Отговори
# 195
Здравейте сладуранки,

ние се завърнахме от разходка. Като е толкова прохладно навън е супер времето за разходки. Мога с часове да седя в парка. Ми то онази жега не се понасяше.

Много са сладки бебоците и как бързо растат като гъбки са  Simple Smile

Явно  Facebook-a е всеобща зарибявка, но аз на нищо не играя, защото ако почна и с игрички няма да свърша грам домакинска или др. работа.

Моето диване също е от шавливите. За секунди не мога да го оставя сам, само на земята. Постилам едно одеало и той отгоре. Но седи ли си шилото на мястото. Върти се, върти се и хоп на паркета. Там става голяма игра. Ляга по гръб и почва да пляска с ръчички по паркета.Имам си нова системажза почистване  Simple Smile

# 196
  • пак там
Само моят хубостник ли не иска да седи на пода?  Sad Ей, голям рев, като го сложим...

# 197
Гледам че за фейсбук си говорите  Mr. Green и аз съм много зарибена  ribolov айде всички дето гледат ферми намирайте ме , че много ми трябват съседи  за да си увелича фермата Mr. Green Мама Петти и мен , и мен добави  Praynig

Ками добре си ни се завърнала   bouquet  Не , че ни оставиха без закуска ама все пак то си е твое задължение  Hug

# 198
мамите с фейсбуци, я си публикувайте данните, че там  само по мейл може да издириш човек. Теди, дай си координатите и нямаш грижа, ще те направя съседка - фермерка. Mr. Green И на мен ми трябват съседи.

# 199
мамите с фейсбуци, я си публикувайте данните, че там  само по мейл може да издириш човек. Теди, дай си координатите и нямаш грижа, ще те направя съседка - фермерка. Mr. Green И на мен ми трябват съседи.

Мейлите ги има във файла с личните данни  Wink

# 200
  lori_v , ние също имахме кръвоизлив . Малката си беше бръкнала с пръстче , мина за няколко дни само .

# 201
Десика, добре, че си умна, за да ме светнеш. Нещо напоследък имам чувството, че прогресивно изглупявам. Tired Обаче аз нямам качен Офис на компютъра и не мога да чета файла с данните.

# 202
Kaрбо, катмички са да, аз много обичам и сега чакам майка да ми издири сач и ще се пробвам  chef
За фейсбука, аз съм полузарибена, влизам всеки ден, но игри не играя, че съвсем ще я втасам.
Но открих хора, които не бях чувала и виждала с години.

# 203
Ками,много сте готини с малката къмпингарка!  Laughing Как шета из палатката...А аз се чудя защо няма закуска,а ти се излежаваш в хамака!

Ламтурник,вече щях да те издирвам!Къде зачезна толкова дълго?! Какви са тези игри с люти чушки,тикви,ферми... Laughing Имам регистрация в този ми ти фейсбук,но явно трябва по-подробно да го разгледам...или пък не.. Thinking
Ама как ги търсите тези хора?По какви данни?
С Мими се разходихме едно хубаво досега в парка.Вярно е,че това време е разкошно!

# 204
Теди, добавих те като приятел.
Толо, интересни игри има, върши работа, ако имаш малко излишно време, аз лично играя докато детето спи. Играта дето я играем се казва Фармвил и инвестираш, за да разшириш фермата си. Има възможност да играеш през 3-4 дни за 10тина минути, зависи какви култури си посадил във фермата си.

# 205
  • Пловдив
яяя, не съм била само аз зарибена по лудите ферми /фармвил, барн бъди, фарм таун/ на фейсбук Simple Smile ако на някой му трябва съсед за експанд - няма проблеми, добавяйте ме - търсете Емилия Шипкова.. бррр.... добре че се спрях на 3 /само/ Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:23 от DuBoTo_DuBaHe

# 206
благодарско  bouquet
толо, това е плажен заслон, не палатка. Като го купувах първо бях повлякла по погрешка едно иглу Joy

Да ви питам до 37 гр. ли беше нормална температурата при бебетата, че ми се струва топла моята и чакаме с тернометъра сега
Оф и да се оплача, че мн се нервя с това захранване, което хич не ни спори. Бях го преустановина на почивката, днес почнах пак да давам, ама не иска да яде това дете, което накрая заплича на прасенце #Crazy

# 207
dorabela, много добре изглеждаш с права коса ( и иначе си хубава де ) !  Flutter   Направи ми впечатление, че имате страхотен Цикас, сподели как го отглеждаш да е толкова красив  flower, че моя е с едни нещастни 4 листа, хич не го бива.

# 208
Няколко беззъби усмивки от нас   Mr. Green

# 209
Ками, 37 измерена на едно тъмно място на бебето е ок. А и иначе според мен пак не е висока температура, може би просто ви никнат зъбчета. Мен Яна ми разказва играта от рев и киселене тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт