СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Честит Първи Рожден Ден на Ана-Мари, Бианка и Лина и на вчерашните рожденници - Ема, Ива,Ния, Йосиф, Мариан, Крум. Да растат здрави, щастливи, гордост за мама и тати.

# 76
на Лина,Ана Мари и Бианка!Мили принцеси,бъдете много здрави,безгрижни,щастливи и все така много красиви!
Дидишонче,весело изкарване на морето Hug

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 10:22 от mimoletka

# 77
Лина, Ана-Мари и Бианка nbirthday newsm67  ura Честит първи рожден ден принцеси, бъдете здрави и много щастливи деца!

ПП. Да се похваля - първото зъбче вече драска  tooth Вчера само прозираше, а днес се усеща, макар че почти не се вижда. Важното е, че венеца е пробит и не е вдигала Т   Wink

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 12:37 от Gardenia

# 78
Честито на всички празнуващи  bouquet, бъдете живи и здрави, усмихнати и безгрижни Hug
Набързо обещаните снимки Embarassed
Пътуването в Русия:
http://sdelcheva.snimka.bg/?album;aid=208515
Декорация от сватбата на 22.08:
http://sdelcheva.snimka.bg/wedding/svatba-quot-evropa-quot.309800

# 79
  • София
Здравейте!
Честит Рожден ден на Лина,Ана Мари,Бианка.-да са живи и здрави.
Асе -много сте хубави на ЧРД-то.Особенно ми хареса снимката като Любчо духа свещичката.И много хубава торта.

Сиси-евала за декорацията-не съм виждала такава красота.Имам чувстово,че някой крал се е женил. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 12:59 от stefina

# 80
Спешем въпрос...
В на Моарейн питката има сирене.Нали в питка за прощапулник няма сирене или аз нещо съм в гршка?

# 81
Мерси много на всички, да ви се връщат пожеланията  Hug
Др Цвети  Embarassed ми смотана съм си, ето на. Благодаря ти zа раzяснението специално  Hug
Пък аz да си кажа, че Ана Мари си е така, беz тире и две "н" . Не че се zасягам, само си каzвам.. Уж я кръстих така, zа да е лесно и хората да не се бркат, ама то пак все я бъркат. И тука също, пишат го zаедно например, Anamarie, така. Ама жива и zдрава да е, това да й е проблема.
Гардения, честито zъбче на госпожичката.
Вики, аz нямам идея...
Обичам ви, сега отивам да се стягам...

# 82
Спешем въпрос...
В на Моарейн питката има сирене.Нали в питка за прощапулник няма сирене или аз нещо съм в гршка?

Вики, аз правих Къпаната питка на Сладка Хапка (взех рецептата от Гответе с мен).
И аз знам, че не трябва да има сирене в питка за прощъпулник.

Да сте живи и здрави, малчугани! Кога бяхте бебета, кога пораснахте човечета!   bouquet

Елиас поддържа от вчера 39,5  Crazy

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПРИНЦЕСИ-ЛИНА,АНА МАРИ И БИАНКА-БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ И МНОГО,АМА МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!
Вики,и тук по нашия край питката за прощапулник се прави без сирене  Peace Това от рецептата на Моарейн баба ми го прави,ама му вика тутманик  Mr. Green  Но навсякъде е различно....

# 84
Ха сега добър ден...
ЧЕСТИТО НА ЛИНА,АННА МАРИ И БИАНКА!!!МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА ИМА В СЪРЦАТА ВИ!!!
За  първи път пипам тесто,ама квот станало станало.Ако пък не утре от магазина!!!По рецептата на Моарейн само че без сирене!Сега втасва,ще докладвам по късно!

# 85
Честит Първи Рожден Ден на Лина,Ана-Мари и Бианка! Да са здрави и да имат много щастливо детство!

# 86
  • София
Деска,   Heart Eyes
Вики, хайде да я снимаш и да я пуснеш после, да видим какво си сътворила.  Wink
Веч, миличкият. Дано бързо се оправя!  Praynig
Пееща, оздравявай вече и ти.  Hug

# 87
Здравейте приятели!

снощи се прибрахме от едно прелестно Био селище със сертифицирана био ферма и овощни насаждения.
По-късно ще пусна разказ и снимки.

А сега

ГОЛЯМО ЧЕСТИТО И ТРИ ПЪТИ УРА ЗА МИЛИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИЛИНА
АНА МАРИБИАНКА

ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ОПТИМИСТИ И ДОБРИ!Весел празник за майките и цялото им семейство!

# 88
Привет, майчета!

И аз да кажа, че снимките на Сиси от нейната първа професионална сватба много ми харесаха! Декорацията е чудесна, много стилна и особено ми хареса беседката за ритуала. А бе с една дума - страхотно е!

Дидишонче, приятно изкарване за морето    grinning039

Гардения, хайде да са все здрави и белички зъбките на принцеската.

Вечи, дано скоро се похвалиш, че Елиас е преборил температурата  Hug

Кали е добре днес, температура няма, остана да се справим с акитата.

Деси (Сова) и да не забравиш да ни пуснеш симчици  Mr. Green

Вики, хайде и аз се нареждам на опашката да дадеш отзиви за питката  Mr. Green

Иринии, нямам търпение да разкажеш повече за това селищие  Heart Eyes

# 89
Вижте не каква пародия на болничното раждане попаднах  Laughing . Хем се посмях, хем ми стана тъжно  Rolling Eyes http://www.youtube.com/watch?v=WnZxrxe1ji8&feature=fvsr .

Общи условия

Активация на акаунт