Септември '09 - 43 "Всяка СЕПТЕМВРИйска мама чака радостта голяма!"

• 13 103
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
villi, и аз като arllina не те съветвам за екрюто- цапа се наистина много!
Моята Стоки е червена, тя ми е от Красимира. Петър като разбра, че бебето е момче беше много настоятелен да я продавам и да купуваме друга, но аз реших проблема като купих един зелен текстилен сет  това се оказа много разумно решение, защото ще мога да ги сменям и да не оставам без количка като пера единия цвят.
Иначе избора ти е много добър- количката е много качествена- моята е като чисто нова!  Grinning
Чакаме да се похвалиш!  Mr. Green

gorbiiiii
, зареждай батерията на мобилния за 10ти! Живот и здраве искам да се хваля с хубави новини на шъркелчето си!  Party

Заа килограмите- аз съм +15.  Confused Сложила съм ги само на корем, предполагам затова иска да се пръсне, милия ми!  Thinking

Тапетите са налепени! Отивам да подреждам и до довечера си забранявам да гледам какво става тук!  Crossing Arms

# 136
  • Бургас
Здравейте,

Аз да се оплача с килограмите съм доста напред +20  Cry
Имах си и преди стрии но сега ми излязоха и нови, да не говорим че такъв целулит направо ужас Cry
С целулита можело да се пребори човек ама тези стрии отърване няма еххх
За гъбите и аз ги имах и ми бяха изписали свещички, сега преди да родя не са ми взимали микробиология ама лекарката ми каза че при бременните много трудно се лекували, и дори да се излекуваш организма бил толкова поддатлив че пак можело да се завъдят.
Аз си чакам,чакам... ама това бебе май не му се излизаааа  newsm32
Поздрави на всички

# 137
  • Испания и Стара Загора
Мойта микробиология беше положителна и преди да ми спукат водите ми сложиха система антибиотик.Родих си нормално и всичко е наред сега. Peace
Заместител на Бивацина е Неомицин. Peace

# 138
Здравейте момичета. Аз стрии нямам за сега, но чух че те могат да се появят и след раждането. За сега съм качила 10 килограма. В понеделник сме на преглед и вече окончателно ще изберем датата, но най-вероятно ще си остане  да е 6-ти. Вече все повече ме е страх Embarassed

# 139
  • София; Дружбето
Аз целулита така и не успях да почна да го разкарвам от предния път, защото всички кремове са противопоказни при кърмене, а нали кърмех до скоро Crazy Сигурно ще си го нося още 2-3 години.
Иначе днес имах една приятелка на гости и ме зарадва като ми каза, че съм качила само на корем Grinning Аз предния път бях много по-голяма. Като родих оставих 6 кг в родилния дом, за седмица бях с килата от преди да забременея. После ела ме виж, като ме изби на ядене и след месец пак бях като преди да родя Crazy Този път съм си забранила да тъпча, ще ям само плодове и зеленчуци, че да съм красива мама Laughing

# 140
Здравейте мами, за килцата аз съм +12 нови стрии не са ми излязли но за сметка на това си имах доста старички няма спасение от тях.

# 141
  • София
Здравейте от мен!
Гледам, че говорите за еднократни гащи и килограми Simple Smile Аз си бях купила 2 пакета за болницата, най-големия размер и се оказаха малки за мен  Shocked Бях 83 кг като родих. Сега вече съм 72 кг Peace Изписаха ме от болницата с 6 кг по-малко, а после свалих още 5 вкъщи. Много вода бях събрала  Mr. Green Първите дни само ходех по малката нужда през половин час, сигурно съм изхвърлила поне 3-4 кг вода за 2-3 дена Mr. Green Сега си гледам краката и не мога да повярвам, вече не са подути и изглеждат като преди  Simple Smile
И със стрии се сдобих, не само по корема а и по краката и дупето  ooooh! Засега се мажа с някакъв крем на Мустела за след раждане, но нямам особено големи надежди  Rolling Eyes Целулит имах и от преди, така че...  Tired
Валката, аз мисля от понеделник да почвам да изкарам Ана Мария навън, по 5-10 мин в началото, така ми каза педиатъра  Peace Дано само времето се задържи топло  Praynig

# 142
Аз се "пекнах" и "топнах" и съм много доволна!
 За кг-аз съм 22 отгоре,но бях доста слаба и всички ми казват само коремката да сваля и повече да не отслабвам-било ми отивало Crazy
Стрии си имам  стари,когато отслабнах рязко ми излязоха на бедрата,затова си мисля,че може след като родя да се нацепя Whistling
Бебешондел,стискам палци всичко да мине по вода и скоро да се хвалиш Hug

# 143
  • Варна
здравейте момичета!
гледам тази тема е отчетна за кила и стрии..Simple Smile)

Аз стрии все още нямам, но и предната бременност нямах, мажа се само с  козметика на Палмърс, специално за бременни и съм доволна.
Килата се движат нагоре, засега +13, но и миналия път така вървеше...И аз напълнях повече като кърмех, майка ме охранваше добре, за да има кърма и то качествена- от всичко по много Whistling
Видях си микробиологията, няма гадинки - въпреки предсказанията на околните, че от плажа и басейна, задължително ще се завъдят...А аз не съм спряла да ходя и ето- опровержение Naughty
Целулита махнах 3 години след раждането с много масажи и мазила...Сега не може да се маже човек, че всичко за целулит има кофеин и други дрениращи, дето не са желателни...
Лек ден, ние отиваме на Калиакриа, парти тайм! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 144
За тези, които са си вкъщи и се чудят за името на бебето...  Joy
http://www.bebeshkoime.info/index.php
Пъро Андреев ... Ле-ле ще ме осъди като стане на 18, ако го кръстим така ooooh!

# 145
Ех  *елеста* завиждам ти благородно за калиакриа. Много е хубаво там, забавлявай се и пусни малко снимки после ако си правите Peace

# 146
Охх мамета отчаях се никъде не намирам от новите пелени на Памперс белите, за новородени, в няколко аптеки питах - още нямали, в няколко магазина нямаше -свършили. Дали в Билла се продават. Моля ви кажете, аз мисля да взема размер 1 от 2-5 кг... Confused

# 147
Здравейте и от мен мамчета, що се отнася за стрийте моята доки ме каза , че независимо с какво ги мажа те са наследствени , т е моята майка щом е имала стрий когато е била бременна с мен  Naughty и аз непременно ще имам и вярно Crossing Arms и по този повод ме посъветва да не си хвърлям парите на вятъра, а да си купя обикновен лосион за тяло против стрий и така, а ако знаете аз как съм се нацепила  ooooh! ужас, първо бяха леко розови , а сега са сини Shocked направо , много са гадни , но заради бебчо ще изтърпя всичко Hug
Лек ден Ви пожелавам и на хладничко Naughty
Целувки   bouquet

# 148
  • където има любов
Буболече ако не намериш,свиркай ще ти пратя от Шумен! Wink

# 149
хахах може да се наложи егати късмета, винаги когато търся нешо или е свършило, или не знам какво...ще ида сега до Билла да проверя дали случайно нямат там ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт