''Парфюмни размисли и страсти'' 38

• 18 010
  • 484
  •   1
Отговори
# 420

Ето го този, за който се чудех, то било едт на Кингдъм  Mr. Green
http://parfumi-shop.com/alexander-mcqueen-kingdom-p-3888.html?os … d7457ef57f99538d1

"с главата надолу", а Wink Наистина шишенцето имитира обърнато сърце.
Незнам дали има разлика между едт и едп, ама май няма, поне в пирамидата. Моя е едп. Щом си харесала едт версията значи ще си паснете. Heart Eyes

# 421
  • София
Да, не беше лош, но едт ми е слаба ракия  Blush Ще гледам някъде да пробвам парфюмната вода  Simple Smile

# 422
Поръчах си парфюм от тук parfum-bg.com и ужасно ме тресе шубето какво ще дайде  Confused в търсачката намерих някои положителни отзиви за него, но съмнението ме гризе ужасно. Получавал ли е някой от този сайт скоро?
Много са им ниски цените на някои... дано да имаш късмет и да са читави Praynig

В Fragrancex често ли зареждат парфюми? Защото гледам, че някой неща, които искам ги няма.... Crossing Arms

# 423
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси, Жаки, четох че тоя сайт бил клонинг на Мегашоп, не знам дали е вярно  Rolling Eyes

И аз така и не разбрах колко честох си обновяват асортимента, но напоследък ми се се случва да си набележа някой парфюм на хубава цена и след време като се наканя да го поръчам вече да го няма  Confused явно изгодните неща не се задържат за дълго, на принципа който поръчал -поръчал...

# 424
Look на Vera Wang - Много женствен и силен, без да е натрапчиво тежък, модерен отличаващ се аромат - така и се чувствам с него.
Kingdom на Alexander McQueen е също много интересен парфюм, дизайна на шишето и опаковката са уникално романтични.

# 425
Да, и аз някъде бях чела, че с мегашоп май имат един и същ собственик....
Дано да заредят във Фрагранса скоро, защото много искам Poison, но 50 мл....а за сега имат само 30 и 100

# 426
  • София
Значи трябва да се видиме някой път и да ми го донесеш за проба Grinning
В БЗ като гледам също имат само едт-версията....аз веднъж като го пробвах ми се стори, че на нищо не ухае Mr. Green

Абсолютно никакъв проблем!  Mr. Green Нали знаеш, че съм в центъра по цял ден, само кажи кога и ще го нося с мен  Peace
А, между другото, и ЕДП и ЕДТ има в ЦУМ ...

Дилянкааа, честити новости, с много здраве и удоволствие ад си ги ползваш...!

# 427
  • Враца
1. Чакам Цветния воал - Том Форд.  Heart Eyes

2. " дайте други примери за такива парфюми...", Атти според мен не се проявява тази съставка в съприкосновение с кожата, а просто си се проявява в самият парфюм, за мен такива аромати са:
Alexander McQueen - Kingdom
Mont Blanc - Femme de Montblanc
Nina Ricci - Nina
Усещам ги от километри и винаги съпроводени с тези асоциации за лека жилка застояла женска пот примесена с парфюм.... Sad
Иначе Кingdom на първо четене много ми харесва, дори бегла нота на Addict долавям, но гореспоменатото определено ме притеснява!

3. black_angel1 , аз получих от там Cologne - Thierry Mugler, преди около месец и както многократно съм споменавала от тогава насам - съм много доволна!  Peace

4. Има ли още някой, който като мен смята, че на Noir и трябва усмирителна риза ??????  Thinking

5. "Да, и аз някъде бях чела, че с мегашоп май имат един и същ собственик...." и аз знам същото, а и когато поръчвах, направих първо поръчка сет на Кологне в мегашоп (имаше го и в двата сайта), но от там ми се обадиха и казаха, че сетът е свършил и имат само Кологне-то, аз отказах и поръчах в другият сайт, но и от там ми се обадиха и казаха , че сет няма, има само Кологне.

# 428
Честити придобивки,момичета!Със здраве да се ползват!
parfum-bg.com ,поръчах от там юли месец.Всичко беше ОК. PeaceНяма да има проблеми,ще видиш.

# 429
  • Бургас
parfum-bg.com ,поръчах от там юли месец.Всичко беше ОК. PeaceНяма да има проблеми,ще видиш.

Не знам за гореспоменатия сайт , но от този сайт за "маркова"парфюмерия  http://parfums-bg.com/  аз и мъжът ми си имаме два "страхотни оригинални" дубайски парфюма, за не малко парички на всичкото отгоре. Може би сте го коментирали и преди не знам...Затова вече не се предоверявам и гледам само от Фрагранси-те да поръчвам.

# 430
Вече като чуя дубайски парфюм и настръхвам. Поне хубаво ли са ги докарали или с просто око се вижда, че са ментета?

# 431
  • София

Не знам за гореспоменатия сайт , но от този сайт за "маркова"парфюмерия  http://parfums-bg.com/  аз и мъжът ми си имаме два "страхотни оригинални" дубайски парфюма, за не малко парички на всичкото отгоре. Може би сте го коментирали и преди не знам...Затова вече не се предоверявам и гледам само от Фрагранси-те да поръчвам.

Хм, не съм поръчвала аз от този, даже за пръв път го виждам... А как разбра, че не са наред...?

# 432
  • София

4. Има ли още някой, който като мен смята, че на Noir и трябва усмирителна риза ??????  Thinking

Joy  Joy  Joy

Чакам само още един от поръчка и няколко от размени, така че нещата бавно, бавно се уталожват...

# 433
  • София
Поръчах си парфюм от тук parfum-bg.com и ужасно ме тресе шубето какво ще дайде  Confused в търсачката намерих някои положителни отзиви за него, но съмнението ме гризе ужасно. Получавал ли е някой от този сайт скоро?
Аз съм поръчвала няколко пъти,всичко беше на ред.  Peace

# 434
  • София

Joy  Joy  Joy

Чакам само още един от поръчка и няколко от размени, така че нещата бавно, бавно се уталожват...

То да беше само Ноар.... поне половината оттук сме за такъв вид облекло  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт