Септември '09 - 43 "Всяка СЕПТЕМВРИйска мама чака радостта голяма!"

• 13 110
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Ау...Хубан Петков...Тези що се гаврят с имената.... Shocked

# 151
Здравейте мацки! Не мога да ви изчета бре....

Да се отчета набързо - вчера си отвисях в ТК, първо платих на касата 900 лв за раждането, после ми взеха кръв и урина, после консултация с интернист, след това - с анестезиолога, който ще ми слага спиналната упойка (ама голям симпатяга беше  Laughing). Накрая ми направиха запис на тоновете и ми написаха картона за секциото. Е много съм доволна, на всичкото отгоре си имам новоизлюпен племенник и вчера използвах това, че съм в болницата, та бях на свиждане на братовчедка ми. За съжаление малкия сладур е в кувиоз, та не можах да го видя, но поне знам че е добре и скоро ще ги изпишат.

Ох направо вече не ме свърта на едно място, остават броени дни до операцията и се чудя как да не мисля само за това.

За килцата - до момента съм +13, надявам се за няколкото дни да не кача още. Стрии имах от пубертета, с предната бременност се появиха само две-три нови на дупето, а с тази - още нямам никакви (пу-пу). Доскоро се мажех с Мама Дона на Чико, а като ми свърши си взех българския на Кокона и майка.

Днес мъжът ми довършва парното у нас та сега все едно бомба е паднала, язък че толкова чистих и подреждах тези дни. Сега трябва всичко отначало да изчистя, направо ще умра от яд. Дано поне до довечера приключат, та утре цял ден да оправям тук.

И да се похваля - имам нов телефон, подарък от мъжът ми за предстоящият ми РД (15.09), та сега се кефя че в болницата ще мога да направя хубави снимки на бебчо с него.

Хайде да спирам, че пак се поувлякох.  Embarassed

# 152
Обръния Ценова  hahaha

Тия се бъзикат, но определено никога не бих се сетила за такова име

# 153
 Joy hahahaЗа баткото трябвало да е Рогелин Горанов,а за беба-Бориса Горанова!!!
Здравейте и от мен мамчета, що се отнася за стрийте моята доки ме каза , че независимо с какво ги мажа те са наследствени , т е моята майка щом е имала стрий когато е била бременна с мен  Naughty и аз непременно ще имам и вярно Crossing Arms и по този повод ме посъветва да не си хвърлям парите на вятъра, а да си купя обикновен лосион за тяло против стрий и така, а ако знаете аз как съм се нацепила  ooooh! ужас, първо бяха леко розови , а сега са сини Shocked направо , много са гадни , но заради бебчо ще изтърпя всичко Hug
Лек ден Ви пожелавам и на хладничко Naughty
Целувки   bouquet

Може и да е вярно!Майка ми няма-след 3 бременности,и сестра ми също -след 2,аз засега нямам,но ще видим!
LaDiDa, Peace]ще те мисля на 10.09,и ще стискам палци на двете ръце и двата  крака! Mr. Green
Киара,да ти е честит телефона и със здраве да си го ползваш!  bouquetАма ти на лична дата си родена,затова си ученолюбива Mr. Green
Да ти е жив и здрав племенника!!!

# 154
Киара,да ти е честит телефона и със здраве да си го ползваш!  bouquetАма ти на лична дата си родена,затова си ученолюбива Mr. Green
Да ти е жив и здрав племенника!!!

Благодаря ти мила!  Hug А за рожденната ми дата - мани мани, това си е направо наказание да имаш РД на първия учебен ден, всяка година ходех с кутия бонбони и докато намеря всички от класа ми за да ги почерпя, оставах без крака.  ooooh! Иначе верно бях отличничка, явно това ми е носело някакъв късмет, че по принцип не съм от най-ученолюбивите.  Embarassed

Забравих да пиша за Бивацин-а, моята докторка ми каза задължително да си купя и тъй като го нямало по аптеките, да купя Оксикорт. Та вчера го купих и сега като му чета листовката, не става много ясно дали е подходящ точно за такива шевове при операции, ама щом тя ми го препоръча, се надявам да има ефект от него.

LaDiDa и аз ще стискам палци на 10-ти, аз дотогава ще съм родила живот и здраве и ще чакам добри новинки и от теб мила!  Praynig

bubole4e, миналата седмица бях в Кауфланд (но не в СФ, а в Перник) и там ги имаше новите Памперс. Дори имаше няколко мацки, които им правеха реклама, но ние взехме от обикновените Памперс за в болницата, така или иначе не е сигурно че там ще слагат на бебето точно тези памперси, които ние сме занесли. После като се приберем вкъщи, ще преценя какви да ползваме, нещо пак към Либерото ме влече, та ще видим.

# 155
 rotfImao Царволана Шамкалова rotfImbo

# 156
  • София
Тоя генератор на имена е страшен хахахах младежа трябва да се казва Нати Цветков, а Кати - Колица Цветкова хахаха...а аз Чубра хахаха щях да падна хахахаха
Относно стриите - еми майка има много, затова и аз много се притеснявах.....с първата бременност не завъдих, засега още нямам...така че незнам дали това е вярно...ако майката има и ти имаш...еми ако си наследила кожата на баща ти...
kiαrrα честит ти телефон...викаш гадно е да си роден на 15 09 а...Значи преди секциото плащаш....брей...предишния път беше след като ми го направиха...нещо са променили правилата в ТК....
bamba искрено ти завиждам...
Аз свърших това, което бях решила и сега се отдавам на мързел... Grinning

# 157
  • sofia
И аз се попрестарах с чиската...Да не ви разправям,че пуснах 4 перални и сега няма къде да простна всичко...Оказа се,че най мистериозно са се навъдили купища бебешки дрешки,но за щастие няма да ги пера днес...То и щипки ще трябва да купувам...Дали още продават...Даже мих прозорци...Мани,мани..Кат се почне и край няма туй домакинската работа...Аз за това я избягвам hahaha

# 158
kiαrrα честит ти телефон...викаш гадно е да си роден на 15 09 а...Значи преди секциото плащаш....брей...предишния път беше след като ми го направиха...нещо са променили правилата в ТК....

Ми то с тоя нов шеф на болницата.... И сега масово напускали акушерки, че по новия начин получавали много по-малко пари, вчера докторката ми се оплакваше. Та аз като попитах кога да платя - преди или след, тя ми каза - Ами по-добре преди, та поне да не платиш изследването за кръв и урина, което изискват да направиш в болницата преди операцията. И наистина - вчера само показах картончето в лабораторията и нищо не съм плащала (да не повярваш). Но по принцип не е задължително, може да платиш и след като родиш, така че не се притеснявай. Просто аз така реших и сега ми е някак спокойно, че поне с това няма да се занимавам после.

# 159
# 160
  • София; Дружбето
Туй мойто не спи,не спи, ама като реши да откърти и на - вече 3-ти час и не мърда Crazy Не че се опаквам де, ама днес баш не ми пречеше да не спи Laughing
Аз няма да чистя хич докато не стане детската. Вчера прахосмуках и днес хич и не личи.

# 161
Ами аз само да честитя на новите мами Simple Smile И да се запиша, че имам гости и не мога да ви чета редовно, а да не ви губя дирите Simple Smile

# 162
kiαrrα ,честит ти племенник!И честит телефон!Ти значи си септемврийска мама на септемврийско бебе!Значи гнезденето ти отиде на кино,а...но пък сега парно ще си имате Peace
Голяма работа е генераторът hahaha -бахни!!!!! Shocked

# 163
Здравейте!
Вече съм щастлива мама  Joy  Joyна Виктория 3.500 кг. и 46 см., роди се на 26.08.09. Като остане време ще изчета пропуснатото и ще пиша как сме и как мина раждането.

# 164
Честита да ви е Виктория, Sianaa ! Живи и здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт