Септември '09 - 43 "Всяка СЕПТЕМВРИйска мама чака радостта голяма!"

• 13 099
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
Уф,стриите и мен ме налазиха...Пък и аз се мацота и до скоро нямах,но уви...Чудя се,дали пък не може да си спретна една "мощна"татуировка връз тях hahaha?!Тамън ще имам повод...

# 106
да ви питам това еднкратно бельо не е  ли едно като памперс, в смисъл гащи, но дебели много...охх не знам как да го обясня или има някакви по тънки, тези които купих от аптеката са ужасно дебели...

# 107
Тони, изключително ми е приятно да "те видя"  Hug

да ви питам това еднкратно бельо не е  ли едно като памперс, в смисъл гащи, но дебели много...охх не знам как да го обясня или има някакви по тънки, тези които купих от аптеката са ужасно дебели...
От много тънка материя гащи са, все едно е само горната част на превръзка, колкото 1 лист легнин са тънки. Аз имам 2 пакета, но не мога да се пъхна в тях  Mr. Green

# 108
ами най и аз няма да мога сигурно да се пъха че съм 95 кила...сигурно няма за толкова големи кат мен... Crazy

# 109
ами най и аз няма да мога сигурно да се пъха че съм 95 кила...сигурно няма за толкова големи кат мен... Crazy
Ми аз съм 88 и не се пъхам в най-големия номер  Wink

# 110
  • София; Дружбето
Дубрутру. Ние ще излизаме, че днес ще е яко жега и искам да се приберем рано.
Вили, циркът е до утре. Има представления в 18 часа днес и в неделя, после май от 20 е, но не съм сигурна. Ама е малък и не особено интересен. Цирк Колозеум ако напишеш в нета ще намериш малко инфо за него
Аз също имам много стрии по корема, но вече ги преглътнах. Мен Миша ме маже всеки ден Mr. Green И аз съм се разлигавила, само я гушкам, ама и тя ме гупка и целува постоянно. Предишния път бях така с котката - хормони, няма начин

# 111
лелеееее направо ужас...как ще ги свалям после не знам, даже в магазините за бременни нищо не ми става, май съм най- дебелата бъдеща мама...поне станах де.бях си добре що-годе Tired Tired Tired Tired Tired

# 112
Явно всички вече се "разчепатваме" и аз съм в този списък, с болки в кръста, яйчниците и тазобедредните кости, а и както Бибси отбеляза и аз се събудих със спазъм в крака и не се чувствам особено комфортно.
Аа LaDiDa  може ли така с плажа, аз поне заради малкия ходя, но аз много се кефя като направя тен, беличка съм си, а изобщо не съм привърженик на солариумите и така само на слънцето разчитам. Даже въпреки морския ми корен, догодина сме решили живот и здраве с младежите да си разходим задниците някъде посока Турция или Гърция на качествена почивка.

А по повод стриите през цялото време не съм си сложила нито грам крем на корема, но то ми се отплаща и аз тази сутрин съзрях една мъничка змия на корема, добре че е по-ниско.

Днес планираме разходка до Добрич, дребното да види баба си, а ние малко да се пошматкаме по магазините и да видя нещо я за бебето, я за баткото.
Хайде чао от мен, до ново писане и леко в жегите, които се очертават тези дни.

ааа и да ви се похваля, че си написах рефератите и вече спокойно мога да раждам. Sunglasses

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 113
  • sofia
Не,нима някой успорва моите кила?!Мислех,че аз съм най-дебела JoyМа я да не ви пука!пък то дрехи за бременни за кога да купуваме?!То време не остана Wink!Още малко!За стриите-явно са неизбежни,но поне като се мажа после няма да ми е гузно,че не съм се погрижила за себе си!А морските да не се излагат,а да вървят на плаж!Аз като осъзнах,че тази година няма да стигна до морето и....плаках със сълзи hahahaМногократно!Оле,какъв грандиозен план за чистене съм си спретнала за днес...Май е нереалистичен...Свърших приятната част,а именно покупката на препарати и прочие,сега нямам управдание и ша требе да погнездя...Лошото е,че не знам откъде да почна...Ще го обмисля на едно кафе JoyБързата работа-срам за майстора hahaha!Пък и вече пера! Peace

# 114
Дубрютру!
И аз съм толкова, дори май съм повече и не влизам в тези гащи, който продават тук. Взех си едни от mothercare и в тях влизах преди 2-3 седмици и сега вече не знам дали ше ми станат  Embarassed Мисля като tsveta да си взема памперси за възрастни.
Не си най-голямата, аз те бия със сигурност  Mr. Green Не е голяма гордост де ама кво да се прави...Миналата година бях на диета и свалих 10 кила които бяха първите, които си върнах много бързи като забременях...Дано не навредят всички тея кила на бебка, иначе после ще ги сваля (мъка голяма ама имам опит за съжаление).
А с тия килца, колкото и да се мажа, няма спасение от стриите. Само п корема нямах, ама от миналата седмица вече и там имам...абе лилавея си цялата - то на дупето, то на корема и циците, страхотия.
Мисля, че това че не мога да направя нищо по въпроса с килата в момента допълнително ме изнервя  #Crazy
Днес съм решила да ходя на Ледена епоха 3, за да се похиля поне и дано малко се поосвестя.
Май ще се виждаме и с един педиатър, да видим дали това ще е "нашият" педиатър.

# 115
 Добро утро, изписали сте света тази сутрин  Hug
bamba, благодаря ти за кафенцето   bouquet Отивай на плаж, така да ми се ходиии и на меен. Догодина ако не си опъна една палатка цялото лято там пък на...  newsm68 rotfImbo
bubole4e, аз си взех гащи за еднократна употреба. Не знам в България какви са, тук са 2 вида. Едните материята е като чорапогащник, а другите пак много се разтягат, нещо като дантела но далеееч по-грубо. На мен ми се виждат не много надеждни, но ще пробваме, ще видим.  Hug Mr. Green
 Днес трябва да привърша окончателно с моето гнездене, че в понеделник чакам брат ми и майка ми да дойдат. Един по един взеха да идват, за което съм адски щастлива. И тогава вече се надявам да ми се отпуууусне душицата и да ходя да раждам. Joy newsm08
 Лек ден пожелавам на всички ни и много нови бебчета  Drunk cheers Laughing

П.С. За килограмите - чувствам се като кит... +15 съм, т.е. 65  Sick Sick Sick После ще сваляме, важно бебчетата да са добре  Praynig Hug

# 116
Добро утро,дебеланки!!! Mr. Green

Благодаря за кафенцето на бамба!!!Аз вече си пийнах моето!Хапнах плодове за закуска и сега съм през 20мин до 00.
LaDiDa,снощи много се смях с поста ти в темичката за Ветрен!!!Голяма скица си!!!Радвам се,че си имаш вече сигурна дата!Пожелавам ти да гушнеш и стипендийката! Hug

Момичета,аз стрии нямам,но за сметка на това такъв целулит изхраних,че незнам....Някой знае ли някое ефикасно мазило!Аз досега такава гадост съм нямала,но доколкото съм запозната от това спасение няма!!!
Хайде приятен ден на всички! Hug

# 117
  • Габрово
Добро утро и от мен!
Тони, той твоя юнак е с мерки на двумесечно бебе бе  Grinning
Анита, само от кърма ли е наддала толкова Андреа, защото добре звучи ако е така  Peace

Цвета, тва "бате" стана май нарицателно тук, ама и мен много ме кефи  Joy
За стриите само си бях купила крема на Дева и то съм се мазала десетина пъти, но нямам стрии. Обаче не съм за завиждане, защото си имам стари от първото раждане и така и не избеляха, а още си розовеят като пресни хем са от преди 12год.

За килата не бойте се, ако сте от късметлийките на които кърменето влияе благотворно(уж калории се горят по време на кърмене) ще отслабнете бързо, но при някой има обратен ефект и напълняват още докато кърмят. Аз например ям като ненормална откакто родих, а на всяко мерене показва, че съм свалила още- направо се озадачих, ама и се кефя де  Party

Да питам родилите мами кога мислите да изкарвате бебоците, защото аз още тия дни мисля. И Алекс я бях изкарала на 10-я ден някъде.

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 10:09 от valkata78

# 118
  • Испания и Стара Загора
valkata78 да ,само от кърма.За сега имам доста,надявам се и за напред да е така. Praynig
При мен кърменето май е с обратен ефект.Такъв апетит имам,че направо се плаша. Tired

# 119
уж калории се горят по време на кърмене) ще отслабнете бързо, но при някой има обратен ефект и напълняват още докато кърмят.
Аз съм жив пример - качих  15 кила след раждането, щото кърмя и трябва да ям много, то ми се и ядеше, де  Wink
Сестра ми свали 15 кила по време на кърменето, явно си е до организъм и натура.
Сега съм казала на мъжа ми да не ми позволява подобно угояване, щото после е много зор, пък и пак да си сменям целия гардероб в тая криза, ще ми е бая соленко  Money

Общи условия

Активация на акаунт