Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Egypt
Деси, честито за бебето !
Марселинда, аз ям украсата, ако е ядлива, марципана много го тача, и на захарните фигурки не им прощавам, ама ако са от меките  Laughing
miss_tyra , и аз съм пропуснала ако си дала някакъв линк, не се сърди, пусни го отново, любопитна съм, разбира се Simple Smile Иначе за албума Марси е права, трябва да се поизчака.
Water Lily, камилската история много ми хареса, още снощи я прочетох и цяла нощ съм я мислила...

# 571
Мигче стискам палци дано всичко е ок.
Доня честито за бебока да е жив и здрав.
Джи добре дошла в клуба на червенокосите   bouquet
Марси за боядисването не се кахъри - моята коса расте бързо и след две седмици вече е бяла отгоре.
На всички арабелки много много  Hug

# 572
Деси, честито бебе - много да му се радвате !
Тайра - да не би да имаш предвид, че нямаш парола за албума ? Това е заради условията, май и Габриела питаше. Иначе аз лично много бих искала да те видя.
Водна лилия, историята с камилата е готина, а втората поука е убийствена -  Mr. Green
Делте - аз глазурите не ги ям, защото не мога да се вредя  Laughing имам си такива сладокусници като теб, че понякога и за самата торта не се уреждам, но иначе зависи как е направена. Има едни, които са много красиви и се правят с рядко цветно желе - ама само на вид са хубави.
Миг - едно огромно пожелание за здраве от цялото домочадие !

# 573
  • София
А, Делтичке, на шоколадова глазура и аз не бих простила....Ама Марси пита за типа чаршафи.А те ми идват много сладки. SickА и няма как иначе да е - самите  маршмелоус бонбони или марципанът Варна са си  принципно  твърде сладки, а като ги  доомесиш  и с пудра захар за да не лепят.... ooooh!Ако чаршафът е разточен достатътчно тънко, проблемът всъщност не е чак толкова голям...Но определено, този тип покрития докарват съвършен вид на тортата,правят я равна, оформена  и много красива, но не са сред любимите ми сладости. Stop В пъти  предпочитам да хапна от същинската торта под покритието. PeaceТа така... Mr. Green
Койоте, честита племенничка!  bouquetда ви е жива и здрава, братовчед ти - също!
Мис, и аз бих се радвала да те видя, но за жалост никъде из постовете ти не намирам линк към твои снимки.. ThinkingИначе момичетата по-горе са обяснили отново и на теб и на Габи условията за достъп до въпросния албум. PeaceПроявете мъничко търпение, ще дойде моментът, в който ще имате възможността да го разгледате. Wink
Мигче, насочвам всичкия си позитивизъм в посока към теб! Heart Eyes

# 574
  • софия-napoli
момичета давайте съвети спешно че ще побелея  ooooh!
ако искате се смейте но на мен въобще не ми е до смях
та значи ще ходя до дубай-звучи супер нали
обаче я кажете аз нали съм си европейка като се запознавам дали е мъж или жена няма значение здрависвам се и гледам човека в очите с най-чаровната си  усмивка а там дали е така  newsm78
защото предполагам че ще се изсипе цялата рода и специално с мъжете как е в смисъл как става запознаването
и втория много наболял проблем е с храната
като любезни домакини сигурно ще наредят едни софри
но иди обяснявай на добрите хорица че ям само плодове салати и риба
и че техните мазни ястия със разни запръжки и месо няма никакъв вариант дори да опитам
та въпроса ми е няма ли да е обида към домакините
благодаря ви предварително  bouquet

# 575
  • Varna
НСЕ- Hug
бе и аз се зачудих  newsm78на какво казвате чаршафи ама нали аз обичам да се шегувам та помислих, че и виЙ кЪт мен я удряте на майтап Grinning
ХАДИЛЧЕ- направих едното ястие. Питката със каймата. Направих две тави-сина много оцени направеното та оставих да омете и двете тави. Остана му за утре малко. Само, че на моя оджак-така казват на фурната приятелите на съпругът ми защото прилича на старинна фурна-трябва по кратко да се пече и на по ниска температура, че щях да  се изложа. Явно е по - мощна. Още веднъж ти благодаря, наистина много вкусно Hug  bouquet

# 576
Права си Делте, дори като си седнала ! ако е от по-мощните фурни и печеш отгоре и отдолу стават за около 10-15 минути на 180 градуса. ще го добавя в поста в готварската.

# 577
Ох, момичета гледам за тортички си говорите и не можах да не се включа  Embarassed Добре, че не сте приложи снимки кой каква обича.  Laughing  А аз да си кажа, че от години ми се яде торта, ама като онези като бяхме малки. Те всички бяха еднакви тогава - на три етажа, с шоколадова глазура, с розички (не знам от какво бяха, но можеха да се хапват), с къщичка, която беше за хлапето, което имаше рожден ден! Сигурно и вие ги помните  newsm78

# 578
Е дееее - вие май повечето сте били като моите "термитчета" - как са издържали майките и лелите ви: тортички, розички, сладичко  Laughing
  Добър апетит, замо дето - "очи пълни, уста (ръце) празни!"

# 579
Добър вечер, бърборани! Един уикенд да не се включа във форума, и вие точно тогава да сте толкова активни  Mr. Green  Hug
Аз се възползвах от хубавото време навън...и прекарах уикенда в разходки, каране на колело, пикници, все хубави неща  Heart Eyes Сега съм заредена с енергия за настъпващата седмица и местенето в новото жилище Whistling

Дон кихоте, честито ви бебче! Да е живо и здраво!  1stroller newsm32

Миг, май те изпуснах онлайн, но да си кажа, че мислено пращам положитлена енергия, и чакам включване с добри новини!  newsm26

Водна лили, хубава история, ако се опитаме да я съберем в едно изречение, май ще да е “Камъкът си тежи на мястото“

Габриела, Мис тайра, първия пост на всяка отчетна тема е най–важния...Прочетето го, за да видите какви са правилата за съотвентата тема, и този прословут албум  Hug  bouquet  Като казах албум, НСЕ сложи ли снимките на танцовия състав?

# 580
  • Varna
ДобрЮутрУУУУ Шехерезадкитееее
Хайде на каЙветУУУУУ

Щях да ви плясна тука едни мекички ама реших, че ще ме линчувате, че много е калорично така, че мааЙтИ самУ каЙветУ newsm47
Спорна и усмихната седмица за всички ви момичета Hug

# 581
габриела понеже никой не ти е отговорил,да се наема аз- първо когато се срещаш с мъж за да няма конфузни ситуации изчакваш да видиш дали ще ти подаде ръка.Ако подаде подаваш и ти,ако обаче си сложи ръката на гърдитре значи те поздравява  така,но не се здрависва.В очите можеш да гледаш.

За ястията-арабите колкото повече тачат един гост,особенно ако е канен за първи път толкова повече местни ястия слагат.Та най-добре когато те канят ,да кажеш напшраво ,че месо не ядеш и предпочиташ риба-така ще улесниш и себе си и домакините.

Лек и успешен ден на всички  Hug  bouquet

Само един въпрос-парола се даваше на 5та тема,но темите бяха по 20 стр,сега като са по 50 -ще се намали ли броя на темите  newsm78

# 582
  • софия-napoli
дон койоте много благодаря за изчерпателния отговор

# 583
Деси, колко ще останат мама и ттко при вас?

Хадил, дай разяснения за къббе, може и в готварската!аз досега никога не съм се пробвала да го правя, много трудно било, особено за човек като мен дето дори не е виждал как става  Crossing Arms ама съм решена да опитам. Свеки е майсторка, сестрите не могли да го правят, така че трябва да се науча на всяка цена  Twisted Evil

Лили, мерси за приказката за камилите, право в целта  Sad

В нас никой не ми е благодарен, че ги освододих от толкова стари и ненужни вещи  Crossing Arms  вместо да ми кажат мерси, през 5 мин някой реве къде ми е товааааа, къде ми е оноваааааа. 

# 584
Много ведро настроението тука,тортичката я бива Blush

Койотке-няма здрависване на не махрами,няма нужда да се увърта.Емирствата не са Бразилия,а емирците от добри семейства са доста свенливи.
знаеш ли какво е казал Пророка САУС за докосването на ръка на не махрам жена от мъж?

радвам се,че камилската история ви хареса,Беба-хубаво обобщение Peace

момичета давайте съвети спешно че ще побелея  ooooh!
......защото предполагам че ще се изсипе цялата рода и специално с мъжете как е в смисъл как става запознаването
и втория много наболял проблем е с храната
като любезни домакини сигурно ще наредят едни софри
но иди обяснявай на добрите хорица че ям само плодове салати и риба
и че техните мазни ястия със разни запръжки и месо няма никакъв вариант дори да опитам
та въпроса ми е няма ли да е обида към домакините
благодаря ви предварително  bouquet

няма да се здрависваш ако имаш уважение-за мъжете е грях,не за тебе
традиционните ястия са с ориз,няма да те насилват,до ориза винаги има салатка или направо цели зеленчуци-хрупаш и така.Доста странна твоята диета Thinking

правете ду'а за ал Акса и невинните:pray:

Общи условия

Активация на акаунт