КГБ=Клуб на готините баби - 84

• 21 050
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
  • София
    Здравейте момичета! От сутринта посвърших, това-онова и сега съм пуснала консервната,правя едни компоти от праскови.Пералнята върти ,яденето се пече....Тук след 1 час ще започне ретропарад на коли и мотори,та цялото воинство сега бръмчат пред гаража-полират джанти,нещо изпробват...Жоро е в стихията си,а аз ще полудея от шума.Дано по скоро се изнесат, за да настане тишина.
    Айша,това ми прилича на краста.Сара,преди да почине хвана краста и нищо не можа да я излекува.Но беше много стара и нямаще съпротивителни сили.Мазахме с разни мехлеми,но все си имаше.
    Аз,като Янчето обичам варта.Имам алергия към прахта и вече не обичам тапетите../нищо,че у нас навсякъде са тапети/Ако доживея след делото да мога да ремонтирам,мисля да варосам цялата къща,за дезинфекция.Едно време свекър ми ни даваше съвет да варосваме,а ние го мислехме за човек с остарели разбирания.Сега мисля,че е бил прав-от микроби и бактерии аман,а варта си има химично действие.
    Лек и приятен ден!

# 76
  • Кубрат/ Пишурка

Ние дори се завърнахме.То с мъж работи ли се! Събрахме предварително подготвените чували от нас с Галена в колата и хайде на кафе у приятелка!После през майкини да ги видим и...обратно към село.Тук ме чакаше готовата вече пералня.Прострях,заредих наново и...при вас!Тодор се запиля някъде по негови задачи,та остана време за мен.То иначе не мога да стигна до комп.Снощи направих една тава зеле с две бутчета (срязани по на две да има повече!) и днес няма да готвя.Следобяд мисля да полегна малко и без това на вън е горещо,че да съм свежа за довечера.
Ох,Диде и аз съм  newsm45 .Хич,ама хич не ми се започва!Толкова ми е хубаво у дома,а като знам какво ме чака....!
Яжке,като прочетох,че си алергична към прахта и се сетих.Преди години племеницата ми дойде да учи в К-т и да живее у нас.А у дома има ред вечер: аз готвя и сервирам,а децата прибират,измитат и измиват чиниите.Та идва ред на племеницата да мете и тя заявява,че има алергия към прах и не може да мете.Само че на Галена не й минават такива и се разпорежда: Нали нямаш алергия към метлата?Я я хващай,че да не видиш една алергия! И се оказа,че си е било жив мързел!  То алергията си е сериозно нещо,но изведнъж се сетих за този случай. (да не се обидиш - изобщо нямам предвид теб) Joy

# 77
  • Пловдив
  ГУТЕН СЛЕДОБЯДЕН.....   
Бяхме за риба да използваме последно че утре зетя си тръгва за Франция ,и почва пак бабината одисея с внуците... Crazy Тъй че и аз почвам "работа" Cry Cry Cry
 АйША за кучето да ти кажа че и нашето навремето  имаше такива петна и ни казаха че са космояди ,на оголените места стават едни лигави рани ,та я лекувахме с йод ... Ако има корички раната и се маха и после се втрива йод за да обгори ..така я излекувах ако е същото и вашето пробвай ,като ти се зъби и наври нещо на муцуната и обработи раната така. Peace Утре пак по същия начин докато се излекува.

# 78
  • в малка спретната къщурка
Привет,банда !
Днес ми е мързеливо и отпуснато,сама не се понасям.Работа имам с лопата да я рина,а не ми се подхваща нищо.
Днес си мисля и ве се сещам newsm78 newsm78 newsm78,тия дни правим една година от срещата на Балани.Ама ми става едно приятно като завъртам спомените.  love001Ели отиде на море и веднага седнах при Вас.Ще разгледам снимките и дано има датичка там.
Янче,весел празник !Повече танци в коджака на дядо Тошо да има. Joy Joy Joy
Яжка, имаш ли вече тишина и спокойствие?
Миме,стискам палци след 4-ти да кажеш,че тръгваш на работа.На Диди също. Praynig
Зиче,честита работа и на теб.
Отивам на терасата да пържа пипер и ще хвърлям по едно оче тук. Приятен следобед.

# 79
  • София
   Фурийка,срещата беше на 31-рождения ден на дъщеря ми.Нали се чудех дали да идвам,но те заминаха на Гърция и аз отидох на Балани.Сега те пак са на Гърция,а аз не съм на Балани... smile3518
    Янче,да го изкривиш Тодор от танци,да го видя после как ще си мисли глупости...!
    Аз като мета с метла,нищо ми няма,обаче като се наложи да търся някой проект в архива в работата почервенявам и ме задушава и храчки,сополи..Там има прашлясали бумаги от 56г.
    Няма нищо по-хубаво от тишина  и спокойствие,но с моя син/овен/ рядко ми се случва.При него всичко е на бързи обороти ,все ври и кипи.Аз се изморявам само като съм около него.Довечера е нощна смяна/пазач/ и всеки момент ще дойде с гръм и трясък да си вземе вечерята,да се изкъпе , Все бърза,все е закъснял.
   Тук съм днес,мотая се.Чистих кухненските шкафове,подреждах дрехи.С две думи нищо не съм свършила,но не съм седнала.Нали знаете- домашната работа не се смята за работа,ама никога не свършва.

# 80
  • София
Благодаря за съветите за  кучо. Но нищо не става - док. го нямаше, може би е в отпуска или е решил да не работи в събота. А Кени не дава да го докосна, зъби се да ме хапе. Той чувства, че не го обичам и затова е злобен. Утешавам се, че ще му мине като на куче. Просто много ми се събра с него.
Ние ходихме да пием кафе при част от племето. Няма начин Пламен да е свободен и да не се види с  Бойка. Ако помните дъщерите и, които даваха по  Нова тв. Та сега са се подредили много добре. Дали са им стаи в дом за временно настаняване за 3 месеца, после ще останат още 3 и пак ще правят панаири с  журналистката и тогава вече ще им дадат апартаменти.
Дотук - те си знаят. Но в общежитието е като затвор, не пускат никой да влезе. Бащите даже на гости не ги пускат, бабата - също. 6тото дете на едната /на 3 месеца/ е  в Пирогов, хванало червен вятър, крачето му подуто до коляното и сигурно ще го оперират. А майка му дори не отива да види как е, лежи си, а около нея се гонят 4 деца. Баба му Бойка също лежи пред ДВД-то и я боли глава. Викам и - то от толкова взиране в екрана - нормално е. Ама не - тя до сега спала.
Другата - с близнаците е по в час и си ги гледа, справя се.
Дано се намери някой да им отнеме децата на тия боклуци.

# 81
  • София
   Айша в" св,Димитър" ли са в 464бл.?
   За котешката слюнка знам,че помага за зарастване на рани/като се ближат раните/ Щом кучето се ближе,може и при кучетата да е така.

# 82
  • София
Яге, някъде в Красна поляна са. Но вътре дори майка им не са пуснали. Гледали са как изглеждат стаите по снимки от тел. Иначе било чисто, подредено, с хубави мебели. Но какво ще оставят след себе си хуните .... Едната поне чисти и готви и си подреждаше квартирата и до сега. Но  Даниела/6те деца/ само лежи и гледа чалга тв. Може да се зарине в мръсотия. Голямото и момиче от време на време измита и измива. Иначе ядат вафли и пият боза, ако бабата не е наготвила нещо.
Кучо се плюнчи, дано се оправи. И аз знам, че слюнката им лекува.
Почва нов турски сериал на БТВ - ще гледам.

