Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЯНА !!!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ

# 616
Честит рожден ден на Даяна ! Да е винаги толкова жизнено и умно дете и всички да я слушат !

Да знаете, че качих снимките на мис тайра в албума, защото тя няма достъп все още, но има доброто желание да ни се представи! Погледнете ги, момичето има страшно лъчезарна усмивка.

# 617
Разгледах всички снимки Simple Smile

Мис Тайра, наистина си много лъчезарна и чаровна Simple Smile

Джи-джи, твоят ученик е голям сладур, а какъв е само сериозен Wink

Деска, страхотен рожден ден сте организирали на Даяна. Най-ми хареса блясъка в очите й пред разкошната торта. Много са ти хубави децата Heart Eyes

# 618
  • по пътеката
4естит 4 рожден ден  набандитката на дес! само така моето моми4е, една щерка да има да изпълни ролята на мом4е! това най-радва близките, забележителните деца! Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetмис тайра, видях две усмивки, коя е твоята-блондинкова или другата? Laughing
дес тортата твое изобретение ли е, виждам ли 4аршаф от шоколад или ми се иска? bowuu  chef

# 619
  • сред маслини и портокалов цвят
Деси, да ви е жива и здрава малката пораснала хубавица! Прекрасно и безгрижно детство и желая! Много здраве и късмет!  

Нямам никакво време, но ще разгледам новите снимки, кат една дърта клюкарка! Mr. Green

Нека се молим всичко да е наред с нашата Миг! Praynig

# 620
деси честит рожден ден и от мен на Даяна!!!да ви е жива и здрава желая и едно щастливо детство.     

# 621
Ех арабелки хубавелки къде сте?
Аз днеска като активно почиваща все гледам някой да напише нещо но явно сте заети. Ама такъв мързел ме гони днеска. Деска да взема да си сменя ника на твоя стария  Laughing Hug
Да ви кажа днеска следобяда как съм се смяла - ходихме с крисито в поликлинаката следобяд че малко е болничка и там едно момиченце на годинка и нещо си играеше с едни въртящи се кубчета (има ги там на стената за развлечение на децата). Обаче после взе да си лапа ръчичките. Майка и като се скара тя се обърна с гръб и тръгна в обратната посока и взе да си ближе цялата ръка. И само моментно невнимание на майката ръката ( а и една играчка) беше на земята хуууубаво да обере мръсотията и после в устата. Голяма сладурана.
Да ви се похваля най-после и аз с нещо хубаво - хабибито има нет на работа (дай боже за дълго) и вече имаме повече време заедно  Heart Eyes
Лека вечер на всички.  bouquet

# 622
Дон койоте, 4естита рождени4ка! 
  party023 newsm59 Tada Весело и безгрижно детство!

Разгледах снимките, най-малкото койот4е е наистина много сладко, както и първолакът на Джи джи (изглежда толкова послу6ен на снимките Heart Eyes). Мис тайра, снимките май са от Амстердам? Аз предполагам, 4е си брунетката (не знам защо, но си те представях то4но така)

Лека ве4ер на вси4ки остнали!   bouquet Hug

# 623
Момичета благодаря за поздравите  Hug  bouquet

марси правилно виждаш,но тортата не е мое производство,този път бяхме с готова. Grinning

мис тайра много си хубава  bowuu

магде имаш ли инфо за Дуа  newsm78

Татко утре заминава ,така че молете се пътуването да мине добре  Praynig.
Днес пак обиколихме пазарите и дреби си поиска играчка,аз нямаше да взема,защото обикновенно на другият ден е захвърлена,но баба и и се върза на мрънкането и сега имаме плюшена Мини Маус.
Ходихме и на улицата със сладките-тук работят по 24 часа,навсякъде има сладки,но тази улица е известна с най-качествените,после ще видя хлапетата какво са заснели ,че аз бях с видеото и ще пусна снимки.Та тук само да влезеш в магазин и те черпят-и ако ти се яде сладко и нямаш пари ,достатъчно е само да минеш през 2-3 магазина  Laughing

Астарта ти тогава с друг ник ли беше  newsm78

# 624
Деси - койотчето на кон е велико! Дано татко ти пътува добре.
Момичета, който живее в София и ходи по магазини за играчки нека да ми каже, ако види голяма играчка на мамута Мани от"Ледена епоха" - имаме ново бебе в родата и искам да му купя такова животно. Малката племенница има един средно голям Мани, ама не искам да взимам нейната животинка. Благодаря !

# 625
Жасмин- Каруми е прекрасен ....и толкова много е пораснал  Kissing Heart
Качих и аз малко нови снимки в албумчето  Simple Smile
Марси- да , предадоха ми поздрави  Wink Честито ти ученичка  Hug
НСЕ- здравей   bouquet супер ни беше 3 месеца при родителите ми  Party малките бяха много щастливи ...но ваканцията свърши и се върнахме, няма как  Sad тръгнаха на градина, ходиха една седмица и се разболяха  Tired
Белбей- питаше за Дуа, разбрах че са се върнали в София, а за Амал незнам нищо  Rolling Eyes

# 626
Дон Койоте, тогава бях nati_r, но бях по-активна в четенето отколкото в писането. Лек път на татко ти Hug. Снимката на коня и мен ме впечатли, но забравих да коментирам Simple Smile. Браво на Даяна колко е смела. И Алекс е голям фен на язденето и конете. Спомням си, че го качихме на кон за пръв път, когато беше на 1.5 год. Той толкова естествено се държеше, че не успяхме да убедим коневъда, че му е първи път. Той си мислеше, че сме го записали някъде на езда и незнайно защо го лъжем Crazy

Близнаците са прекрасни Heart Eyes

# 627
за мама деси    а това за малкото цветенце да  е живо здраво и много щастливо

# 628
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро!
Дон Койоте, малкото Койотче е невероятно. направо не мога да му се нагледам, особено как му греят очичките.
Близнаците са прекрасни   bouquet. малката дама има изключително излъчване.
Джи Джи, как може да се оплакваш от това кротко детенце. Утихнаха ли страстите в училище?
Да ви се похваля и аз - на малката й се клати първото зъбче. То беше хвалба...
Аз да започвам да се трудя, че шефа нещо не е на кеф.

# 629
  • София
Вчера се замотах по задачи и не смогнах да се включа с честитка за рождения ден на Даяна.. Embarassed
Нека е жива здрава, пожелавам й много безгрижно и изпълнено с весели игри детство!
А на майка и татко Койотови пожелавам трите им щерки да са здрави, все така чаровни, да им дават непрекъснати поводи за гордост!  bouquet
А за да не се чувства самотно плюшената играчка, купена на Даяна от баба, за подаръче виртуално  й пращам и тази..Дано само плюшеното койотче  не излапа горкото мишле! WinkМайтап.... hahaha

Сега забягвам, а по-късно ще се включа отново.И моят шеф не е на кеф, да не го предизвиквам. Mr. GreenНа всички ви - успешен и хубав ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт