Дано не сте ми писали много неизвинени.
Мъжо беше в отпуска, сестричката ми си беше във Варна, а отделно Фейсбука е голяма зарибявка.

Толооо, прати го твоя Боянски на гости да покаже на Калина как по-големите трябва да се грижат за по-малките. И ние още нямаме зъби, въпреки че се лигавим обилно и завираме всичко в устата от третия месец.
С Теди днес излизаме на бира- заявки за участие се приемат до 14 часа, престрашете се най-накрая- като се напием не се бием.
Марте, пробвах ти лютеницата. Като я смлях в робота стана малко гъста и прибавих и сока на доматите. Голяма грешка- стана доста рядка, но пък идеална като сос за барбекю. Утре-вдругиден ще пробвам пак. Да те питам после заваряваш ли ги бурканите или само ги обръщаш докато са горещи? И да ти кажа, че за Ралица при първите признаци на настинка ползвам Осцилококцинум- пресича я, ама наистина трябва да дадеш в самото начало, така че аз гледам да имам в къщи по една опаковка.
Ето и малко снимки. Калина имаха ревю в градината, момиченцата бяха с дрешки от торбички, опаковачна хартия, балони и т.н. , беше много интересно.
На последната снимка е сестра ми с двете чавета.
.Чак в четвъртък сме на консултация,дали да изчакам до тогава?Майка ми твърди ,че не е нищо опасно,но като не знам от какво е се шашкам.Рових из нета нищо не открих,затова реших да питам вас. 
Жаба Жабурана
Мама с права коса
С тати
Седнала (уж!) 
, а тук се правиш на ни лук яла , ни лук мирисала и ще ми питаш как се правело торта
.
И ние се събудихме днес в 5ч, после 6ч, хапвахме по малко, но след това като му заспахме......... аз станах чак в 9:30ч, а Поли преди 1 час
Полина гледа морето с голям интерес, но като рекох да й потопя крачетата, точно тогава плисна голяма вълна и тя се стресна. Беше много сладка 

Крисенцето я хареса, макар че сиренето ми май не е много хубаво и затова днес ще ходя да издирвам по-качествено. Много ми е добро детето по отношение на хапването, пу-пу. До сега всичко яде, не отказва нови храни и не се глези. Дано и за напред да е така! 
, преди малко изпратих Митко. Утре сутринтта му е полета и ще се видим,чак на 5- ти вечерта или следобяда.
. Личи си, че сте изкарали страхотно!

-една панорамна снимка от плажа в Китен, а ние иначе бяхме на Приморско.