# 83
                      Олеееее,зачезнали сте! Laughing Ние пък бихме мъжете на карти и в жегата бяхме на джин с тоник и лимон.Спомнихме си кога за първи път станахме приятели и това беше любимото ни питие.Спомнихме си и как купувахме по цяла каса джин , защото бързо изчезваше. Laughing Живеехме от двете страни на булеварда и се изпращахме по 100 пъти.Ние ги изпращахме , те викат " айде и у нас по още едно" и процедурата се повтаряше по N - пъти.
                      Нещо щях да ви питам и се чудех какво. Embarassed Та се сетих точно преди да публикувам. Laughing
                      Айша,с какво изтребваш хлебарките,че една позната ми се оплака,а на мен ми се струва,че каза някакъв препарат,но не ми се търси из старите теми.Кога ще дойде фирмата в ДГ нямам идея и за това да и кажа твоя препарат.
                     Миме,ама аз плача,че тръгвам на работа.Надявам се и ти да тръгнеш още през септември. Peace

# 84
  • Пловдив
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ МОМИЧЕТА.

# 85
  • тук и там
И аз ви пожелавам спокойна нощ.Изморих се днес и ще лягам.
Утре много рано ще стана,че съм посипала захар на сливите,после компоти,та докато напече да ги сваря.
Диде,така ми се играят карти.Зимата се събираме често /обикновенно петък и събота/и понякога осъмваме,но сега гледам да легна рано и вече ми се затварят очите.
ЛЕКА НОЩ!

# 86
  • София
Лека нощ и от мен, Зиче дай малко рибка насам, много обичаммм, а и мъж ми донесе преди малко кутия бяло вино  Shocked, чак не повярвах hahaha , и аз се уморих днес, сложихме 20 кг домати смляни в буркани, та едни на тръстиката, а други на Мадона, чакам да видим какви ще са отзивите на щерката, Диди и ние играхме карти на язовира, беше много смешно, защото един неразбрал, друг се чуди newsm78, ами беше си купон да става Party
Айша, заведи го кучо на всяка цена на ветеринар, че на един комшия съвсем му оплешивя кучето като почака Peace

# 87
  • София
        Няколко пъти поглеждах-все нямаше никой,после излязох по двора. Късно се прибрах,вечерях,поприбрах,поизмих и времето мина.
        Момичета имате горещи поздрави от Танита,говорихме по телефона.Чака майстор за компа и се ядосва,че не може да пише.Била е на Камчия,другата седмица ще ходи на екскурзия на Враца,Видин...
        Не ми се спи и мисля да поровя в нета.
        Лека нощ на лягащите!

# 88
  • София
Изпратих Ани на Несебър до 06,09 и се прибрах. Преди това надничах тук, но нямаше никой.
Дидиа, от селскостопанската аптека на Семинарията, спирката на рейсове 94, 102, 67 купих малка опаковка препарат против колорадски бръмбар - 2,00 лв.  Размива се в пулвелизатор с 1 л. вода. Но моят беше от 750 гр. Стигна да напръскам целия апартамент. 2-3 дни мърдаха и от тогава само трупове мета. Отделно купих от аптеката пак за 2,00 лв лентички и ги разпръснах на доста места. Да чукам на дърво скоро не са пъплали по нас.
Чувала към от колежки за препарат Регент, но дали е същия - нямам представа.
Маргита, наздраве с винцето!
Яге, върни поздравите на Танита, приятна екскурзия и желая.
И лека нощ от нас с Пламен.

# 89
Добро утро.
Заповядайте на кафенце с хубава музика http://vbox7.com/play:67209258
Много поздрави и от мен на Танита.
Янче,как искарахте юбилея.

Отивам да хапна и да слагаме тапетите.Вчера каталясахме/свалихме си старите-много трудно,после мъжо изкърти старите цокли по стената,че после се наложи да подмазва,боядисах и касите на вратите и късно вечерта бяхме много гроги.
По някое време пак ще намина.
Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт