СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Честито на порастналите рожденици Йосиф,Ива,Мариан,Ема,Ния и Крум!Бъдете много щастливи,послушни и да пълните домовете си  с много любов и смях!

Болните,оздравявайте Hug
Суити,приятно откриване на Аполония PeaceЩе гледам Hug
ssissi ще ми е приятно да гледам снимки,също и от сватбата.Честит успешен старт и все така добре да минава Hug  bouquet

# 46
Чукча - читател...

# 47
Честито на порасналите дечица - Йосиф, Мариан и Крум и нежните дами Ния, Ема и Ива! Растете здрави и палави деца  bouquet

Мариам, тази снимка на Йосиф, току що роден, няма да я забравя Heart Eyes Бъдете щастливи с малкия сладур цялото семейство  bouquet

Нени, Инче, да оздравяват сладурите по-скоро Hug

Суит, успешно представяне, няма да мога да ви гледам Hug

Сега мятам малко багаж и потегляме за Русе. Отиваме да си приберем каката. Свърши се моят рахат като еднодетна майка Wink
Затова искам в аванс да честитя утрешния празник на Ана-МАри, Бианка и Ади  bouquet Да растат нежни и красиви малки госпожици  Hug

До скоро Grinning

# 48
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС!
[/b][/size]

Мариям,първата снимка на Йосиф е УНИКАЛНА!!!!!!  Heart Eyes Браво!  bouquet
Инче,и ние изкарахме такава Т за ден и половина и после край!Отшумя всичко все едно не е било!  Confused Не знам от какво беше.....Но мина бързо!Дано и Сми вече да не я вдига  Praynig Praynig Praynig и да отидеш да се порадваш спокойно на баба  Mr. Green Мадона   Peace

# 49

На всички рожденници пожелавам най-вече здраве и късмет... Всичко друго лесно ще се нареди!
   bouquet

И ние сме в отбора на болните. От вчера е с хрема и Т, днес вече накашля и Т е висока... На Сумамед е, гърлото й е огън червено... дано до 3-4 дни да отшуми, много кофти....  Confused   Иначе пък е жизненичка, е, кисела е, но поне не се спира на едно място, та затова не съм чак толкова притеснена. Но установих друго - Дария явно се е метнала на мен - слабото й място е гърлото, всяка една хрема веднага слиза надолу.. как ще я караме занапред, незнам... тепърва предстоят ясли, градини и т.н.  ooooh!

Другото ново при нас е, че май се отказа сама от биберона - което е много странно. Сега иска да ми виси постоянно на гърдите, което не ме устройва много, но кой ме пита  Rolling Eyes  Снощи имаше голяма истерия - не иска да си изпие млякото преди заспиване (пие мляко, суче и тогава заспива). В резултат на това посред нощ топлих мляко, щото се събуди освирепяла от глад... Оф незнам... Да се опитам ако и тази вечер не иска да го пие така, да й го давам с лъжичка? Или да й правя вечеря ли вече, какво... Иначе чакаме 8ми зъб, може и това да е причината за недолюбването на биберони и искането на "ам-ам-ам" (цокане)....

Мариям, много сладък този фараончо!
Диде, разгледах всички снимки от РДто на Тео, много хубаво сте си изкарали, личи си! Simple Smile

Тичам да разтребвам, че къщата е нагоре с краката...  ooooh!

# 50
Моарейнка,и Дарето ли??? Cry Cry Cry Ей,като влезем в серия.....и се разболяват наред тези деца! ooooh! По едно време имаше затишие откъм болести,сега пак се почна  #Cussing out За бибероната-и Гого е така-излиза му зъб и много неспокоен,давам му бибероната като го приспивам,той я хвърля ядосан и ми търси цицата-ползва мен за залъгалка...  Confused и така заспива.Според мен е временно положение,въпреки,че ми се иска вече да я забрави...  Rolling Eyes

# 51
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ЙОСИФ, ИВА, ЕМА, МАРИАН, НИЯ и КРУМ!

Мили деца, пожелавам ви много щастливо детство, много сбъднати мечти и шарени приказки! Бъдете гордостта и радостта на мама и тате!
  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday  Gift newsm67 newsm38 newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada  party002 Gift  ura nbirthday  Gift newsm38  bigdance2

# 52
Наздраве за порасналите ни бебчета от днес!   bouquet

Аз съм в един отбор с Ина, Нени и Моарейн. Хамлет е с температура, кисел, виси по цял ден по мен и иска да суче. Crazy

# 53
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА:
ЙОСИФ на мама Miriam
ИВА на мама MY NAME
EMA на мама Stryper
МАРИАН на мама Рени Димитрова
НИЯ на мама Tusha
КРУМ на мама polinakoleva

Мили дечица, желая на вас и на вашите мами и татковци здраве и щастие. Имайте прекрасно детство, бъдете много здрави!
Всички болнички да оздравяват бързо!  Praynig

# 54
  bouquet ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА  ДО СЕГА  bouquet

newsm38 newsm59  Party TimeПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ЕДНО ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С ВЕСЕЛИ ИГРИ, СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ И БЕЗГРИЖИЕ! ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!
 ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ! newsm38 newsm59  Party Time

# 55
Хайде и от нас Честити рождени дни на Йосиф, Ива, Ема, Мариян и Крум, на всички прекрасно иzкарване и страхотни спомени от праzника пожелавам  Hug
Мариям, помня я и аz добре тая снимка  Hug
Май Нейм, дано тържеството мине според очакванията ти, че и да ги надмине. Отдавна го готвиш и zадължително чакаме снимки   bouquet
Снимките от рождените дни са страхотни, наистина. А Сияна.. ех, тя си ми е "слабост"  Crazy
Суити, хайде и успех на Аполония. Мисля, че със сигурност ще го иzпусна, zа съжаление. ного бих искала да те видя, но нали малката праzнува...
Което ми напомня, че праzнуваме навън, а времето не го дават добро, точно само утре, едва ли не  Sad  ooooh! Много ме е яд, необичйно хубаво време се zадържа тука, а точно пък утре.. лошо.. Дано поне не вали  Praynig , че вече няма накъде, решили сме го и не се откаzваме  Crossing Arms Wink
Та сега ще ходим на паzар.

# 56
Мамчета,знаете ли аз какво реших да подаря на Георги за 1-я РД?Снощи го измислих и сега ще споделя с вас:
Ще му подаря спомен от първия му рожден ден!С други думи:ангажирала съм фирма за видеозснемане-правят страхотни филми с материала след това!Ще му остане спомен за цял живот,иначе няма как да има спомени от първия си рожден ден!
Играчки реших,че няма да купувам,за друго не се сетих.... А и нали ви казах,че ще правим и кръщенето тогава,та ще имаме много гости(само близки хора,ама родата ни е голяма  Mr. Green ) и всеки пита какво да купи....ще има много играчки и какви ли не материални подаръци...та за това реших нашия подарък да е по-различен! Grinning

# 57
Здравейте.

Честит Първи Рожден ден на ЙОСИФ, ИВА, МАРИАН, НИЯ и КРУМ

Почерпете се за здравето на Ема. Много е хубаво да си имаш и момиченце Simple Smile

# 58
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ЙОСИФ, ИВА, ЕМА, МАРИАН, НИЯ и КРУМ!  Бъдете ЗДРАВИ и много ЩАСТЛИВИ и пълнете сърцата на майките си с много радост.
Пенелопи, много ми харесва избора ти за професионално заснемане като подарък.
И на всички временно излезли от перфектна форма дечица, бързо, бързо да са отново пълни с енергия и сили за нови пакости  Simple Smile

# 59
Честит Първи Рожден ден на ЙОСИФ, ИВА, МАРИАН, НИЯ,ЕМА и КРУМ!!!
Будете винаги усмихнати и ведри,нека носите на мама и тати само радост и спомени с който да се гордеят!!!

Пенелопе и ние сме направили такъв диск с кръщенето и рожденния ден и ще и направя един албум със снимки,който винаги да и напомнят за първия рожден ден.
Лека вечер отивам да си лягам,че  да си болен и да гледаш ходещо дете е направо.... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт