Отговори
# 150
Доре,хайде и ти ела! В Южния,в същата градинка,където ни намери последния път!

Забравих да ви кажа,че миналата нощ се озорих,но разгледах всички снимки от срещата! Страхотни сте! И явно сте си взели "своето" от комуникациите и сега изчезнахте и не общувате с нас... Crossing Arms
  Аз от 2-3 часа съм сама вкъщи,а няма с кого да си пиша!  smile3506

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 20:35 от толо

# 151
Честит имен ден на всички именици от нас!

# 152
Хеййййй, къде са всички.
Нашта мома днес направо ни побърка едно мрънкане, спи й се а неможе, зъби ли са, но се видяхме в чудо, сега уж я приспах и тати легна до нея, и я гледам пак отворила очи.
Мими, концерта сигурно е бил Супер, така ми се ходеше, но...
Фокси трябваше да не бързате да се прибирате. Mr. Green
Лека нощ и сладки сънища, без ревящи и мрънкащи мъници.
 Hug

# 153
Здравейте мацки! НИе малко ходихме да видим морето (3-4дни  Cry) да не се е преместило. И познайте дали не попадна на съсектантка там  Peace
Ето ви поздрав от Ники и кака :

айде лека нощ от мен че съм се скапала от пътя ние хич не искаме да спим в колата а за стоенето в кошницата да не говорим.

# 154
  • София
Е, такова нещо не ми се беше случвало - аз съм жива заспала, а на Йойо дори не му се мисли за сън! Като бесен е. Сложих го в бънджито, белким се умори.

толо, ще се опитам, ама нали знаеш, че ние сме:  Animal Snail newsm27 clean

Вижте ми десктопа, поне като не мога да го имам, да си помечтая:

# 155
Здравейте   bouquet
Влизам да ви пусна едно поздравче  Mr. Green
Бебе каратист

Наистина напоследък се забелязва голям спад в активността  Thinking Къде ли се покриха всички  newsm78

Варненки къде сте ? Айде една среща утре в морската Гея , Ричи ,Лукрециана, Цвети ?

# 156
Хай  и от мен!

Нали обещах да съм по- редовна, та се мъча да спазвам обещанието, че да не ме отлъчите от сектата, че и аз без вас не мога, макар че цял месец се загубих. Сега се ровя назад в темите да попрочета нещо, ама вие сте писали романи бе хора. Мн ми е трудно, и като ученичка ме нямаше в четенето по диагонал и изникват хиляди въпроси.

Но, първо да ЧЕСТИТЯ на ВСИЧКИ за ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ ПРОПУСНАЛА. ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ПОЗДРАВЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ПОЗИТИВНИ ВЕСЕЛИ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! ПОНЕ НА МЕН ТОВА МИ ГОВОРЯТ ЗВЕЗДИТЕ КАТО ГЛЕДАМ ТАЗИ КАРТИНА!

Сега по ред.
1. Видях ОНЕЗИ. И ние ги правим същите - мн е смешно и забавно.
2. Много съжалявам че пропуснах срещата, а отгоре на всичко е била и под носа ни.

3. Не знам вашите бебета, но моето от 12 до 6 сутринта се буди на всеки час с истеричен рев. Ставам, давам биба - не помага, давам цица - укротява се и заспива. Та по тази причина вече спи между нас с баща му на спалнята, щото то не се издържа.Каквое това нещо не знам. Нощно време така се нацицва, че сутрин чак към 10 се сеща да яде пак.
АКО ИМА МАМИ И БЕБЕТА С ПОДОБНИ ПРОБЛЕМИ - ПИШЕТЕ ЗА ДА ЗНАМ ЩОТО ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ ДА ГО СНИМАМ КАКВО ПРАВИ И ДА ТРЪГВАМ ПО ДОКТОРИ.

4.Ние почнахме захранването, после бебо се разболя, малко го прекъснахме за 3 дни. Сега пак сме от начало, но ето и нашия режим.

ЦЯЛА НОЩ до към 7 сутринта - МЛЕЧЕН БАР. /най - поръчваното от инклузива/
9 -9,30 - ПЛОДОВЕ СПОРЕД СЕЗОНА!
10 -10,30 - МЛЕЧНИЯТ БАР СЕ ПРЕДПОЛАГА ЧЕ СЕ Е НАСПАЛ И ЗАРЕДИЛ и ОТНОВО ПРОРАБОТВА!
Следва 1 час сън - затишие
11,30 - 13 ч. - СЛЕДСТВЕНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ПО ТЕМАТА - КАК ДА ВКАРАМ МАМА В ПСИХИАТРИЯТА ПО - БЪРЗО! Няма такова мърдащо нещо като моето бебе. Не може още повече от 5 мин да си седи на дупето, обаче иска да ходи.
13 ч. - ЗЕЛЕНЧУКОВО ПЮРЕ. 130 гр.
14ч - МЛЕЧЕН БАР ОТНОВО, АМА МАЛКО КАТО КОЛИЧЕСТВО, ЗАЩОТО НИ СЕ ПРИСПИВА СЛЕДОБЕД, ПЪК ТАКА НАЙ - ЛЕСНОЗАСПИВАМЕ;
16,30 -17ч - КАША - МЛЕЧНА, БЕЗ ГУЛТЕН, НА ХИП, ХУМАНА, СЛЪНЧО, МИЛУпА - каквото съм купила и ПЛОДОВО ПЮРЕ.
20ч- МЛЕЧНИЯТ БАР ОТВАРЯ ОФИЦИАЛНО. ПРИСПИВАМЕ СЕ КЪМ 21 ч и след 22,30 се започва великото събуждане.

5. НЕщо се е случило със Снимка. БГ - ИСкам да разгледам и да кача нови, но нищо не разбирам. Моля по просветените мами, ако имат време и им се занимава с мен да ми обяснят и пуснат каквото е необходимо. ТОвА МИ Е ВАЖНО. МНОГО ИСКАМ ДА ВИДЯ БЕБОЦИТЕ КОлко СА ПОРАСНАЛИ.

6. Последно за тази вечер. Сигурно сте обсъждали, но нали ме нямаше, извинявайте за което предварително.  Столче за хранене - КАКВО ДА ВЗЕМА И НА КАКВО ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ КАТО КУПУВАМ.

АЙДЕ СТИГА СЪМ ДОСАЖДАЛА. ЦЕЛУВКИ ПО ГЪЗУНКИ НА СПЯЩИТЕ БЕБОЦИ, А НА ТЕХНИТЕ МАМИ - СПОКОЙНА НОЩ!

# 157
  • Пловдив
bibi_iv ,много интересно си написала менюто  Joy

за столчето според мен е важно-да е от ПВЦ материя /т.е да се почиства лесно/,да има различни позиции,не е лошо да има място за слагане на багаж отдолу.
за мен това е перфектното столче http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1647,но и цената е перфектна  Mr. Green

# 158
Ели, много ти благодаря.
Аз съм се спряла на 4-5-6 вида и това е един от тях. Ти такъв ли купи и доволна ли си? Също заглеждам едни нови на Чиполино, някъде към 180 лв са. От тези новите им колекции, стават и на люлка, но се триумя в момента. Иначе си бях харесала на Инглесина един, много футуристичен модел по интернет.  струваше 300 и кусур лева, но като го видях на живо и се отказах. Седалката е супер неудобна и е много тънка и ще обива при продължително седене.

# 159
Ама верно активността е под нулата...Що така,бе,мацолинки? Сега качвам две-три клипчета от сватбата в You Tube и ще ви ги пусна да ги гледате.Това беше малка част от веселбата..А повярвайте ми,имаше и много по-страхотни и весели моменти...На такава сватба досега не съм била.....

Миме,мерси!  Чак много хубава не бях,щото не ми остана време да си направя прическа,нито пък да си купя нова дреха,ама и така ми беше добре и не се оплаквам.Важното беше,че си пЕйнах порядъчно,натанцувах се едно хубаво,снимах се с всички наред,щото обичах всички Blush, успях да накарам и Боби да врътне дупето на дансинга /да не повярваш ooooh!/....абе страхотна сватба беше- с много изненади,никакви задръжки,страхотна и разнообразна музика,много вкусно ядене,яко сиртаки,всички се обичахме /особено след 2-3 питиета Blush/ ,бях с едни от любимите ми хора..много ме е яд,че трябваше да се приберем по-рано,ама..от сега нататък така ще е  Flutter

# 160
  • Бургас
Bibi, мислех, че само ние искаме да сучем непрекъснато и бях на път да откача, но има и други като нас, и поведението на малчовците било нормално. Sick Мъчат ги зъбки. 
Аз взех и съм доволна още повече, че цената му от 75 лв напълно ме устройва! Money Бебка близо 3 седмици не може да му се нарадва, а по мои наблюдения децата след 1та годинка се борят да бъдат самостоятелни и да подражават на възрастните, т.е. съмнявам се да го ползва до 3тата годинка! Като я виждам как се напъва да ходи, нищо,че не я държат краката! Rolling Eyes Именно затова инвестирах минимално в него. Багажник на стола Rolling Eyes ми се струва напълно излишен, също както и колелца. Thinking

# 161
  • София
 Joy Joy Joy

Bibi, мила, нашето ежедневие, или по-добре да кажа еженощие е напълно идентично с вашето! На час по лъжичка през нощта, с рев и всички екстри. Не мисля, че е притеснително, наистина по-скоро ние трябва да се насочим към специализирани заведения за рехабилитация на кърмачки! Леле, трябва да измислят такова нещо!!!! hahaha

# 162
Здравейте маминки  Hug
Честито на всички празнуващи   bouquet
Аз нахлувам бързо и много притеснена ... от вчера малката започна да си върти главичката от едната страна на другата бързичко, а и още от първия месец се поти обилно при кърмене. бях спделила за потенето, но педката беше казала ч всичко е оки с фонтанелата! Не знам много се сдухах сви ми се сърцето и взех да ровя из нета и ми излиза като един от симптомите на рахит  Cry
Извинявам се за тъпия пост ама така ми е притеснено  Confused

# 163
Bibi, мила, нашето ежедневие, или по-добре да кажа еженощие е напълно идентично с вашето! На час по лъжичка през нощта, с рев и всички екстри. Не мисля, че е притеснително, наистина по-скоро ние трябва да се насочим към специализирани заведения за рехабилитация на кърмачки! Леле, трябва да измислят такова нещо!!!! hahaha
[/quote]

Доре, направо от сега се записвам да членувам, че като гледам как вървят нещата, то  с връзки място там ще трябва да уреждаме.

Аз се чудя много дали корем не ги боли тези бебоци. Но мойто чаве още няма зъби, та може и това да е.

А някой нещо да ме светне за снимките. Нова парола ли имаме. Вече ви писах, че там нищо не вдявам от новитя облик на сайта.

ВИВИ, СПОКОЙНО!
Криси се поти откак се е родил докато го кърмя. Относно въртенето на главата и ние го имаме от преди горе - долу вече 2 месеца и то предимно нощно време докато спи. И нас ни наплашиха че е рахит, та при един, после при друг доктор, всеки си противоречи. Накрая се принудих да направя кръвни изследвания, и се оказа че на детето нищо му няма. Кофтито е  че за рахит трябва венозно да се взима кръв и е малко опасно, но нашата педи работи в Окръжна болница в Пловдви и й се доверих. Закарах малкия там и за 3 мин беше готова. Много диагнози отхвърлихме, така и не стигнахме до решение на проблема. Та дори и  при невролог ходих, за да отхвърлим епилепсия. Абе аз си знам какво ми беше юли месец на главата.
Айде да не ти пълня главата с глупости. Всъщност е нормално това въртене и потене.

# 164
Изненада №1 за кума...
Изненада №2 за кума...
Свалянето на жартиера-началото..

Е,точно на най-интересното ми се изхаби батерията на апарата #Cussing out

Уффф,вие тука си говорите за "еженощно" кърмене, а пък аз ви занимавам с глупости..Ами ще ме прощавате,ама ако и аз не пускам отвреме-навреме по нещо,изобщо няма да има смисъл да стоя във форума Embarassed ..Пък който иска да гледа....и да ме чете...

Общи условия

Активация на акаунт