бързо да се оправяш  Hug

Суити, весело откриване на Аполония  Laughing

Сиси, ами рано сутринта след деня, в който се видяхме ни се случи. Дано като сме се видели не сме били заразни и Алекс да не е прихванал. Макар че четох, че по-рядко се предава по въздушно-капков път. Ама днес вече сме по-добре. Аз да си кажа, че снимки искам да гледам и от пътуването и от първата ти професионално организирана сватба  Heart Eyes

# 42
  • София
Хайде на порасналите бебетаааа!!!!  newsm59 Tada

Болните дечица да оздравяват! Аз съм много по-добре от към виръс, но пък ми дойде цикъла та....разбирате ме!

Искам да кажа, че качих ПРЕКРАСНИТЕ снимки на Шматката от РД на Тео-разгледайте ги ще си харесате за в рамка!
Започват от тук http://september2008.multiply.com/photos/album/114#photo=116

А тук може да разгледате снимки от РД на Любчо на Асето! http://september2008.multiply.com/photos/album/115/115

Отивам да правя торта за Мартин на Съншайн!   cook

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 11:42 от little_sweet_didka™

# 43
  • Варна
Честит Първи Рожден ден на ЙОСИФ, ИВА, МАРИАН, ЕМА, НИЯ и КРУМ!

Мариям, първата снимка ме върна в момента в който се чухме по телефона и ти ми каза, че си родила големия пухкав сладур Йоси. Аз точно отивах на консултация и сърцето ми така се беше разтупкало от разговора с теб, че чак Яси в корема се беше развълнувал и беше ускорил тоновете, а моето кръвно беше се вдигнало  Laughing Ех, все едно беше вчера   Heart Eyes

# 44
Честит Първи Рожден ден на ЙОСИФ, ИВА, МАРИАН, ЕМА, НИЯ и КРУМ!Да растат живи и здрави, щастливи дечица, обградени с обичта на мама и тати. Да постигнат всичките си мечти!  Hug Grinning

Диде, снимките и от двата рождени дни са супер!
Инче, радвам се, че Сми е по-добре. Въпреки това виж и днес как ще е и тогава ще решите.
Нени, скорошно оздравяване на бебчо.
Асе, Сияна е прекрасна млада госпожица. Има страшно изразителни очи.  Hug
Мариам, помня тази снимка. Уникална е. А Йосиф е просто красив млад мъж.  Heart Eyes Има нещо източно в излъчването му. Hug

Мацки, ние с Аидка мислим да се разходим малко на хубавото време в Южния парк към 15 ч. Ако има желаещи да се присъединят към нас са добре дошли  Hug

Общи условия

Активация на акаунт