Постещи, пируващи, с дечицата летуващи - в 124 арабска тема сте добре дошли !

• 42 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • сред маслини и портокалов цвят
Кафеееее и за мен, моля!
Моят син едва го приспахме снощи, мислех си че поне до 9 ще спи. Да, ама не, цъфна точно в 8,00 като всеки ден. Има будилник в дупето явно.
Спи ми се страшно, и днес на автопилот ще го карам.
Пък на вън един мрак, зимата дойде. Twisted Evil
Успешна седмица, момичета!  bouquet

# 151
Ясмин, когато твоят син те събуди в 8.00 се сети за моя, който ме буди в 6.00 Mr. Green и ще ти стане по-леко Simple Smile.

Моят мъж също е избягал от Ирак заради режима на Саддам и когато го хванаха и арестуваха беше доволен. Зарадва се и на смъртната му присъда, което мен лично ме ужаси Rolling Eyes

# 152
Аз съм много тъжна-в петък оставихме 2те малки котенца на приятели, уж да се грижат за тях до понеделник, ама те ги изгубили , или са ги изхвърлили  Cry Cry Cry  миличките ми душички, глезени, чистички, дебелички, как ли зъзнат на дъжда сега, гладнички  Cry
Така ни обичаха, спяха върху нас, а тигърчето беше много нежничко и заравяше лапички в косата ми и я смучеше все едно биберон. Така ни е мъчно и само се обвиняваме с какъв акъл оставихме котетата при тия изроди, ама просто нямаше начин да ги вземем с нас.
Аз не губя надежда, че все някак си ще ги намерим и ще си ги приберем. Абас го намерихме след 2 седмици  гладен, слаб, болен, но тези са съвсем мънички бебенца невинни  Cry

# 153
  • Varna
Шиланче,
как така ще ги загубят бе newsm78 А и като немогат да се грижат за котенца как така са се съгласили да ги вземат??? За мене е просто безотговорност. Да ми простят ако не съм права.
ЖАСМИНЧЕ- как е малкото Карумче Laughing

# 154
Астарта, 8,00 си е супер в сравнение с 6. Mr. Green Само дето моя цяла нощ ми виси на циците, през час цока, особено когато му растат зъбки. Мисля да го отбивам, но ми се струва невъзможна мисия. Като отидем в Сирия ще пробвам.

Делтичка, Карумче си е добре. Щастливо си живее той, вечно е весел и засмян. Дано все така да е!
Целувки ти пращаме! Hug

Марси, кога ще пътуваш?

Мигче, чакаме репортаж от събитието!

# 155
елхамдулилла, намерени са вече котетата, само малко гладни и миришещи на лошо  Simple Smile  малките ми душици

# 156
  • Varna
ШИЛАНЧИТууу-
Къде намерихте котенцата? Ти ли ги намери? Много обичам животинки и аз и ми стана мъчно като каза, че са изчезнали.
ЖАСМИНЧЕ- Hug Hugза Карумче и за мама му Wink Дай Боже все да ти е усмихнат!!!

# 157
хе-хе колко щастливо плува жабката!

тия котета децата на Аббасчо ли са?

И аз си представях Хадил като улегнала,възрастна доктора.
Вълнуваща история-голямо изпитание за майка с две малки деца..

Марси-виж как били забранили алжирците на чужденци,макар и араби да работят,що за политика Rolling Eyes

И аз икам да попитам иракчаните как реагираха на смъртната присъда на С.Хюсейн?

# 158
Ясмин, аз отбих Илия (или по-точно той сам се отби) на 1 годинка. Започна да пие нощем кисело мляко и го предпочете като средство за успокояване пред гърдата. Иначе и ние по цяла нощ спяхме скачени. Тогава ми тежеше, но сега ми липсва кърменето и ми е много мъчно. Особено като си помисля, че най-вероятно няма да кърмя никога повече Sad.

Шилан, радвам се за добрия край на историята. И на мен ми стана тъжно за котетата. Много обичам всякакви животинки Simple Smile

# 159

Лили, племенниците на Абас са, от една майка и от неизвестни бащи  Laughing
На мен ми беше мъчно за Садам. С татко тогава следехме новинарските канали-бг и чуждестранни.

Делта,  мъжа ми ги намерил, обикалял из входовете. Били на някаква тераса, запустяла, дето не живеели хора!Сърцето ми се къса, ама трябва да се разделим с тях, трябва да им намерим по-добро местенце. При мама не става, зашото вече има 3 котки-2 котарака довлечени от мен и една мацка от снахата   Crazy Не дава и дума да се издума за още 2 котета.

Бяхме в събота на Рилския манастир. Като си взехме колата преди 2г обещахме на баба да я водим, та чак сега улучихме момент. Добре че се съгласи, защото 90г не са малко, добре че пътуването мина леко.
Има атмосфера тая местност бе, високо в планината, дървета, въздух, небе. Обаче имаше много народ, а аз не обичам тълпи. Голи мацки тръгнали на поклонение  ooooh!

Една приятелка наскоро води мъжа си-арабин там.  Монасите им казали "Тука е ръчичката на Св. Иван Рилски, тая ръчичка иска парички и като й оставите ще видите, че после си ги е прибрала"   ooooh! ooooh! ooooh!  
ла хауа куата илла билля, как може такова безсрамие и алчност, от страна на монасите де, не от страна на "ръчичката" !Искала си парички и ги прибирала!!!!

