Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Varna
НСЕ-
Благодаря ти  bouquet
Аз пък обичам да гладя. Но не обичам да бърша прах а още повече мразя да го гледам, така, че нямам накъде да мърдам Smile А иначе докато готвя незнам как се организирам но висчко измивам покрай готвенето. Тъкмо се бях оженила и със мойтУ БаткУ още не се познаваме, че ние със него не малко а доста на магия сЪ взехмИ- та връща се той от дежурство и влиза във кухнята и пита- ти сготви ли- Аз -ми дааааа. Той- не е вярно лъжеш ме. Аз тропам със крак, че не лъжа а той пита защо тогава кухнята е чиста. Той е свикнал у тях да е като война във кухнята. Така, че ето има много тайфуни във кухните. Всеки е различен, важното ястието да е правено със лИбоФФФ, тя кухнята ще се изчисти Smile
Опаааа, гледам, че и Хадилчето и то недолюбва да бърше прах, така, че няма да се срамувам много дългУУУУУ newsm47
За чиниите мия обаче БаткУ като е тука той ги мие-нали съм глезанка-Миманка newsm03 Абе както дойде, че ще се повторя има ли лИбоФФ нищо не ми тежи.
Отивам сега да купя джинжифил, че съм го сФършила а ще трябва за tomorrow Wink

# 556
опа аз пък качих малко снимки от първия учебен ден в албума  Hug

# 557
Хадил, то наистина доста драстична промяна се получи, къде мусонен дъжд, къде лютеница, но ме беше фанала носталгията...но по-подробно съм обяснила в пакистанската тема, така че нормално е да не си забелязала трансформацията ми  Sunglassesа

Делта, ти нали вчера се разболяваше, радвам се да те видя на крак днес. Благородно завиждам на хора, които 'пресичат' болестта в началото. Аз задължително съм тръшната за поне 10 дни.

За разтребването съм като теб,, още в процеса на самото готвене мия и прибирам това което вече няма да полвам и докато стане манджата вече не си личи, че е имало екшън в кухнята. Имам една приятелка, тя хем готви много семпло, никакви засукани ястия, хем сътворява такъв хаос, че свят ми се завива...всеки си има чалъм, затова винаги казвам, че две жени нямат място в една кухня.

# 558
НСЕ, ако бяхме съседки, щяхме да си направим партия - ти да готвиш, аз да гладя Mr. Green. От всички домакински работи гладенето ми е любимо, супер разтоварващо занимание. Най-не обичам да готвя, но напоследък доста често ми се налага Embarassed. А "тайфунът" по едно време работеше в един ресторант, в който като отидех да го видя, колежките му една през друга ми се оплакваха какъв хаос създава Joy. Едната дори казваше, че шефът трябвало да назначи една жена, която само след него да ходи с парцала hahaha. Жива ме ожалваха, понеже си мислеха, че и вкъщи е така. Не знаят обаче, че у нас музата да готви му идва веднъж в годината Laughing

Джи-джи, честита нова прическа. Аз никога не мога да се докарам толкова червена, колкото ми се иска. Искам да си направя косата като на аватара на Делта, но винаги се получава нещо като тъмен махагон Rolling Eyes.

Свеар, аз не разбрах каква точно операция предстои на детенцето ти, но от сърце ти пожелавам да е успешна и да оздравее напълно Hug

Мигче, и на теб ти стискам палци и чакам скоро да се включиш с добри новини Hug

# 559
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ-
верно, че две жени нямат място във една кухня thumbsup
Ти как си днес, а мъничко човеченце?
Аз, подсмърчам ама съм по добре, даже едва ли не пИрФеКтнУ Wink
АСТАРТА-  да ти кажа каква боя ползвам. Що не си ме питала до сега бе Джанъм?
Та ползвам Велатон-номер 66/46- или цвята Черешка. Така пише на кутията. Ей сега чатъркам на ПС-то и си гледам косата и немога да и се нарадвам-толкова красиво червено е Joy МалИ, малИИИИ шантава жИнаааааа Smile  И добре покрива, и не пада. Поне на мене много добре ми действа. Косата ми харесва тази боя Grinning
Виж пробвай със тази боя. Аз съм се правила махагон ама не е за мене тоя цвят. Не ми отива.. Със тази боя съм поне от 2 години, но дано да не спрат да я внасят както всички подобни червени бои които са ми отивали. Пробвай и докладвай тука да ти се радваме newsm10 А да, и плясни и ти един такъв червен аватар като моя да не съм сама. Той затова БаткУ ми вика Red head Laughing

# 560

ето нещо за работещите арабелки и не само  Wink

Приказка с камили

Малко бебе камила се обръща към майка си:

- Мамо, мога ли да те попитам някои неща?

- Разбира се, детето ми, има ли нещо, което те тревожи?

- Ами, мамо, защо камилите имаме гърбици?

- Ние сме пустинни животни, детето ми, и се нуждаем от гърбиците си, за да съхраняваме в тях вода, която ни е необходима, за да оцеляваме по време на дългите преходи в пустинята.

- Добре тогава, ами защо имаме дълги крака с кръгли копита?

- Детето ми, нашите крака са създадени така за да са ни удобни, докато ходим по горещия пустинен пясък. Затова ние камилите сме най-подходящите  животни за дълги преходи в пустинята.

- А защо имаме толкова дълги и извити мигли? Понякога ми пречат да виждам добре…

- Сине мой, тези дълги и извити мигли защитават очите ни от горещите ветрове и пясъка.- Разбирам. Значи, в гърбиците ни има вода, за да оцелеем в пустинята. Краката ни са най-удобни за придвижване из горещата пустиня, а клепачите ни с дълги мигли предпазват очите ни от вятъра и пясъка. Ние сме най-издържливите пустинни животни! Само още един въпрос, мамо…

- Да, скъпи?

- Какво, по дяволите, правим тогава в зоологическата градина??? 

Поуката от тази история:

Уменията, таланта и възможностите са безполезни, ако не си на правилното място!Затова помисли – ти къде си сега?

Поука две:

Няма нищо лошо в това да обичаш работата си. Кофти е, ако си влюбен във фирмата си – защото никога не знаеш кога фирмата ще разлюби теб.

# 561
  • софия-napoli
арабелки как да ви видя
дайте да разгледам прословутия ви албум

# 562
  • In a surreal moment!
Габи - налага се да почакаш
Момичета тръгвам - чао и до скив !

# 563
  • сред маслини и портокалов цвят
Мигче, с теб сме! Ще те чакаме с добри новини! Hug

# 564
  • Varna
МИГЧЕ Hug
Още веднъж, На добър час!!! Hug

# 565

Да почерпя ,от вчера си имаме нова племенничка-Ясмин ашшам,още не сме я видяли,но майка и каза че е доста гласовита,а и вчера беше р.ден на братовчед ми.
После ще дам по -пълен отчет. bowuu

джи честит нов цвят.   bouquet

# 566
Дон Койоте, да ви е жива и здрава племенничката с красиво име Heart Eyes

Мигче, още веднъж успех и дано скоро се завърнеш с добри новини Hug.

Нашите гости си тръгнаха. Децата вилняха цял ден, бяха много щастливи от срещата и много развълнувани Simple Smile. На мен пък сега ми е тъжно и нямам търпение да организираме нова среща. Макар че София много ме дразнеше като град докато живеехме там, сега нямам търпение да се приберем у дома при приятелите ни Confused

# 567
Щом нещете да ме видите-ОК......
Исках поне вие да си имате визуална представа за мен.....

# 568
  • по пътеката
привет!4естито за бебешонката, дес! много ме кефят бебоците мене,ама ве4е да са си на други мамаи и татковци! нещо ми е уморено!
миг4е ,с тебе сме и сега и по-нататък!
4естити коси на 4ервените талибанки!
аз пък толкова побелях от истанбула, 4е сега боя не държи хи4 пове4е от една седмица! някой боядисва ли се на по-4есто от  20 дни да ми каже какво прави за опазване на скалпа и буйните коси! newsm78 Thinking
аз не разбрах габриела и мис тайра ? нещо съшм пропуснала предполагам ,но за албума се иска  активно у4астие в темите  поне на няколко теми, за да се доверят жените, ина4е албумът щеше да си е публи4ен ! това е обяснено в на4алото на темите и не знам сега с оглед пове4е страници ,на колко теми са се спряли моми4етата за да се даде вход!
мис тайра,къде трябваше да гледаме? newsm78 линк ли е имало ,пускай ще гледаме, за да не се сърдиш! Peace
аз имам върпос към консуматорките на торти , ние сме много и заклети в тази тема, кажете тези покривки на тортите, дето им викат 4аршафи,ядете ли ги? марципани и тн. newsm78 bowuu глазури ?

# 569
  • Varna
ДОНЯ-
Да ви е живо и здраво новото племенниче thumbsup  bigdance2 dazzler1  ura
МАРСЕЛИНКЕ- че глазурата се яде бе. Как така ще изхвърля аз бял или кафяв шоколад #Crazy Лапам наред всякакви глазури newsm47

Общи условия

Активация на акаунт