Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
лили аз писах тук как е ,и какво може да очаква,за емирствата нямам опит. Mr. Green

катенце татко си тръгва в сряда ,а майка ще постои още.

# 586
  • софия-napoli
това не е диета аз така си се храня
месо от малка не искам
майка ми разправя че като съм била малка дори да извади от мойта порцията месото пак не съм го яла явно организма ми е усещал че е вряло там месо не знам родата са се чудели с какво да ме хранят
и май и досега е така но риба обичам и салатки

# 587
  • по пътеката
привет и хубава седмица!
габриелке, как се справяш с готвенето за мъж и деца, да не  им прилагаш твоя режим? Winkпоне арабски сладкиши хоапваш ли?  не видях представянетоти и каква ти е връзката с арабията, може да си писала докато си бях по бг земи? би ли повторила или ми цитирала поста си!  Peace
лилийката знае ,нали е по дубайско! слушай я за поздравите! bowuu!
благодаря за 4аршафските отговори! знаех си ,4е съм на прав път! делти4, шоколадовите покривки не само не им прощавам, ами като малка обелвах тортата от много вдъхновение! голямо подравняване става ей!  chef Mr. Green
лилке,я да питам за рибата в дубайско, кое е  по- евтино тя или месото? а  плодовете стават ли да се ядат на корем , тоест евтини ли са спрямо заплатата на средния 4овек?
вижте какво египетките, пратете от  картофите ,дето наводнихте  бг пазар и в тунис! тука картофите хем златни, хем гадни! не мога да разбера какво е станало, но цялата реколта зелен4уци в момента е под всякаква критика! минахме на макарони и сосове и руска салата ,еееееееееее от това се правят яки д..та!

# 588
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте!
да се присъединя към пожеланията към Мигчето и  присъединявам положителната си енергия към вашата!!!
Дон Койоте, да ви е живо и здраво бебето!
Тортите и другите сладосто ги подминавам с мълчание- не е честно, така ми се дояде тортааааа.......
Шилан, не се притеснявай, у нас е същото, аз изхвърлям, след мен мъжа ми ходи и прибира. С години нещо не се ползва, ама като реша да го изхвърля се оказва страшно нужно.
Аз пък не ходих на работа в събота, ще си пусна отпуск. Обаче пък се сбърках да правя зимнина и от пране.още ми е развалена пералнята. Замислям се за нова, че и да се  оправи кой знае до кога ще трае.
Лили, историята си я бива.
Джи джи, честит нов цвят. Отивам да гледам снимките от първия учебен ден.

# 589
Шиланче, пусни в готварската какво разяснение искаш за кубба и веднага ще обясня. Трудността е в оформянето, но и то не е болка за умиране.  Иначе подробно съм описала рецептите за два основни вида, ако решиш, че ти трябва някой от другите видове и тях ще пусна.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 14:23 от hadil

# 590
Ми уточнявай Койотке-то тука много народ чете.В Сирия е
 демокрация ,тука шейх Мохамед ни командва  Crazy

Габриела-значи си вегитарианка по рождение,като моя племенник:и най-малкото парче месо помирисва.Обаче в Емирствата ядат бирияни с риба или скариди,но си е мазничко,няма как.

Марси-какво сте закъсали за картофи вие Laughing Рибата е по-скъпа от месото с около 10 дх.
Ние често си купуваме от един египетски ресторант:мъжо избира почистените риби и му ги готвят по желание:пържена,която върви със сос от патладжан или печена в жар.
На иракски ресторант пък ядем речна риба,не обичам много да готвя у нас,че мирише Embarassed
но задължително ако купуваме приготвям кафяв ориз по александрийски.

Плодовете са скъпи,всичко е внос,с малки изключения,някакви ягоди от Абу Даби имаше...
Внос от къде ли не:от Пакистан,Индия,Ливан,Египет,Шри Ланка..
Една румънка ми разправяше как когато работела в хотел-не можела да си позволи да яде плодове и настоящия и мъж я свалил с един голям поднос красиво подредени плодчета Laughing
Като пазарим гледам хората доста купуват манго и дини.Ние обичаме турски круши и праскови,по 30 дх е кг,скъпи са.Примерно 1 кг риба е 30 дх.
В Египет плодовете са много по-евтини и вкусни........

Алвера-и какво ще правиш през отпуската?
Кажете ми как е времето в БГ

# 591
Момичета, имам една молба. Трябва ми филмът "Посланието" - "Ал Рисала" - "the message" - обаче арабската версия. В замунда има тази с А.Куин и И.Папас, но някои от форума искат и арабската. Има я на много места в нета, но с лошо качество. Ако някой някъде я мерне в торент с хубаво качество, нека да ми даде линк и дано има субтитри поне на английски. Предварително благодаря!
Поздрави за всички: http://www.youtube.com/watch?v=he65PwhJAOE   http://www.youtube.com/watch?v=RY9KbwTFcGg

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 14:53 от hadil

# 592
  • Varna
ЛИЛЕ Wink
Както казва моя синковец- времето във България е много яко. Така го дават цяла седмица. Дано така да искараме Октомври!
ХАДИЛЧИК- отивам във Готварския да видя какви чудеса си сътлорило отново Hug

# 593
няма ново, Делте - за кубба съм ги пуснала преди. Ако искаш ново ще ти пусна веднага нещо.

# 594
  • София
Хадил,пробвай оттук.Версията е арабската, има субтитри на английски..Лошото е, че съм на работа и съответно не мога да тествам качеството. Mr. Green
http://www.torrentreactor.net/torrents/2435898/The-Message-Story … -with-english-sub

# 595
Хадил ,ето и още един торент http://www.mininova.org/tor/708065, но е без субтитри.

Астарта, забравих да питам как станаха сладките – справи ли се твоят иракчанин, или останахте само с торнадото в кухнята  Mr. Green

# 596
Благодаря, момичета!   bouquet ще ги сваля и ще видя как е качеството! Златни сте.  Hug

# 597
Момичета,получило се е недоразумение!
Аз не искам паролата-знам че трябва да си изчакам още 3 теми,но щом албумът е таен и аз не искам да си постна снимките тук.
Попитах кой се грижи за албума,за да му изпратя на него линка с моето албумче на ЛС,да ми го сложи при вашите-та поне вие да ме видите!
Извинете,ако съм прозвучала,като Сърдитко-Петко....
 Hug Hug Hug

# 598
Мис тайра, не си прозвучала като сърдитко-петко, просто не те разбрахме. може да го пратиш на когото искаш - никой няма да откаже да ти качи снимките. а мисля, че след като темите ще са по 50 стр. може и да намалят бройката да не са 5.  Heart Eyes

# 599
Беба, сладките станаха много по-хубави от моите (които станаха на попара Embarassed), но пък на вкус нямаха много общо със сладките, които майка му беше правила. Бих казала, че моите на вкус се доближаваха повече до нейните, но трябваше да се ядат с лъжица Joy
Ако обединим усилията, може и да се получат на тртия път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт