Септември '09 - 43 "Всяка СЕПТЕМВРИйска мама чака радостта голяма!"

• 13 101
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цвета благодаря за инфото,  bouquet ще гледам да се класираме за тазвечерното представление от 18ч.

LaDiDa аз съм си избрала като твоята количка, ако не се лъжа ти имаш Стоки. Дано имат повече цветове да избираме днес, ако не ще капарираме. Голямо мъдрене за цвета имаме аз исках синя, но ми се струва много ярка, таткото искаше червената, но на мен не ми хареса, сега се колебания между екрю и зелено.

# 121
Момичета,аз стрии нямам,но за сметка на това такъв целулит изхраних,че незнам....Някой знае ли някое ефикасно мазило!Аз досега такава гадост съм нямала,но доколкото съм запозната от това спасение няма!!!
Оооо има спасение - много глади и много спорт  Mr. Green Няма страшно, аз съм дебелана и имам целулит колкото си искаш, но в слабите ми периоди и целулита изчезва. Въпроса е, че с мазила и без диети/спорт не знам някой да е успял да го махне.
Вчера една приятелка ми върна диска на Синди Крофърд "Ново измерение", коъто преди години си бях купила по грешка и се оказа с упражнения за след раждане Mr. Green И сега твърдо съм решила да го ползвам. Много са приятни и първата програмка е само няколко минути и е предназначена за периода непосредстрвено след раждане. Всичките м вече родили приятелки доста скептично глледат на подобен род амбиции и предполагам това което сега си мисля ще е много далече от това което ще се случи в действителност, но поне имам мисъл която ме крепи в идеята, че няма да съм вечно такъв слон!

# 122
Добро утро!
Аз стрии нямах,ама предния път въпреки цялото мазане се нацепих часове преди да родя по тумбака.Вдигах тежки неща и подреждах,дали от това или от огромния корем,но умрях от яд. #Cussing outСега сякаш нямам нови,то и старите ми стигат.Но тази бременност съм по дебела и резултата е целулит,до сега нямах ConfusedДано поизчезне,като заслабна.Знам,че по време на бременност и кърмене не трябва да се използват мазила за махането му.
На моренце си ходих цяло лято,дано отида за последно преди да родя.Искаше ми се да заведа детето,ама с тази кашлица и сополи само за плаж е.
Аз  си взех безшевни гащи за болницата. Peace
LaDiDa :чакам с нетърпение снимки на стаята Wink
bibsy :избра ли си лекар за раждането?
Nadina :моя ''бате''е от Добрич,та баба и дядо и леля на дребната са там.И ние ходим редовно до ''Градът'',както му викаме Wink
И мен вече всичко ме боли,сутрин вместо   отпочинала се събуждам цялата схваната и с болки в кръста.А най-досадно ми е ,че ставам по 3-4 пъти вечер до тоалета ooooh!
villi:мисля,че екрюто много ще се цапа.Аз съм за зелено,слабост ми е Wink
За количка съм се спряла на един Макларън,ама много ми свидят 500 и кусур лева и ми се иска да си я намеря някъде от вън,то от Англия де,даже да е 2-ра ръка.Ама още нищо не съм предприела по въпроса,не че имам време де Sad

# 123
Добро утро и от мене, и аз да кажа за еднократните гащи, купих си от магазина на ДМ, София, който е на Мария Луиза, но предполагам че и в този на стамболийски ще ги има. И ги видях и в квартала Дианабад, аптеката Червената къща на Никола Габровски, точно срещу магазина за хранителни стоки ВМВ. Взела съм среден размер, не съм ги мерила, но като гледах реших че ще ми станат, дано не съм се объркала  newsm78.

# 124
Добро утро Simple Smile

Как сте момичета? Аз съм все по-обнадеждена че денят ще е скоро. Снощи когато  отивах до 00 така ми се беше схванал корема че не можех да дишам и да се навеждам. Също така вече усещам бебчо много долу да ме натиска.
За еднократните гащи си мислех да си взимам и така и не се наканих, но си взех стягащщи гащи за след раждането... дали ще имат ефект?  Rolling Eyes
За стриите, имам си вече бая под пъпа, направо се плаша, но.... да се надяваме че ще поизбелеят. За килограмите съм +20 - 80 до сега.
Приятна сутрин на всички Simple Smile

# 125
Добро утро и от мен. Баба, дядо и внуче заминаха до София, мъжо е на работа пък аз се моткам тук да прегледам темичката. После ще се позавъртя да оправя малко и с тва ми се изчерпва програмата за деня.
За стриите и аз се '' обзаведох '' с няколко нови, но щото не съм редовна с мазането, та аз съм си виновна.

Nadina браво на теб за рефератите как имаш време и желание не знам мен такъв мързел ме е налегнал все гледам да се поизлегна някъде - ужас направо.

Бягам сега по задачи после пак ще надникна. Хубав ден на всички  Hug...

# 126
  • където има любов
Горби и аз с предната бременност се сдобих с целулит,който след това като си отслабнах и си изчезна от самосебе си.Стрии нямах,сега обаче от няколко дни забелязвам предимно вечер,или след душ,едни червенички образувания.,съпроводени със силен сърбеж.След като го намажа и се успокоявя,но взема ли си душ -всичко наново.Та сега мия корема само със вода,явно душ гелът много ми изсушава кожата!

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 13:40 от Чифлигарова

# 127
Здравейте, момичета!
Първо да честитя рожбичките на Тами1111 и Електра! Да са им живи и здрави и да ги радват много! На гордите мами бързо възстановяване!  newsm51
Милички, на 28.08. бях при доки, каза ми, че бебка е 2.800 кг. и главичката й е вече много ниско долу и е в изходна позиция.  И аз ейт такива очи отворих #Crazy ... Направи ми и преглед за разкритие, шийката започнала да се скъсява и била разтворена в горната си част, което можело да се дължи и на главичката, която е толкова ниско долу вече... Каза ми, че имам 2 варианта: 1 - да лежа вкъщи и да пия гинипрал и паматон заедно с магнерот и 2 - да ме вкара в болница за задържане на системи с магнезий...
Естествено предпочетох първия вариант, обаче този гинипрал такова сърцебиене ми причинява..., но пък действа. Сега го пия по 1/2 таблетка на 3 часа. Доки каза, че трябва да задържа поне до 15.09. Надявам се да стане!  Praynig Ще правя всичко, което ми се каже!
Капарирахме кошарката на бебка, понакупихме най-необходимото за болницата и за след това.  
И аз все още не съм стегнала багажа за болницата. Бях си изгладила нощниците, обаче вчера ги изпрах наново, защото едната от тях не ми е чисто нова и я бях носила, когато се мажех против стрии с едно олио. Днес смятам да ги изгладя.

Благодаря на Весита, че отново се погрижи за темичката, толкова е красива!
Сега отивам да ви чета, че съм пропуснала доста!

Много цунки на всички!

# 128
Оооооо, за килограмите. Първия път не успях да кърмя и ден, но за сметка на това какъв апетит... Shocked
От болницата ме изписаха с килограмите, с които забременях, а два месеца по-късно си бях върнала килограмите, с които ме приеха да раждам. С тази разлика, че не бяха само на корем, а гъз, бедра .... Sick
Не знам доколко е свързано с кърменето, но доста хора качват след като родят. Решила съм тоя път да не се отпускам. Simple Smile Ама да видим ...

Момичета, много ме притесняват гъбите, които ми откриха. Лекарката, която ми изписа лечение за тях не успя да се справи с проблема и сега сякаш нещата се влошиха. В понеделник трябва да се обадя да си запазя час за последен преглед при моя наблюдаващ. Също така в понеделник ще мога да се обадя да си запазя час, само че на частно за лекаря при който си ходя по принцип, но той не работи със ЗК. Страх ме е, че няма да имам време да ги разкарам гадовете докато родя. Четох, че е опасно за бебето, но така и не разбрах кое и колко е опасно. В нета се начетох с истории за "едва не направих аборт заради гъбички", "бебето ми беше 2 месеца на антибиотик заради гъбички" .... Shocked

# 129
  • София
Добро утро и от мен...аз днес ще гнездя Sunglassesамаааа нещо хич не ми е до чистене и незнам до къде ще я докарам...
Морските мами да отиват на плаж, че аз само точа лиги ама това е положението....Мин.година в началото на септември ходихме до Турция и беше супер, но тази явно ще се пропусне поради технически причини, както казва едина позната....От два деня спя като пич.....а дори се и успивам....а и през деня си дремкам....явно съм се успокоила...и каквото стане...стане...С целулит и аз се сдобих....+14 кг съм, но тоя път се натрупаха на крака и дупе...предишния бяха някакси по равномерно разпределени....И аз знам, че мазила против целулит по време на бременност и кърмене не се препоръчват...но да се надяваме, че след като родим ще влезем бързо във форма...аз  поне този път твърдо съм го решила...защото предишния се офлянквах, знаех, че ще правим опити за второ бебе и хич не си давах зор...резултата беше +7 отгоре, но аз бях и доста кльощава преди да забременеия първия път...Въпреки, че кърмих 2 години, кърменето нещо не ми помогна да сваля кг...а оперделено не съм се и тъпчела...явно си е до организъм....заковах си на 52 кг...и не мръднах надолу....ни грам...а бях 45 Laughing Аз багаж за болницата също още не съм приготвила...дори и да стане най-неочакваното...докато родя татито все ще посъбере разни неща..и ще ми ги донесе...та не е болка за умиране...За стриите...четох, че е до някакви хормони, а не до мазане...в списание 9 месеца доста добре го бяха обяснили....засега нямам...и с първата бременност нямах....ама на тия кг вече бях родила - 66...сега ако ще стискам до 15 09, нищо чудно и да се цепна и аз...но дано не стане...че хич не харесвам стрии....
Лек ден на всички...почвам да чистя Wink
wish мисля, че анита 29 беше писала, че микробиологията й била положителна, пък си роди нормално, само някакви антибиотици й били пуснали преди раждане...питай я..а при секциото знам, че се прави някакво саниране, ако има  гъбична инфекция или някакъв влагалищен проблем...не е чак толкова страшно ако са гъби...по-скоро стафилококите и стрептокотите са гадни...

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 10:53 от EmiR

# 130
Привет и от мен момичета!За кг не се притесняваите-свалят се,по-важното е да сте добре,както и бебоците! Peace

Само да кажа,че Бивацин вече не може да се намери никаде,поради тази причина,че е спрян да се внася!Сега негови заместители са-Бенеоцин маз,топоцин и както мисля Валата беше писала Неомицинум! Peace

Честито на мамите,сдобили се вече с дългоочакваното бебоче!  newsm51

# 131
Здравейте момичет!
Аз съм добре.Бях се настроила че ще раждам рано защото от много отдавна съм на магнезий ис контракции,но от 10 дни го спрях и няма нищо.Имам си безболезнени и нерегулярни контракции и менструални болки но нищо.
Имам много силно течение и си направих микробиология, но се оказа абсолютно чиста и док каза че нямало с какво да го спра ,че си било нормално и щом няма нищо само мога да го намаля с Ломексин.
Купела съм вече май всичко само да ги изпера и изгладя и съм готова .Дадоха ми в петък картона ,във вторник и направление и ще си чакам.
Тук е адска жега ,но съм сама и ще отида при майка ми ,и детенце е там.
Чао и лек ден на всички Hug

# 132
  • София
Добро утро и от мен Hug
Бебешондел, стискам палци денят да е скоро и всичко да мине успешно Flutter
Днес най-после успях да се наспя, станах чак в 10.30, макар и малко схваната Mr. Green
Да се оплача и аз от стриите - мажа се от самото начало, то не беше Мустела, бадемово масло и какво ли още не и въпреки това преди 2 седмици някъде ми се появиха стрии по дупето и около пъпа... Ама какво да се прави, дано поизбелеят Confused Иначе за килцата съм +16 до момента (общо 70), нещо от месец и половина не качвам въобще.
Та по този повод си спретнах огромна закуска и след това отивам да опаковам багажи Mr. Green
Хубав ден ви пожелавам bye

# 133
Арлина да избрах си преди две седмици още. Ще съм при д-р Максим Яков и дата си имаме. В понеделник съм пак  на преглед, че не остана.  Praynig
Как е настроението при теб? Отърсили се от проблемите? Не се впрягай толкова, сега имаш много по-важни неща!   bouquet

# 134
Wish,аз до вчера си слагах свещички за гъбите!На листовката пишеше ,че не трябва да се използват от бременни,но лекарите ги изписват масово,затова мисля,че няма страшно!Нали знаеш,че по принцип през бременноста не се препоръчват никакви медикаменти,но по необходимост се изписват!
При нормално раждане,бебето може да получи конюктивит,или обрив от гъбите,но не е задължително!!!Така,че не се притеснявай!По сериозна инфекция може да се получи,ако течението се дължи на хламидии.Но пак е относително!
Аз окончателно съм се спряла на ето този модел количка http://www.kasidabg.com/chicago-4-circle-red-hauck-cpath-181_517.html
С баткото бях много доволна от тази марка!Имахме и зимна и лятна HAUK!Немски са и са много стабилни!
Тия дни мисля да ходя да я поръчам и капарирам!!!

Общи условия

Активация на акаунт