Отговори
# 135
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МНОГОБРОЙНАТА ДРУЖИНКА! Да са живи, здрави и много щастливи!

Мамчета, много много ви БЛАГОДАРЯ за хубавите думи за Заринка и за подкрепата и разбирането към мен! Страхотни сте!  newsm51

Силве, Зитка, много вкусни закуски! Мерси!   bouquet

Силве, добре си се завърнала! А Боянчо и Раличка са толкова сладички и хубави! Как добре се разбират двамата! А Боянчо пак успя да ме развесели с неговите бисери!  Hug

Ели, свеки е, свеки! И в момента изглежда по-добре от мен  Embarassed ! Ама, здраве да е, скоро и аз ще вляза във форма!

Коте, не го мисли вече тоя херпес! Всичко вече ще е наред! Приятно изкарване на морето!

Наде, успех в начинанието!  Peace

Рися, това успях да открия: http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/ , http://www.-spam283-/rw/items/ChiZoo-chipolino-koshara-za-igra-z … page=1&cat=24 , http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1350

Доре, какво става със файла със снимките?

# 136
Здрасти и от мен Hug

Вчера бяхме на сватба /ако някой не знае Laughing/,затова не ви писах..Сватбата беше уникална!! На доста сватби съм била,но тази беше интересна,организирана и много,много весела.Ще ви пусна снимки  и клипчета да погледате част от "програмата".
Обаче малко по-късно,защото Наско ме се размрънка....

# 137
  • пак там
Диде, благодаря! Но тези са ни мънички - по 1 м страната, а ние вече сме почти 1 м, така че ни трябва по-голямшка...

# 138
  • София
Коооолко??

Диде, ей сега ги пускам да се качват, за бой съм!

Момичета, ние смятаме да се разходим до Народния, има ли други желаещи? Mr. Green

# 139
  • пак там
Добре де, 75 см  Mr. Green Ай ся подробности...

# 140
Това е клипчето на Гошко с "онези" движени Mr. Green

А ето сега и малко снимки...На едната съм с моя мъж,а на другата-с брат му..да не ги объркате,че много сси приличат,въпреки че разликата им е 7 години..

И незнам на какво се дължи,но през нощта едното ми око,по-точно под окото,се е подуло страшно..Като изрод съм..Кажете ми какво да правя,за да намаля подутината? Не мисля,че е от препиване,защото другото око си ми е наред...пък и изпих само 3 големи водки..Хеееееллллпп миииииииии Praynig

# 141
  • Пловдив
Фокси,освен да слагаш лед и да правиш промивки с лайка,за друго не се сещам

а боли ли те?

в  кой ресторант сте били на сватбата?малките мишоци къде ги остави-при свеки ли

# 142
Ели,слагам си лед,ама няма особен ефект..Не ме боли иначе.
Малките ги оставихме на свеки,но въпреки това трябваше да се приберем по-раничко-към 12,за да може тя да си отиде.Беше си взела и подкрепление-нейната приятелка и се чудеха какво да правят,защото и двамата мишоци помрънкваха Laughing
Бяхме в "Руски клуб" и беше много хубаво!!!

# 143
Хай гърли Hug
АЗ ВСЕ ОЩЕ СЪМ ЯКО ПРЕВЪЗБУДЕНА ОТ МАДОНА,Е НЯМА ТАКОВА ШОУ,ТАЗИ ЖЕНА Е ВЕЛИКА
Силве добре сте си дошли,утре предполагам ще се видим,аз мисля да кацна към 10-10.30 при патетата Heart Eyes
Вержи,много си хубава на сватбата,да не ти излиза ечемик?ако е така,потупай го отгоре(някоя мама ме посъветва така,и моя се скри)ако не е ечемик си признай какви акробатики сте практикували с Боян и той малко те е контузил Mr. Green
Диде много сладко лази Зари,а за свеки споко,ти си в пъти по добре изглеждаща само някакви си 10килца ти пречат,ама ще ги пребориш не бой се Hug
Сватя нямаш грижи ще разпределим работата,аз обожавам да готвя,особено когато има кой да го оцени Embarassedи съм бая добра bowuuно торти не съм правила защото не обичам.Но какъв течен шоколад правя,мммм,а сладкия ми салам е мани,мани няма отслабване...спирам че отиде коня в магазина за продукти Laughing
След малко и аз ще пусна снимки,но по добри защото съм на компа на Едо,те само от моя  излизат кофти,но и това щее мине утре отива на поправка.
Хубав ден на всички и до по късно Heart Eyes

# 144
чакаме кралицата да излезе,ние бяхме там в 19,а тя излезе в 22 ooooh!
тук изгасят всичко и тя пристига,всичко от публиката светеше,много яко
и вече е на сцената,с малко фантазия си я представете Laughingс телефона нямаше как по добре да я снимам
и все пак сме на концерт трябва да съм на нечии раменца Heart Eyes
И да ви кажа е такава изненада милото не ми беше правил от Дейвид Копърфийлд,много добре разтоварихме,а от многото танци аз се прирах обляна в кърма и исе бях подула като Саманта Фокс bombsмалката беше отказала да яде докатао не се прибрахме и беше оревала квартала.Като ме видя че влизам такава усмивка ми прасна все едно видя 3 кюфтета с гарнитура и пържени картофи Laughingсука,сука и така заспа на цицата ми че едвам я откопчах ooooh!
Да ви кажа още малко за Мадона,тази ми ти почти бабичка така изглежда на живо,че ако бях мъж най-вероятно щях да съм над... през цялото време.Егати секса лъха от нея ако, че е на 51.аре стига че няма кой да ме прочете.

# 145
  • София
Честити месечинки на празнуващите!
Алхимиче, завиждам ти! Не че Мадона ми е най-любим изпълнител, но емоцията да си на неин концерт със сигурност е невероятна. Аз естествено нямаше на кого да оставя Мишето. Мислехме да ходим на гости на нашите /на Гурко и Левски - т.е. почти на стадиона/, но пък нямаше да спи малката. Така че....друг път.

# 146
  • София
Абе, тая жена верно е пълна с енергия:

http://vbox7.com/play:cc14b614

# 147
Честит имен ден на Александър на Лара и на Александра на Софи, Честито и на батко Алекс на Гея и на другите празнуващи имен ден, да са живи и здрави!
Честита месечинка на голямата група бебоци!

# 148
Мими,там сме-утре,при патетата,10-10.30 !  Sunglasses

Карбо,защо така?Как ще се самоусъвършенстваш? Ти отделяш даже сравнително малко време,по мои наблюдения,за форума.... Crossing Arms

# 149
  • София
толо, в Южния ли ще се срещате?  Animal Snail

Общи условия

Активация на акаунт