Отговори
# 180
Добриутро!
Дано не сте ми писали много неизвинени. Mr. Green
Мъжо беше в отпуска, сестричката ми си беше във Варна, а отделно Фейсбука е голяма зарибявка.  Crazy
Толооо, прати го твоя Боянски на гости да покаже на Калина как по-големите трябва да се грижат за по-малките. И ние още нямаме зъби, въпреки че се лигавим обилно и завираме всичко в устата от третия месец.  Rolling Eyes
С Теди днес излизаме на бира- заявки за участие се приемат до 14 часа, престрашете се най-накрая- като се напием не се бием.
Марте, пробвах ти лютеницата. Като я смлях в робота стана малко гъста и прибавих и сока на доматите. Голяма грешка- стана доста рядка, но пък идеална като сос за барбекю. Утре-вдругиден ще пробвам пак. Да те питам после заваряваш ли ги бурканите или само ги обръщаш докато са горещи? И да ти кажа, че за Ралица при първите признаци на настинка ползвам Осцилококцинум- пресича я, ама наистина трябва да дадеш в самото начало, така че аз гледам да имам в къщи по една опаковка.
Ето и малко снимки. Калина имаха ревю в градината, момиченцата бяха с дрешки от торбички, опаковачна хартия, балони и т.н. , беше много интересно.

На последната снимка е сестра ми с двете чавета.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 10:57 от Жълтият Ламтурник

# 181
Добро утро и от мен.Отдавана не съм писала,но пък редовно Ви чета с интерес.Всички сте много готини на снимките от Нац.среща и мами и беби.
Нещото, което ме накара днес да пиша е,че ми се случи нещо необичайно и не знам кой да попитам. Вики като се събуди тази сутрин видях,че му е станало кръвоизливче в оченцето.Не е много голямо,но много се притесних от какво може да е.Чудя се дали да го водя на лекар  newsm78.Чак в четвъртък сме на консултация,дали да изчакам до тогава?Майка ми твърди ,че не е нищо опасно,но  като не знам от какво е се шашкам.Рових из нета нищо не открих,затова реших да питам вас. Hug

# 182
  • София
Привет от нас!  Hug
Доста време ни нямаше, бяхме на планина при баба изобщо голяма разходка. Направихме си изследванията всичко ни е в нормата, ама малко сме наддали постоянно се запича от пюретата и аз минавам на кърма. Когато си хапва млекце няма никакъв проблем и май ще продължим педагогически захранването.

Фокси честита годишнина !

Дидерончо радвам се, че всичко е минало леко!

# 183
  • София
Доре, недей така, душицо, може пък мъжът ти да ти спретва изненада не се знае. Ако пък не, кажи си му направо, поговорете обсъдете, мъжете са много недосетливи понякога Hug

Shocked

Каква изненада?! #Crazy

# 184
Малко снимки от нас
Жаба Жабурана
Мама с права коса
С тати
Седнала (уж!)

# 185
Добро утро и от нас с Яна! Тоест за мен е утро, но за Яна утрото днес започна в 5,00 и така до 7,00. Сега маца си спи блажено, а аз се пуля ли пуля сънено. Shocked
Ламтурниче, Раличка е станала много голяма и красива.
Дидерончо,  Hug слава богу, че при теб всичко е наред. Дано да няма други драми и напред. Praynig
Миме, страхотна торта си спретнала, професионална  chef, а тук се правиш на ни лук яла , ни лук мирисала и ще ми питаш как се правело торта hahaha.

Тези дни ще се сбираме ли пред Народния, айде в сряда, има ли желаещи?

Ох, този фейсбук е наистина голяма краста. ОТ известно време играя там една игра - Фармвил- и сутрин като стана, след като се изкъпя, измия и се нахраним с Яна, първата ми работа е да обера лютите чушки.  Mr. Green Луда работа.

# 186
Добро утро и от мен.Отдавана не съм писала,но пък редовно Ви чета с интерес.Всички сте много готини на снимките от Нац.среща и мами и беби.
Нещото, което ме накара днес да пиша е,че ми се случи нещо необичайно и не знам кой да попитам. Вики като се събуди тази сутрин видях,че му е станало кръвоизливче в оченцето.Не е много голямо,но много се притесних от какво може да е.Чудя се дали да го водя на лекар  newsm78.Чак в четвъртък сме на консултация,дали да изчакам до тогава?Майка ми твърди ,че не е нищо опасно,но  като не знам от какво е се шашкам.Рових из нета нищо не открих,затова реших да питам вас. Hug

Ние имахме преди няколко месеца кръвоизлив в окото.Белослава сама си го направи като се удари.Не сме ходили на лекар - само си изчезна  Wink

# 187
Добро утро и от нас с Яна! Тоест за мен е утро, но за Яна утрото днес започна в 5,00 и така до 7,00. Сега маца си спи блажено, а аз се пуля ли пуля сънено. Shocked
Ламтурниче, Раличка е станала много голяма и красива.
Ох, този фейсбук е наистина голяма краста. ОТ известно време играя там една игра - Фармвил- и сутрин като стана, след като се изкъпя, измия и се нахраним с Яна, първата ми работа е да обера лютите чушки.  Mr. Green Луда работа.
Мерси! Ама е и голяма глезанка Ралица- все отгоре ми виси, само мене признава вече- няма тати, няма баба...  Confused
Оффф, играя и Фармвил, и Йовил, и Ресторант сити, и Кънтри стори, и Май Зуу. Даже мъжо се зариби да сее тикви. А Калина играе Пет сосайъти.  Mr. Green Яко сме в джаза!  Mr. Green

# 188
Ламтурниче, ей сега ще те издиря и ще те добавя

# 189
  • Варна
Добро утро и от нас. Днес активността май е малко по-голяма  Peace И ние се събудихме днес в 5ч, после 6ч, хапвахме по малко, но след това като му заспахме......... аз станах чак в 9:30ч, а Поли преди 1 час  Laughing Голямо спане! Ние два дни отбелязахме плажче   grinning039 Полина гледа морето с голям интерес, но като рекох да й потопя крачетата, точно тогава плисна голяма вълна и тя се стресна. Беше много сладка  Wink

За гърнетата: аз бях писала преди време, че вече слагам бебка по малко. Даже имаме отразени няколко нужди в него  Wink В никакъв случай не я насилвам да седи, просто от време на време я слагам , за да свиква. И тя се забавлява. Поне засега.
Аз във Фейсбук се регистрирах преди няколко месеца, но защо така нещо не мога да го оценя по достойнство  newsm78 А гледам всички сте много зарибени....
За морската днес няма да мога да се класирам, че ще ходим до свекито. Другият път  Hug

# 190
naiema благодаря за отговора.Може и Вики да се е ударил,вчера беше с баба си и кака си,а те имат навика да му дават предмети,които хич не са за даване,за да слуша и с нещо да се наранил.

# 191
  • пак там
Ричи, и аз имам регистрация във Фейсбука, обаче влизам там веднъж на десет дена, нещо не можах да се зарибя...

# 192
И мен не ме зариби особено Фейсбук

# 193
Ха Добър ден и от мен!
Да се похвалим, днес хапнахме за пръв път няколко лъжички попарка.  feeding Крисенцето я хареса, макар че сиренето ми май не е много хубаво и затова днес ще ходя да издирвам по-качествено. Много ми е добро детето по отношение на хапването, пу-пу. До сега всичко яде, не отказва нови храни и не се глези. Дано и за напред да е така!  Praynig Ама то и ние с баща му не сме махнаджии (ето ви още една интересна дума), от добрите прасета сме-дето всичко ядат.  hahaha
Иве, дано скоро се оправиш и Стани да е добре!  Hug
Толо, изобщо не се притеснявай ти, че Раличка ще е дълго време бебе. И на мен напоследък ми се иска Криско да си лежи кротичко в кошарката, че да мога да си свърша неща, ама нанай!!! Толкова е щурав, че вече и за миг не мога да го оставя без надзор, освен когато спи. И понеже много ме е страх за него, че вече постоянно се удря някъде и в нещо като се швъка, та ето какво ми се случи вчера: Бях задрямала на дивана в хола с едно списание, а бебо и тати в кухнята се гледат и по едно време в съня си чувам изведнъж рев и направо скочих както спях, хукнах да спасявам Крис, ама и аз не знам на къде, защото още съм сънена и не помня къде съм го оставила. Първо си помислих, че е в спалнята и е се е преметнал през кошарата долу, но после се сетих(а и видях), че не е там и влетявам в кухнята и ги гледам нашите - тати си стои, а бебе в неговото столче и реве. И питам какво стана, а баща му ми отговаря, че просто си ревнал така. А на мен сърцето ми се преобърна 5 пъти докато осъзная цялата ситуация!  #Crazy hahaha
Десика май беше питала за сухарите за бебета. Виждала съм в Била да продават от тези Goldies, но черни. Не съм сигурна, но може те да са диетични или без глутен. Провери ако искаш. Аз днес правих попарата с такива, но от белите сухарчета.
И ние се будим и кърмим по няколко пъти през нощта. Чудих се какво да правя, говорих с майка ми и тя каза, че може би не му стига кърмата вече и наистина трябва да хапва повече твърда храна. За това реших да не чакам повече с въвеждането на попарата. Мислех да стане на 7 месеца и тогава да предлагам попара, но на консултацията ми казаха от този месец да започвам. Отделно в една книжка и едно списание четох, че от 7-ми месец се дава попара. Ще видим сега как ще е. Хайде до скоро, че се събуди бебче.  Hug

# 194
Добър ден и от нас!!!   bouquet
 Много ми е мъчно Cry, преди малко изпратих Митко. Утре сутринтта му е полета и ще се видим,чак на 5- ти вечерта или следобяда.
Първо,честито на вс с минали и настоящи /днес/ поводчета за празнуване!
От вчера късен следобяд сме в Сливен, но имах време само да изчета какво се е случвало, докато ние бяхме във ваканция Peace
Сияна започна мн леко да спи нощем и като чуе нещо, надава боен вик и иска да суче. Биби и при нас млечният бар е почти non- stop #Crazy
Диде, искрено се радвам, че операцията ти е минала успешно!!! Ти си няшият герой! Hug
Даримка, вс начало е трудно дано да не ти е мн мъчно за Бг. Вярно вс е във вред, ама както виках прекалено даже...не може да чуеш котка да мечи на улицата. Няма я тая глъч Crazy Ходят пазарят петъка или събота и като се затворят вкъщи вс, голяма скука Rolling Eyes
Радостина и ние вчера взехме същото столче на бертони / розовко/ от Метро Бургас за 54 лв, май Laughing
За гърнето, ние имаме подарено, но скоро няма да го ползваме,защото не можем да стоим още сами седнали Laughing
Кръвоизлив имахме и ние в окото, след 3/4 дни сам се оправи. Не съм водила Сияна на лекар.
Гледах снимки и от срещата, всички сте супер Heart Eyes. Личи си, че сте изкарали страхотно! Laughing
Последно малко снимки и от нас

-една панорамна снимка от плажа в Китен, а ние иначе бяхме на Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт