Доволни АГ Русе

• 5 031
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
pampipili, питах момичето.  Hug
Разрешени са свиждания  в гинекология и патологична беременост, всеки ден от 16,00 до 18,00 часа. В родилно не пускат.  Rolling Eyes

# 16
Аз искам да питам плаща ли се нещо в АГ-то като отидеш да раждаш?

# 17
Аз искам да питам плаща ли се нещо в АГ-то като отидеш да раждаш?

Да - епидурална и избор на екип - официално с касов бон.

# 18
Здравейте, искам да питам раждалите в АГ.Има ли стаи ,в които да си сама или най-много две жени да сте?Мисля да раждам там живот и здраве,но искам да съм по..сама.Въобще не знам дори как са стаите?Колко жени и т.н.
Благодаря предварително

# 19
Здравейте, искам да питам раждалите в АГ.Има ли стаи ,в които да си сама или най-много две жени да сте?Мисля да раждам там живот и здраве,но искам да съм по..сама.Въобще не знам дори как са стаите?Колко жени и т.н.
Благодаря предварително

Мисля, че са по 3 родилки с бебетата - за самостоятелна стая не съм чула.

# 20
  • Русе
   Има различни стаи. В някои са по 3 жени с бебетата, в други - аз бях в такава - са по 7 майки, бебетата са отделно, дават ги само за половин час за кърмене. Всички стаи ползват общ санитарен възел и баня.

# 21
  • Murcia, Spain/Ruse
Аз като работила там Ще ти кажа.Има 1 стая с 2 легла,която те интересува(наричат я ВИП стая),там можеШ евентуално и да си сама акко няма много родилки но мисля че трябва да си ангажирала лекар та така да те настанят там,иначе може би нямаШ Шанс PeaceИма 1 стая с 7 легла,1 с 5 и 2 с по 3 легла.

# 22
Аз съм мн доволна от АГ
два пъти лежах в паталогична бременост
и останах изненадана от доброто отношение.
А за самото раждане също .Бях за нормално раждане,
но се наложи секцио.Абе доволна съм
и бях в стая с две легла и бебка при мен незнаех ,че е ВИП.
Нищо не съм плащала.

Общи условия

Активация на акаунт