Отговори
# 165
Виви, не се притеснявай! По-добре утре я заведи да я види и друг лекар! Да я нацелуваш малката сладурка!  Hug

Биби, нашият режим е същия, само изключвам кашите!  Peace  Да, имаме нова парола, ако я нямаш, ще ти я изпратя на лични!

Доренцееее, къде са снимките?  Cry  

Фокси, много си хубава! И сватбата е била супер!  Heart Eyes

Мами, хайде да направим по-голяма среща до четвъртък, защото в петък заминавам на море за 10 дни и няма да имам интернет! Казвайте ден и час и да се видим!  Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 00:02 от dideroncho

# 166
Фокси, въобще не ни занимаваш с глупости. Напротив тук всички ти се радваме. Мисля, че на срещата си го почувствала. Въпреки че аз не бях там, знам че момичетата са ти го показали.

А за еженощното кърмене - ми то така или иначе с или без твойте снимки, то си тече, тече, тече
 Joy   Joy   Joy

# 167
Ееех,Биби,стопли ми душицата Hug В този момент ендорфините са в изобилие покрай мен Laughing

# 168
  • София
Диде, работя!!! Ама чак сега схванах кво става - изтича ми сесията, защото файлът е прекалено голям. Така че трябва през специална програма да ги кача.

Лелеее, Фоксииии, колко е било якоооооооооо! Аз май никога няма да имам сватба... Sad Sad Sad

# 169

Добро утро,
закуската тази сутрин от мен Wink

# 170
Добро утро.
Тази нощ се наспах, бебе се смили над мама-най-после.
Момичета евала за това кърмене, аз едва ли щях да издържа.
daya9-мерси за закусчицата
хайде кафето от мен.
Днес времето при нас е кофти и ако трябва цял ден да си стоим в къщи ще полудеем.
Хубав ден. Hug

# 171
Добро утро и от мен!
 zitka мерси за закуската и кафенцето!
Едно място и за мен в заведението за рехабилитация на кърмачки  bowuu и Мира по цяла нощ мрънка и се кърмим.
А педиатърката ме пита по колко пъти я кърмя на ден и аз и казах 5-6 , ама за през нощта не ме е питала  Mr. Green

# 172
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз четох, четох назад, че не съм влизала във форума от петък, ама ме досърбяха пръстите да попиша, пък и да не забравя какво имам предвид...
Диде, аз не стигнах до там където обясняваш какво е станало, ама от постовете на другите разбирам, че операцията е минала и то много леко и успешно, честито мила, много се радвам за теб, дано наистина е това, което съм разбрала и вече ти се е махнало това притеснение от главата  Hug

Аз пък да ви кажа какво ми се случи в петък и да ви питам малко със свито сърце, мамите и бебоците от срещата как сте, има ли някой болен от гадния вирус с повръщане и стомашни неразположения, дано никого не съм заразила, дано  Praynig Като си тръгвах в петък всичко си беше наред, ама в трамвая ми стана лошо, мислех си, че е от слънцето, че не държа много на слъце, после си мислех, че е от варената царевица, която ядох, но така или иначе си ме болеше корема и ми се виеше свят и не ми беше никак добре, обадих се на милото да ме посрещне на спирката, ама той бил на разходка до Бояна, че тъкмо се беше пооправил, седи, ходи си нормално, абе супер, ама се забави, аз едва се прибрах до пред входа и легнах на пейката (а са 2 минути от спирката до нас, ама нагорнище), милото дойде след малко, той качи количката с детето, а опериран преди седмица, абе нищо му няма, ама аз исках той да носи детето, а аз да я дотътря до нас (живеем на 2рия етаж и няма как да ползваме асансьора, вие от какво си мислите, че отслабвам, диета, амиии Simple Smile)))) ) , та прибрахме се и аз легнах и след 10тина минутки усещам, че се треса, премерих си температурата 37,8 и решихме да оставим дребния да го гледа някой от техните на мъжа ми, а той да ме закара до личния лекар, човека работи до 7, ние бяхме там в 7 без 5, сестрата си беше тръгнала, ама добре, че ни е познат, та той седи и ме чака, аз отидох на лекар заради малкия, да не си помислите, че съм някаква пъзла, ама за детето се уплаших, доки каза, че е вирус, даде есберитокс и витамин ц за Стани, за мен почти същото и това беше, после мъжа ми гледа малкия, аз цяла вечер драйфах с извинение и стресирах детето, на другия ден температура цял ден и вчера вече бях ок, ама оставих мъжа ми да гледа детето за всеки случай, днес си го поемам аз и така, дано не съм го заразила пилето, а и вас мами и бебоци, много ми е криво, а някоя мама знае ли, ако съм го заразила кога може да се прояви, кога мога да съм спокойна, че вече е отминала опасността?

Абе, стига гадости, сега съм добре, ааааааа, Инчее, мерси за комплимента, ама то на снимката така съм излязла, много благодаря на фотографа (Мими, тАнк ю Simple Smile))) ), ама даже и аз се харесах на тази снимка Wink))) Имам още какво да свалям разбира се, от днес пак съм си на диета, нищо не свалих и нищо не качих тези 3 дни като не я спазвах, ама все пак то повечето храна не отиде по предназначение, та сигурно затова...

За гърнето Лара и аз се чудех, писах в петък, че съм купила вече и мисля сега малко по малко да го слагам да го опознава, с гащи първо, само да седи на него, а после и по предназначение, ама без да се втилясвам (ей, че хубава българска дума) много, много Simple Smile

Наде, ти пък защо ще зарязваш форума като работиш над себе си, аз също работя, пък си вися и тук, могат да се съчетават нещата, наистина Simple Smile))))

Силве, много красиво това място, беее и на мен ми се ходи някъде тази година, че всичките ни планове и почивки се провалиха, ама да видим дали ще ме огрее, мъжът ми е обещал за края на септември, ама кой знае тоя път каква котка и откъде ще изкочи на пътя ни Sad(((

Мацки, среща в Южния, а, ама в това време, мислите ли, че ще вали днес? То аз какво ли питам, не ми се ще да излизам с други мами още ден-два, че да не направя някоя беля с тоя гаден вирус, аз съм здрава вече, ама знае ли човек, ама пък ми се и разхождаа, от друга страна къщата ми на нищо не прилича, че мъжът ми супер се грижи за детето тези дни, ама само до там, та колко работа ме чака, не е истина и по-добре да я свърша сега като е гадно времето, че после да си се разхождаме...

Уфф, спирам да пиша, че кой знае кой ще стигне до тук в поста ми, сигурно само аз, ама като не съм влизала от петък, така е...

Айде до после, аз като намеря време ще гледам клипчета от готини сватби любезно предоставени от Фокси и ще си спомням с умиление за наш'та Simple Smile))

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 09:14 от iva_angel

# 173
Добро утро и от мен! Аз тази сутрин съм на линия рано-рано, защото баткото се събуди в 6 Crazy вчера ходихме на барбекю при наши приятели и то подивя диването всичко да види, всичко да пипне, не спря да тича, да лудува, едвам опазихме къщата на хората ooooh! не успяхме почти нищо да хапнем с мъжът ми, защото както седнем на масата така едното започва да чупи нещо, а другото да реве Tired накрая си тръгнахме към 7 вечерта рано-рано, че вече не се издържаше и голямото диване взе, че заспа в колата и тази сутрин в 6 ИЗНЕНАДА! Вижте кой се е събудил и е готов за игра Joy аз в момента пия кафе и се опитвам да се свестя...

Фокси, хич не ни оттегчаваш, напротив, аз твоите постове винаги с удоволствие чета Blush

Биби, някои кърмачета са така, сучат за успокоение, а не от глад. Аз в момента уча София като се събуди нощно време да заспива без цица, бутам бибата, пея й и понякога минава номерът. Забелязала съм, че като спи при нас почти не се буди, като спи в кошарата се буди на всеки 40 минути Crazy синът ми се будеше така до 1 година и само с цица заспиваше, накрая ми писна и спрях нощното кърмене. Не, че спря да се буди, до ден днешен се буди, но поне си заспива сам или баща му го гушка, не е нужно само аз да ставам и най-важното вече не спи между нас!!!!

Доре, недей така, душицо, може пък мъжът ти да ти спретва изненада не се знае. Ако пък не, кажи си му направо, поговорете обсъдете, мъжете са много недосетливи понякога Hug

# 174
ДОБРЮТРЮ!

Ние тази нощ се въртяхме в сънно положение и малкия спа точно 2 чада. ТНака се върти и ава насън, ужас. А и се изпотрепа. Все някъде се удря.

