СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • dobrich
Мили мами и сладки вече порастнали дечица, искренно ви благодаря за поздравленията към моя вече порастнал малък мъж!
Честит рожден ден и на нашите наборчета Йосиф,Ния,Ема,Мариан,и на красивата Ивка-красивка!
Въпреки,че аз съм редовна читателка и нередовна писателка благодарение на вас научавам все нови и нови неща за живота и за гледането на детето.
Ние с Крум туку що се прибрахме от бебшкият купон,който мама MY NAME-Петя организира за нашите деца. Само ще кажа,че беше невероятно хубаво а Петя е страхотна жена, невероятна приятелка и най-добрата мама. Оставам на нея да разкаже подробности за партито, а аз искам само да й благадаря,че ни направи част от него - БЛАГОДАРЯ ТИ ПЕТЕ!
И така вече станал на годинка Крумчо е 12кг и 82см. Вече се пуска и върви 2-3метра сам.
Ще ви пусна снимка да ви припомним кои сме- снимката е от днес,а другите снимки ще са от мама Петя

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 22:12 от polinakoleva

# 61
Poli, много сте хубави! Пиши по-често!  Hug
Честит рожден ден на порасналото ти момче, както и на прекрасните Йосиф, Ива, Ема, Мариан и Ния! Бъдете щастливи, мили деца!

Аз сега ви пиша от Пловдив. Още сутринта пътувахме и цял ден се разхождаме. На малката много й харесва промяната и всичко й е така интересно и забавно. Утре ще я водим на гости на вилата на едни приятели близо до Бачково. Дано и там й хареса. А снощи беше светска дама - имахме излизане с кумоветете ни в едно заведение в центъра. Те ни изненадаха с прекрасна новина и съм мнооого мнооого щастлива за тях!
Пиаф, благодаря ти много, мила за снимката. Сега ще си я сложа в аватара  Hug
Извинете ме за разпокъсания пост, но съм много изморена.
Лека нощ, милички!

# 62
Добра вечер майчета!

Виждам, че има и други болнички. Дари, Хамлет бързичко да се оправяте  Hug

Пенелъпи, много хубава идея за подарък за Гого  Hug

Полина, привет. Доста често те виждам на балкона да четеш. Включвай се по-честичко, ах колко сте свежи с малкия принц  Heart Eyes

Аз да се отчета - днес Кали не е вдигал температура и май болестта отминава.  Praynig

# 63
Честит рожден ден на едногодишните батковци и какички!
Да са здрави и щастливи деца, да растат умни и красиви млади хора!

Болните да оздравяват  Naughty Hug Аз вчера имах наченки на тоя вирус и успях да го изгоня с много чесън. Дано не се връща!

И да не остана по-назад от Мариям,  Mr. Green днес си получихме новия фотоапарат (нали стария го "подарихме" на Берлинското метро)
Пускам няколко пробни снимчици, които щракнах в движение в колата. Мисля, че много хляб има в този апарат smile3508

Само да кажа, че съм ги намалила 10 пъти, за да ги кача тук и разбира се, нямат нищо общо с първоначалното качество.

# 64
Честит рожден ден на ЙОСИФ, КРУМ, МАРИАН, ИВА, ЕМА, НИЯ! Безгрижно детство ви желая и много смях, а на родителите ви - да се гордеят с вас!  bdbaloni  bigdance2  costumed034
Всички болнички, скоро да се оправят  Praynig и да се наслаждават на "нашия'' месец  Heart Eyes
На Надя тази сутрин й прозираше едно бяло петънце през венеца, но не го броим за прорязал зъб, защото като пипна, не дращи. После пък вече не прозираше така ясно, но за сметка на това отгоре се виждаха три бели чертички, ама и те не са прорязали.
Ще я подлудят  newsm61 всички наведнъж ли ще я тормозят  smile3516

# 65
  • София
Poli, много сте хубави! Пиши по-често!  Hug
Взе ми думите от устата!  smile3521

# 66
Момичета, по това време, преди една година, потеглихме към болницата  Heart Eyes Водите ми бяха zапочнали да иzтичат около 2 часа преди това... Еееех, хубави спомени...
Честит рожден на Бианка, Линка и моята Ана Мари, бъдете щастливи деца и порастнете като прекрасни хора!!! (Тук е още 23ч, но по БГвреме и нашият ден дойде)

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 01:44 от Сова

# 67
  • София
Ехааа, днес три прекрасни малки дами имат РД.
Честит Рожден ден на Линка!
Честит Рожден ден на Ана Мари.
Честит Рожден ден на Бианка.
Мили дечица, бъдете много щастливи!

newsm59  bigdance2 Tada

# 68
Опс, а zащо на първа страничка, пише Аделина на мама Мари п? Мари п си има Лина, моля те, Диме, да я оправиш  Praynig Hug
Иринко, добре, че си ти  Wink
Утре ще се праzнува, въпреки времето.
Лека, милички..

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНА МАРИ,ЛИНКА И БИАНКА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ и на Йосиф,Ива,Крум,Ема ,Ния и МАриан!!!ДА сте много здрави и да имате най-шастливото детство! Heart Eyes
МНого болни бебчовци SadНени,радвам се,че при вас сЛимонковата Ина нещата са по-добре HugИнче,наблюдавай Смито утре и ако няма Т тръгвай за концерта Peace
Мариам,Юник,качествени снимки сте показали-ще ме запалите и мен да сменям апарата ,ама едва ли ще ме огрее  LaughingСега съм на вълна хлебопекарна -все още размишлявам трябва ли ми или не hahahaА и скоро се изръсихме бая пари за камера,та ще съм много нахална вече Blush Laughing
Второто ни парти за рождения ден на малката ми госпожица приключи, утре пък дядо ми става на 80 години ,та пак ме зове кухнята  chefПОнякога имам чувството,че не излизам от там Laughing
Сиси и аз с удоволствие ще разгледам снимките ти-мятай ги насам Simple Smile
Шмате,много готини фотосите от Р.Д .бре Hug
Какво ли още щах да пиша... newsm78Утре дано се сетя Laughing

# 70
Честит рожден дееееееен!!!
Нямам какво да пиша, освен, че тръгваме на палатки с Марти newsm44 newsm41

Радвам се, че са ви харесали снимките!

И едно заглавие: "Първи рожден ден празнувайте през СЕПТЕМВРИ с мен Simple Smile"

# 71
Честит да е първият рожден ден на малките принцеси Лина, Ана Мари и Бианка!      newsm59 newsm59 newsm59

Деси, Лина идва от Аделина  Grinning . Но всъщност тайно е кръстена на мама - Магдалена-Лина. За да е Лина, но не Магдалена, Мари е измислила Аделина. Та такаааа....  Hug

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 13:20 от dr_tsveti

# 72
Честит рожден ден на Лина, Ана- Мари и Бианка happy bd hbday bdbaloni newsm59 nbirthday  Gift newsm38  bigdance2  ura Tada пожелавам ви мили дечица да сте много здрави и щастливи, да намерите вашият път в живота и да сте гордост за вашите родители  love001
А за мамите newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug
Аз се боря с гадния вирус вече съм по добре, малко стомаха ми дразни ама ще се оправя Wink
Лек ден на всички Grinning

# 73
Честит първи рожден ден на трите малки грации днес - Линка, Ана Мари и Бианка бъдете най-усмихнатите слънчица, бъдете на мама и тати гордостта, бъдете здрави и стремглави, изживейте едно прекрасно детство!
 Grinning  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 13:45 от neni78

# 74
  • софия
честито на всички рожденници и рожденнички през изминалите дни... пожелавам им безгрижно детство и цялото здраве на земята... (извинявам се, че  е на патерици ама не съм влизала..)

честит рожден ден и на 3те ни порастнали принцеси, Линка, Анна-Мари и Бианка... да растът здрави, щастливи и усмихнати за гордост на мама и тати Simple Smile все така усмихнати и безгрижни Simple Smile

Аз отново заразих лаптопа... пак 3 дни мъж ми го бори, но сега вече е ок....

ние утре през ноща пътуваме за морето... трябваше тази нощ, но милия ми разсеян мъж си мислел, че сватбата, която трябваше да снима и след нея да тръгнем е днес, а се оказа, че е утре... кофти ама... на мен ми е най криво, защото и без това другата неделя е пак на сватба и ни се събират 5 дни на морето... но здраве да е - колкото толкова...

Общи условия

Активация на акаунт