Отговори
# 210
Прекрасни деца виждам по снимките,пу-пу!
Айде и от нас двечки да видите как ни растат косите  Laughing

Ками,добре завърнала се от морето  Hug утре ще чакаме да наготвиш и да ни сервираш закуската сутринта  Wink Как е Сияни?Има ли температура?

# 211
И аз мисля,че 37 градуса под мишницата все още е напълно ОК !

Ламтурник,как очакваш Калина да се занимава с бебешорски работи?! Те манекенките са така.... Laughing

Найема,като малко пиленце е сладката Бела!!!  Heart Eyes

Ако сте ни забравили от вчера,ей ни на пак нас... Laughing

# 212
Добър ден.
С този фейсбук ще изперкате,то за това активността тук е О  Crossing Armsто така ще мине още някой друг месец и ще почнем да пушем през ден,през два,нова тема ще се пуска сигурно в месеца веднъж,а пък ние за догодина си мислим че ще се съберем Confused
 Силве ама наистина това време е много готино за разходки,аз попринцип я обожавам есента,само да не вали.Пък и рождения ден ми наближава,остана само 1 месец и 5 дни Joyи аз като малките деца с нетърпение го чакам Mr. Green
За ежечасното кърмене и ние сме в кюпа,но да ви кажа какво съм забелязала,колкото по далече спи от мен(не се случва често)толкова по малко се буди нощем да суче,когато е до мен на спалнята стигаме до 4 пъти на нощ,а когато например спим при сестра ми тя спи с майка ми и се буди само 1 път да яде към 3 и после спи до 8.Явно като замирише на маминото мляко и се будят.
Ламтурник много хубава рокля има Калина,ти ли я уши Laughingидеята е страхотна.Беше казала че децата на милото ти приличат ама на мен ми се вижда че Калина малко на сестра ти има Thinkingможе и да греща, но на  снимката така ми се вижда.
ЗА народния,ако искате в сряда може да се срещнем?11-добре ли е?или 12?то вече не е толкова топло.
  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
много съм бърза  Animal Snail

# 213
Здравейте мами,
пак зачезнах задълго, ама все ме примързява да пиша и чета само.
Много сте хубави, а бебоците колко са ни порасналииии, да са ни живи и здрави!!!
На националната среща добре сте се повеселили, този път пропуснахме, но вече имаме кола и на следващата няма да липсваме /надявам се/.
Снимките ви са чудесни, настроението е било на 6!!!
Диде, и аз се радвам, че операцията е минала добре!!! Дано остане зад гърба ти и напред да няма скорошни посещения при доки!!!
Ние днес имаме седма месечинка и реших да се отчета.
  party023  bigdance2  ura Tada Gift за Михаил
За папането - ми и ние наблягаме на млякото /собствено производство/, успокоява се и така заспива. Със захранването вървим бавно и славно - още сме на зеленчукови и месни пюрета, без каши и плодови и попари - много се пълнее, а той моя няма нужда от това  Laughing Кърма имам, но установих, че намалява ако не похапвам орехи.
За гърнето - купих гърне-столче, но още не сме го пробвали, няма да отлагам обаче.
Гледам повечко да сме навън, но следобед спи в къщи по 2-3 часа, затова не го водя далече. За сряда за среща пред Народния театър ще гледам и аз да се класирам, че вече ще ни забравите съвсем.
Събуди се джеремето и няма вече спокойствие.

# 214
Ей, миленка,толо и компания мн сте хубавки Heart Eyes
Първият път 37, сега 36.6. Подуха и се малко венците, ама тез зъби дето ги чакаме хич ги няма още на хоризонта  JoyКраката и студени иначе. Аз я държа по боди с чорапи у дома Whistling
Ох, нямам аз фейсбук, че мн ще ми станат хобитата. #Crazy Гоблените, multiply и този форум ми стигат май, май Laughing

# 215
  • в гората
 Аз пък си мислех, че само аз съм се зарибила с тоя Фейсбук  Rolling Eyes.Само дето аз наблягам на mafia wars  Mr. Green.
 Иве, на нас нищо ни няма, може пък наистина да е било от царевицата newsm78.
 Аз във сряда съм на линия за среща  Mr. Green, че имам и други задачки и ще го комбинирам.

# 216
В сряда и на мен ми е ок и в 11 и в 12, така че решавайте.
Толо, Раличка май има по-дълга коса от теб вече. Laughing

# 217
  • София
...когато е до мен на спалнята стигаме до 4 пъти на нощ...

Че тва много ли ти се струва? Grinning Пробвай с десет! Laughing

Не мога да си държа очите отворени. А той кипи от енергия! ooooh! Cry Cry Cry

От 2 седмици съм сама и грам помощ не съм видяла... Просто едвам издържам вече...

# 218
...когато е до мен на спалнята стигаме до 4 пъти на нощ...

Че тва много ли ти се струва? Grinning Пробвай с десет! Laughing

Не мога да си държа очите отворени. А той кипи от енергия! ooooh! Cry Cry Cry

От 2 седмици съм сама и грам помощ не съм видяла... Просто едвам издържам вече...
Доре ако са 10 май не би трябвало изобщо да спиш newsm78той суче стабилно или просто цоква и пак заспива?аз вече Мая си я оставям да и се самообслужва

# 219
Много хубави усмихнати снимки има днес, да не останем по-назад и ние Party

# 220
  • София
Той легнал не ще да суче. Трябва да го държа... Cry Ми, не спя, да... Ставай, взимай, слагай, а на леглото не го оставям, че още ми държи топло онова падане. Пък и той спи супер леко и се буди от мен... Cry

# 221
Червеношийке, мерси за комплимента, а относно цветето - аз даже незнаех как се казва, защото ние временно живеем в апартамента на свекито ( това на снимката) и аз само поливам цветята от време навреме (доста рядко - веднъж на седмица) и може в това да е тайната.
Причината да ги поливам толкава малко е,че са адски много и ми отива половен час и повече и се изнервям. Харесвам цветя, но толкава много на едно място си е хамалогия...

Ками, и моят мъж замина, но за 1 месец до Германия, а даже не успях да го изпратя...

Аз да попитам - има ли други бебоци, които сериозно си смучат палеца ?
Ралица вече само така заспива и най-лошото е,че понякога много време спи с палец в устата,махна ли й го - рев. Доколкотж съм чувала много трудно се отказват от него.

# 222
Дорабела, ние смучем палец, при това много настървено.Ядосвах се, тревожих се, но полза няма. Накрая се кротнах и си казах, че има и по–големи драми. Старая се Яна като заспи, да й извадя палеца от устата.

# 223
  • Пловдив
ако предлагате биберони  newsm78

# 224
И ние си смучехме палеца на заспиване,докато не купих изцяло силиконов биберон.Белослава не обича биберони,но силиконовия го ръба настървено,особено от към дръжката,т.е не го използва за смучене,а за чешене на венците,но пък спря да смуче пръста.

Общи условия

Активация на акаунт