Та отиваме и ние. Аз като малка съм ходила стотици пъти, ама не помня много, та исках сега да видя за кво става въпрос. Ами и при нас така, една пъргава бабка изскочи и каза , че трябвало да се поклоним на ръчичката!!!!, да я целунем  Sick  и да оставим нещо!!!
Ама защо да трябва! Дори да вярвам в тая ръчичка, може пък да съм бедна и да нямам и стотинка! Какви са тия измислици, какви са тия ритуали! Не може ли просто от любознателност да се види.
И още по-големия сеир- имаше група испаноговорящи с преводачка, и бабата я пита, ама те християни ли са, защото иначе не могло да минават. И преводачката казва, разбира се че са християни, дори са много по-вярващи от нас българите. И едно момче -хахо, като чу преводачката, като извиси глас " Моляяяяяя, как смеете да кажете, че има някой по-вярващ от нас източноправославните българи, че има ли по-вярващ народ от нас ............"  и т.н  божееееее, голям скандала направиха "вярващите", много грозно беше.

Защо всичко в Бг трябва да е толкова опорочено и принизено?!

Иначе имаше всякакъв народ- гърци, евреи, немци, китайци. Ох, сигурно и то тях ръчичката си е искала парички   Tired Tired Tired

До пещерата, където е живял Иван Рилски не стигнахме, че беше късно вече. Бог знае там пък какво ще искат от туристите и поклонниците!

Иначе стенписите са много интересни. Има Съдния ден, как хората стават голи от гробовете, везните с добрите и лошите дела, мъченията в ада.Как дяволите измъчват крадците, предателите, нечествиците, врачките, магьосниците. Има картина как жени са се запътили да ходят на врачка и дявола им бута колесницата, че да вървят по-бързо към греха!

# 160
Астарта и на мен ще ми липсва кърменето. И сега като си помисля, че трябва да го отбивам и ми се насълзяват очите. Cry
Най-вероятно и на мен няма да ми се случи повече.

# 161
Здравейте арабски мами, търся връзка с Дубай?  Или къде да ги търся! Благодаря

# 162
Здравйте и от мен!
Моят мъж също е избягал от режима на Саддам.Когато го съдиха се радваше(защото е загубил двама братя,заради него).После обаче,когато го убиха му стана мъчно и плака....И аз не можах да го разбера....Доводите му бяха..."Какво искат от него,защо го убиват-той вече е възрастен човек,можеха да го оставят Аллах да го съди,а не те"-това е относно Саддам.
Шилан-И на мен ми стана мъчно за котетата,но се радвам че те ги намерили!Аз така преди 3 години си бях оставила 2 папагалчета да ми ги гледат за 2 седмици,докато си бях в България...като се върнах едното било избягало,а другото умряло......при положение,че си ги гледах от 1 година и бяха кротички-не знам как може да отворят клетката(която беше здрава и достатъчно голяма).....още ми е мъчно за тях....
Сега имам котка и честно-казано не ми се оставя на никого,затова и не ходя никъде,защото ми е много мила и не може без мен.Все пак,ако ми се наложи ще я оставя във лицензиран пансион за котки,където е доста скъпо,но съм сигурна че няма да я загубят,или уморят за 2 седмици,докато ме няма!
Желая ви прекрасен ден и успешна нова седмица!

# 163
Като сме подхванали темата "как приятелите ни гледат домашните ни любимци", имам и аз една история. Гледах навремето едно канарче + сиамка. Е, сиамката го нападна и успя да му откъсне едното краче Sad. Въпреки това канарчето ми оцеля и се обслужваше чудесно и само на един крак, пееше, играеше си ... абе с две думи - не му пречеше. И така няколко години докато не заминах на море и не го дадох на една приятелка да го гледа за тези две седмици докато ме нямаше. Лошото е, че тя също имаше сиамка и нейната го довърши ooooh!. Явно за него с пълна сила важеше, че "на който му е писано да се обеси, няма да се удави". За да ми се извини ми беше купила някаква ужасна птичка с грозен червен клюн, която крещеше като луда. Изтърпях я една седмица и я подарих на едни съседски деца. После мъжът ми реши да ме изненада с подарък - папагал Tired (най-ужасното, крещящо, нахално и диво същество, което съм виждала). И него едва изтърпях докато се роди големият ми син и с радост го харизах. Виж котка и кученце бих си гледала с радост, но пък мъжът ми не ги понася Rolling Eyes. Сега, за да не сме съвсем капо, ще подаряваме аквариум с рибки за рождения ден на Алекс Joy

Ясмин, ако не ти тежи много нощното кърмене, не бързай да отбиваш Карумче Hug. После ще съжаляваш като мен, а няма как да върнеш назад времето. Аз бях разредила кърменето много, през деня почти не сучеше, ядеше друга храна и сучеше само нощем докато се отказа. Ако тогава обаче разсъждавах като сега, бих предлагала и през деня кърмене, за да не се отбие толкова малък и щях да си го кърмя поне до две Whistling

# 164
Ами котетата ги взех уж за тия момчета, че искали да си имат. После пък се оказа, че само единия искал котета, другите били против  и т.н. и т.н

Добре че намерихме сиротните ми душици, обаче имам 5-6дни да им намеря нов дом, където да са на сигурно място , желани и обичани.

Астрара, зимата имахме риби-подарък от приятел, на който му омръзнали, лелеле срам ме е да кажа направо-  Embarassed  те умрели, мъжо не искал да ми каже, за да не се разстроя, а аз забелязах, че аквариума е празен едва след десетина дни  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт