За първия рожден ден на октомврийчета 2008 в София!

• 12 471
  • 365
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, да пускам ли нова анкета за място на партито? Мога да включа всички предложени заведения до момента!
Но пък виждам, че има още гласуващи мами за датата, така че кажете вие! Wink

# 61
  • София
Според мен +/- някой друг глас няма да промени резултатите. Ясно е че датата е 7 ноември  Simple Smile

Давайте да гласуваме за заведение! Ако се окаже че няма да сме повече от 40 възрастни, ето ви сайта на Таласъмчетата да му хвърлите едно око:
http://talasamcheta.com/gallery.htm
Но според мен на 3 сепарета не могат да се съберат 40 човека. Сигурно са имали предвид, ако част от родителите са в детския кът при децата  Thinking То не че ще можем да си седнем да задниците с тия палавници.

# 62
1. Severinka и Михаела
2. Sisilia и Денислав
3. Elichka_mama и Александра
4. Mylili и Михаела + татко (ако решим да ги взимаме)
5. Рени и Влади + Соня
6.Съни и Весела (за тати и бати още незнам)
7. jijibiji  и Тони
8. MariaD и Ема
9.gery_roz, Андреа, батко Дениз и тати (ако не е на работа)

Манана имам молба ако тати е на работа може ли да ни вземе с теб за клуба  Embarassed

# 63
Здравейте мами  Joy newsm51
 И аз да се запиша след 1 година време
Моя Станислав е бебе мечта, но напоследък много бели прави.
Ще се радвам да дойда на срещата да видя и другите октомврийчета, пък и техните мами.
Ще направя всичко възможно да долетим от Гоцето до София.

# 64
 Hugтъкмо ще нося и снимки от сватбата и кръщенето, което ще е на 20 09 09  Hug

# 65
Галеее колко пъти се заговаряме за теб и че чудим къде се запиляяяяя, трябва да ни пуснеш снимки, ама туй в другата тема Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423969.new#new
А за РД, моля те, събота ще е на 7-ми ноември... направо се записвай в списъка, няма такива като "ще направя всичко възможно"!

1. Severinka и Михаела
2. Sisilia и Денислав
5. Рени и Влади + Соня
7. jijibiji  и Тони
8. MariaD и Ема
10. Elina_malina и Анди (не разбрахме за таткото)

# 66
  • София
Здравейте, мили ми момичета!

Ели, благодаря ти много, че си ни добавила и нас в списъка на празнуващите. За нашия татко, ами не знам още дали ще идва, сигурно, но ... зависи дали ще има и други татковци.

За часа, нямам особени претенции /стига да не е в ранни зори, че съм си тутка  Grinning/, но все пак предпочитам следобедно парти, например от 16 ч до 18 ч звучи добре, нали? /дано на Севи не и е късно/

За клуб - аз утре съм на детски РД в Пчеличката Мая, ако искате да питам нещо, мога да го направя.
Много ми харесва и Острова на съкровищата по картинките от сайта и разказите на другите мами.
Съгласна съм с Рени, че трябва да наблегнем на тортата, без тези пици и оцветени соци /детски менюта!/, ако има такава възможност и консумация по избор за майките и татковците!

Лека нощ от мен!

# 67
  • София
Аз също съм за следобедно парти. май такава трябва да е следващата анкета и после за мястото.

Изглежда при резервацията на клуба трябва да се пита точно това-дали може да не ползваме детски менюта. Мисля, че няма да има проблем. Тортата може да я поръчаме през клуба, за да не се занимава никой с нея.

# 68
1. Severinka и Михаела
2. Sisilia и Денислав
5. Рени и Влади + Соня
7. jijibiji  и Тони
8. MariaD и Ема
11. nevidimata и Йоана и тати Добри (ако не е на работа)

Вписвам се в списъка и после ще дочитам какво сте обсъждали нагоре.  Simple Smile

# 69
Е не изчетох всичко, но да си кажа мнението по два въпроса:
1. Надявам се да си изберем обеден или следобеден час (че хич не съм ранобудна и ще ми е много, ама многоооо трудно да се присъединя към каквото и да било парти преди 11часа)
2. Според мен е по-добре парти-центъра да не е в Центъра (на София  Simple Smile ), защото това поражда доста проблеми с паркирането, а предполагам, че много от нас ще са с коли. Така или иначе по-важно е да си изберем готин парти-център, пък бил той и в Център.  Laughing

П.П. Нещо ме избива на излишни, глупави реплики.

ППП Мylili, крада ти идеята за парти-център Таласъмчета  Mr. Green, че в къщи сме в ремонт и колкото и да ми се иска до 01.10 няма да свършим.  Sad

# 70
Момичета, пуснала съм анкета за парти център. Включила съм всички направени предложения, а ако съм пропуснала някое заведение само ми кажете и ще го добавя. В първия пост можете да видите резултатите от гласуването за дата на партито, както и сайтовете на парти центровете, за които гласуваме. Всеки може да променя гласа си!
Моля да ме извините за забавянето с новата анкета!

# 71
Галеее колко пъти се заговаряме за теб и че чудим къде се запиляяяяя, трябва да ни пуснеш снимки, ама туй в другата тема Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423969.new#new
А за РД, моля те, събота ще е на 7-ми ноември... направо се записвай в списъка, няма такива като "ще направя всичко възможно"!

1. Severinka и Михаела
2. Sisilia и Денислав
5. Рени и Влади + Соня
7. jijibiji  и Тони
8. MariaD и Ема

11. Манана, Цеци и Веско и тати(ако реши) + Гери и деца, ако се налага  Mr. Green
Севи не видях Острова на съкровищата  Peace Там със сигурност не ти искат меню за едногодишни  Peace

# 72
Манянка ме изпревари, за Острова на съкровищата, защото аз там си заплюх Simple Smile пу пу пу
 baby_neutral

# 73
Аз, таковата, чак сега успях да видя и попрочета тая тема.
Ами сигурно ще наминем.
Особено ако е в в района. Таласъмчетата са добри. Слон балон е доста сумрачен. Меню не щем. също и готова торта не бих дала на щерката, но това е без значение за общото решение  Sunglasses

Само да споделя едно наблюдение - ако са повече от 10-15 деца, със сигурност няма да се чувстват добре.

# 74
  • София
Невидимата, радвам се, че сте харесали клубът, който избрахме за рождения ден на Мишето. Аз попаднах на Таласъмчетата покрай детската кухня. Ози ги ползват като пункт. И всеки път като ходех беше едно такова слънчево и уютно...и рано, рано запазихме датата Wink И Инчето ги хареса, та на Крисо РД също ще е там.  Simple Smile
Аз като говорих с момичето каза, че за толкова малки деца няма менюта. Може да се поръчат някои сандвичета към кетъринга за по-големите. Тя не че Мишето ще пропусне да си хапне, голяма ламя стана напоследък. А тортата, много ясно, не е за най-малките. Въпреки че няма да се отровят от две хапки.  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт