СЕПТЕМВРИйската "гадинка" вече става на годинка!

• 15 920
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на Ана Мари, Бианка и Лина!  Да растат красиви и обичани деца, а като порастнат да покоряват мъжките сърца  Laughing  bouquet

# 91
  • София
Сиси, страхотни снимки. И едните, и другите.  Peace
Честита ви венчавка.   bouquet Горчиво.  Wink
Вие роднини ли имате в Русия?

# 92
Здравейте, милички!
Радвам се, че при Нени и Инчето нещата са по-добре! Вечи, утре и ти да се похвалиш с добри новини!
Ние днес цял ден миткосвахме. Отидохме до вилата на нашите познати в Яврово (оказа се, че това е родното място на Николай Хайтов). Много красиво село със стари къщи и църква. Минахме и през Асеновата крепост и следобед хапнахме над реката в Бачково. Малката беше много доволна, ето и доказателствен мат^риал Simple Smile

Сиси, снимките са много хубави. Църквата, в която е венчавката е прекрасна. Много обичам такива големи и светли храмове.
Суити, много ти завиждам за Созополче и ти пожелавам да съчетаеш работата с хубавото изкарване!
На всички мами, които сега са на концерта на Мадона, желая една страхотна вечер, която да помнят цял живот!
И накрая най-важното! Честит рожден ден, малки принцеси! Линка, Ана Мари, Бианка, бъдете щастливи и много обичани!

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 22:39 от Флучия

# 93
Честита първа годинка на сладките принцеси АННА МАРИ, ЛИНА и БИАНКА. Да растат здравички, засмени и много палави nbirthday newsm59

Честито на патерици на рожденичетата от вчера Йосив, Ева, Ема, Мариан, Ния и Крум. Да имат едно прекрасно детства с низабравми моменти, а на майчетата им и татковците много усмивки   bigdance2 newsm38

Ние сме вече на софийска земя. Полита мина довре. ЯНя падивя малко, после събра десертите от хората около нас, които ни ги бяха яли и заспа. И си събуди чак като се прибрахме, някъде около час и половина след кацането  Shocked Нито усети кацането, нито слагането в столчетол Явно БГ въздуха я опияни  Laughing

Суит видях те по телевизиятя  Peace Специално пуснах да гледам. Ти съвсем в центъра беше. Браво

Ирини заинтригуваме с еко селото. Ще споделиш ли къде е?

Има ли желаещи за среща в ЮП в петък 04.09?

Флу много голямо търкало сте купили на мишлето  Heart Eyes

Хайде Сми, Кали и Елиас да оздравяват  Praynig

Днес само сложих ЯНа в леглото, дадх и бибита и си заспинка  Heart Eyes А сме на ново място.   Shocked Дано имаме успех с заспиването  Praynig

# 94
Петка,  welcome на родна земя. За петък ние с Лия сме на линия  Peace .

Сиси, честито булка  married . Големи сте сладури. А организацията за сватбата е била явно страхотна. На мен тези бледолилави нюанси много ми допаднаха  Heart Eyes . Явно те бива, продължавай в същия дух  Peace .

# 95
  • София
Честит първи рожден ден на днес родените кукли - Линка, Ана Мари и Бианка!
Честит първи рожден ден на септемврийчетата от предните дни - Йосиф, Ива, Ема, Мариан, Ния, Крум!

Желая на всички много здраве и да живеят в мир и любов със себе си и света!

Днес Нани падна от колелото, сцепи си устата, охлузни рани по лицето, беше се омацал целия в кръв и така се беше уплашил милия, ревеше като едно ранено магаренце Cry Непрекъснато повтаряше това да ми е за урок - карал на зиг заг бързо...Дано това да ни е най-сериозното падане и да няма повече Praynig Ама като знам, че тепърва акробатиките почват ooooh!!

# 96
Tada
Много цуфки на Йосиф, Ива, Ема, Мариан, Ния, Крум, Линка, Ана Мари и Бианка! Да са живи здрави и щастливи. 
newsm38

Моят дреб се разболя за сефте, та е залепен за мен по цял ден и нощ. Има възпалено гърло и май вдигна температура първият ден. Много жален беше. Но днес изглежда добре, та дано да се е свършило.

Цвети, това е много известен клип. За съжаление много близък до истината, то това го прави толкова добър и сполучлив.

# 97
Здравейте,
Деси, Уанде, ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИЧКИ  newsm51 newsm51
Специални поздравления и пожелания за здраве, щастие и много усмивки на Ана Мари и Бианка   Gift

Ирина, Данип, Деси, Шмати, Цвети, Сингинг, Нени, Дидишон, Бае, Мимолетка, Гардения, Стефина, Пенелопи, Веч, Вики, Страйпър, Иринии, Юлка, Флу, Петка, Бора, Шейле, много ви благодаря за поздравленията, прекрасните пожелания, милите думи   bouquet  bouquet  bouquet много се радвам че ви има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Цвети, страхотна си мила  Hug Heart Eyes много хубаво си изяснила за името на Линка   bouquet

Много се извинявам, че втора седмица ви изтървам  Embarassed, но татито ни е в отпуска, която свършва днес и въобще не ми остава време от него и Линка да стигна до компа  Laughing тази седмица ще кача снимки и ще ми приемете извинението нали  Hug

на патерици: ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! целувки и прегръдки за вас и страхотните ви майки   bouquet

# 98
Добро утро мили майчета!

Да се похваля, че преборихме разстройството.  newsm44 Този път доста бързо се справи милото.

Честита годинка на бебе Радослав на мама Бремелинка! Да е жив и здрав!

Цвети, хем се смях, хем ми беше тъжно като гледах клипа. За жалост раждането наистина се е превърнално в нещо неестествено.

Инка, чакаме те да разкажеш какво шоу направи баба Мадона  Mr. Green Шегата настрана, много я харесвам, ама пусто нямаше как да отделим парички за концерта.

Петка, добре дошла на БГ земя, пожелавам ти все по-малко проблеми със заспиването на Яна  Hug

Бора, като си представя, че и мен това ме чака. Ами дано Господ да пази дечицата ни.

Шийла, гушки за Мейт и бързо да се оправя  Hug

# 99
Честит рожден ден на бебе Радослав!

Gardenia, честито зъбче!
ssissi , превъзходна декорация!

Ето моята питка за прощъпулника:
http://www.facebook.com/album.php?aid=6806&id=1806811467&l=5bfeb38b19
viki_86   в моята питка няма сирене, но не виждам проблем да сложиш каквото искаш.  Вече всеки променя по нещо от старите традиции... те самите, като се поразровиш имат варианти, така че, важно е да се спази някаква основа. Някой я правят с мед. Моята е само с яйца и мляко.

Болните да оздравявят!

# 100
Честито  и на вече едногодишния  Радослав!!!
Пиаф и мойта е без сирене ще ви я покажа по късно че не съм качила снимки.
Прощапулника ще е днес,така че ме чака чистне,а как ме мързи и съм си спретнала едно фрапенце и не ми се става от компа!
Сиси много красиво браво!!!
И аз чакам лемоненото нещо да разказва за Мадона!!!Кой друг е ходил бързо да си признава!!!
Лек ден на всички!!! Hug

# 101
Piaf, питката изглежда превъзходно!   bouquet Сигурна съм, че е и вкусна. Може ли да споделиш рецептата?  Praynig

# 102
Добро утро, милички!
Пиаф, с тази питка от сутринта започвам да слюнкоотделям пред комп-а! Голям кулинар си! Браво!
Петка, добре дошла! И аз ще се опитам да дойда на срещата, защото много искам да се запознаем! Обаче ЮП ми е далеч, а количката не влиза в 76. Мога с метрото да дойда до Графа и оттам пеша, но не знам за колко часа ти е удобно на теб?
Шейле, точно се чудих, че не пишеш! Радвам се, че Мейт бързо е преборил болестта!  Hug
Момичета, а къде е Адиктед?
Гарденийка, честито зъбче на сладкото Наденце!
Честит рожден ден на малкия Радослав!!! Много здраве и весели игри!

# 103
Бърз разпис от мен, че като гледам няма да мога май да се включа по-късно.
Гардения, честито ви зъбче

Значи Джиджи остана единствената без зъби.

Шийла, гушки и бързо оздравяване за Мейт.
Петка, добре дошла у дома. Аз в петък не мога да се явя на среща поради хубав повод - трети рожден ден на Спаси, който трескаво организирам от вчера.
Сиси, поздравления за венчавката ви и за първата, организирана от теб сватба. Като първа такава, мисля, че си се справила добре. Най-важното, разбира се, е че младоженците са доволни.Убедена съм, че с времето ще ставаш все по-добра и най-вече - все по-оригинална. както те посъветвах - заложи малк оповече на символите и оттам прави темите на сватбата. Уверявам те, че така няма да има една с една еднаква!

Относно кратката ми ваканция. Бяхме в Био Хотел Моравско село в подножието на Пирин до Банско http://www.biohotel-bg.com Ето и снимки

http://www.facebook.com/album.php?aid=2014525&id=1479408778&l=f63c278897

# 104
  • София
Здравейте!
Сиси-честита венчавка и честито прохождане .Не можах да намеря снимки от венчавката.
Ирини-снимките ти не се отварят.
Гардения -честито зъбче.

Общи условия

Активация на акаунт