Мерси за закуската, ще се въздържа. И азтрябва да работя на себе си. Междудругото да ви шопна през шпионката една информацийка. В новия брой на списание  ELLE ще ичма диск - притурка с техники за танцуване и извайване на тялото. Така хем ще можеш да танцуваш готино, хем ще вайш тяло.

Айде чао за сега, хубав ден ви желаем. Абе от мойта уста се чува само думичката - Не по цял ден, сигурно това ще е и първата дума на детето - не, не.

# 175
  Добро утро,мами!

Иве,бързо да оздравяваш и не се хвърляй много в шетане из къщата,че ще се преумориш! Лежане си трябва!  Hug

Биби Ив,аз си купих такова столче на Инглезина.Не се притеснявай за седалката,много е удобно и ергономично.Ралица вече с кеф седи в него! А аз го избрах основно защото е много компактно(прибира се и се сгъва с едно движение),а и се движи лесно навсякъде без да го влачиш или вдигаш!

# 176
Добро утро и от нас,

ние продължаваме да мрънкаме и да ревем денонощно. А зъби няма на хоризонта  newsm78 Нямам идея какво му става на това дете. Всяка вечер се буди и мрънка или реве. Не престава докато не хапне. Само снощи успяхме да се преспим с водичка, но пък ни отне час и сега съм размазана.

От няколко дни се чудя как ще успеем да го научим да заспива сам. За момента ми се струва мисия невъзможна.Такъв глезанчо си отглеждаме, че не е истина.

Иве
, на нас с Йоан нищо ни няма, така че споко. Дано ти се възстановиш бързо и напълно, а на Стани да му се размине.

Наде
страхотна идея имаш. И аз се бях заканила след почивката да започвам да работя върху себе си, ама пусти мързел пак надделява.

# 177
  • София
Doбро утро Simple Smile

Виви, стиска палци всичко да е наред и съм сигурна че ще е  Peace

фокси, пускай още такива от сватби, че всички ние дето се надяваме някой ден да ни огрее, да събираме идеи Simple Smile

толо, иве, аз няма да зарязвам форума... само ще си огранича врмето тук... защото аз хубаво не пиша непрекъснато, но целодневно вися да чета.... Цяло лято /3 месеца и кусур/ не съм разхождала Белослава... Все майка ми след работа... аз докато се натуткам и то стане жега и на мен не ми се излиза...
Но сега хем захладня, хем на мен ми дойде музата... ще се откъсна от РС-то малко, че живот има и навън Simple Smile

дая, това са катми, нали... мммммм...   chef

# 178
Привет сладурки!
Аз малко се поизгубих, но малко време ще съм при мама и ще се включвам по-честичко.

Ние вече имаме две зъбчета и второто доста ни поизмъчи. Тъкмо беше спряла да се буди през нощта и сега отново заради зъбчето започна да се храни в 4,30 часа. Мазах я няколко пъти с Дентинокс, но не мисля че я облекчаваше.

Прочетох, че коментирате попарата - ние вече ядем с голяма удоволствие (за мое голяма учудване) -правя я с извара (много ми звучи сложно засега да търся Био-сирене и да го обезсолявам) и обикновенни сухари.

Толо, много са сладки как се гледат твойте сладурчета! Hug

За пълзенето - опитваме се много активно, но още падаме и скоро очаквам да пропълзи, но за сметка на това пък още не стои стабилно сама. newsm78

За концерта на Мадона - голяма съм откачалка - 8 часа права, за да бъда най-отпред ....абе луда работа...

# 179
 Ейй,Марина,ама ти си била най-отпред ли?! СУПЕР!!! Като си дойдеш да разказваш,а сигурно и снимки имаш.Сега се чудя как даже и през ум не ми мина да отида и аз на концерта.. ooooh! А Раличка вече пълзи?! Мойта май дълго време ще си е бебе...Беззъбо при това...

Диде,приятно изкарване на моренцето! Не се наскиторихте вие! Laughing То не бяха водопади,не бяха планини,вили,а сега и море...Добре те гледа мъжа ти!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт