Септември '09 - 43 "Всяка СЕПТЕМВРИйска мама чака радостта голяма!"

• 13 098
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
TRINITI 
лошото при мен е ,че аз вдигам кръвно.Иначе ми е ниско,но от 2 месеца го вдигам до 145.

# 91
Може ли някой да ми изпрати парола за албумчето, моля! Благодаря предварително!

# 92
  • София
Добра ви вечер на всички Hug
Честито на новите мами и добре завърнали се на Тони25 и малкия Мартин  smile3504 smile3525
Вчера и днес не можах да се доредя нито да пиша, нито да ви прочета! По цял ден обиколки по магазините, направо се разбих, но си заслужаваше Simple Smile Вече имам накупено почти всичко, което си бях набелязала, пък и багажът за родилния дом е кажи-речи попълнен. Единствено не можах да си намеря от еднократното бельо, а къде ли не питах Sad Някоя от вас да е купувала наскоро, моля споделете..?
Тази събота и неделя ще се пренасяме окончателно. Веднъж да го направим и съм готова да раждам, преди това не давам Mr. Green

Днес ходих и на ЖК - бебокът е порастнал, но пак е по-малък за седмиците си /едва 2300 гр./. Лошото е, че водите ми съвсем са намалели, та от понеделник пак ще съм дежурна всеки ден в Майчин дом, за да го следят. Дано устиска още седмица поне  baby_neutral

# 93
sonic, със сигурност можеш да намериш еднократно бельо в магазин "Малечко", "от А до Я за вашето бебе", " Слънчице" и в Хиполенд.

toni 25, радвам се, че всичко с тебе и бебо е наред.

честито и на мама Ели.

# 94
  • София
Благодаря ти! Аз се пробвах в Джъмбо, Вис Виталис, Комсед и 2 аптеки в квартала, но уви... Още утре ще проверя в тези магазини, които ми написа Hug

# 95
  • София; Дружбето
Еднократно бельо днес видях в аптеката в Шейново ако не се лъжа

# 96
A дали еднократно бельо се намира в МД-София??? newsm78
Аз нали не сам от София а мисля там да раждам -та да си взема от там ако има .
 Тук при нас и хабер си нямат за такова бельо- тука ти предлагат само памперси за вазрастни.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 22:27 от hristy

# 97
Здравейте и тази вечер от мен Simple Smile

Да се включа за еднократното бельо. Аз си купих един пакет от 5 бр. миналия уикенд от Пигис Хаус, ако случайно ти е наблизо.  Peace

Днес бях на училището за родители в ТК. Чак като си тръгнахме, се сетих, че не съм минала да видя тоалетните какви са в предродилна, а това беше уж основното, което щях да гледам. Уф...  ooooh!

Вече съм накупувала разни дрешки за бебето, ама не мога да преценя дали са достатъчно или не. Като ви чета, пускате по 1-2 перални с дрехи за бебето, а аз и половин пералня няма да мога да напълня така като гледам.  newsm78
Това с уговорката, че нямам още пелени, чаршафчета и обиколници за креватчето, тъй като още не сме купили креватче.

# 98
  • София
Добро утро!

Ех безсънието е страшна работа, от 5 часа съм будна, а е събота срамота  Sad
Мисля да спретна закуската и днес да отваме да купуваме количката, че само тя ми остана, а къде ще я държим незнам.
Вчера беше много приятно на училището, после се разходих насам натам, видях се с още две прителки и сестра ми.

# 99
Добро утро и от мен!Аз както винаги в събота ще ходя на море "за последно",както всяка седмица казвам Wink

Приятен ден на всички! Hug

# 100
Здравейте мамчета!
Криската аз също нещо съм се вкиснала. От вторника насам съм все нещо с някакви неразположения, в четвъртък вечер направо мислех да отида до болницата, че ми е на две крачки. Имах контракции на 5-6 мин. за повече от два часа. Но после реших да пия две хапчета но шпа. И заспах. И сега не зная кога трябва да ме притеснят контракциите Shocked. Снощи пък ми падна окончателно тапата, но пък тя май си пада от вторник.
Разбирам те защото трепета че ще се срещнеш може би с бебчо те изпълва с еуфория и като ти кажат "споко има още време" и изпадаж в другата крайност. Гледай да си намериш повод да се разходиш, да се срещнеш с хора, за да се разсееш, а и от разходките може да се ускорят нещата Party.
Бамба мерси за кафенцето, както всяка сутрин и да се топнеш във водата, за всяка от нас, която няма възможност. Hug
Купих си аз еднократни гащи, но както си минава времето, накрая май няма да ми става този размер, който взех Blush.
Соник  Peace - емоцията по пренасянето е просто един път, но внимавай да не се нанесете от местене първо в родилното Flutter.
Tony25    bouquet - гушкайте се на спокойствие и ни разправяй, за да ни се пълнят душичките на тези от нас, които още чакат с нетърпение.

Е момичета успешен ден на всички от мен.

# 101
  • където има любов
Добро утро!
Бамба ,пожелавам ти този плаж наистина да ти е последнят за тази година Wink
Рефреш за дрешките не се притеснявай,като излезеш от болницата,сама ще предцениш дали имаш нужда от още нещо.Моите дрешки са 2 перални,но не всичко съм купувала сега,имам доста и от каката.Сега обаче 3 дни не мога да ги изгладя ooooh!.
Снощи поне успях да се наспя!

# 102
Добро утро и от мен!
Мерси за кафенцето!  Hug
Събудих се от спазъм в крака и сега си куцукам  Crossing Arms А толкова неща исках да свърша днес и следобеда на разходка по магазините за последни покупки. Дано да ми мине. Ако не, ще си трая и ще се суркам по улиците. То и без това голяма разлика няма да има. Laughing
Аз така и не отразих плажа тази година, така че другата ще имам да си навааксвам!
Лек и спокоен ден на всички и само хубави емоции!   bouquet
"Бате" се върна от нощна и ще се паркирам пак в леглото при него Blush

# 103
  • sofia
Добро утро,слънца!Вчера жк мина успешно,а именно няма да раждам скоро!Това е добре,тъй като стаята на бебока още не е готова...Не съм станала 100 кила,а"само"90...мани-мани,но не ми дреме!После ще отслабваме заедно,нали?!Относно дрешките-моя приятелка има син на 8м. и ми е дала камара неща.Забранила ми е да купувам.Но изкушението е голямо...Та вчера бях до Джъмбо и взех мн.сладки чорапки и ръкавички/разбрах,че били мн.важни/.Относно умилението към по-големите деца,аз си нямам,но съм разлигавила до невъзможие семейния дакел-даже сега ми е в скута.. LaughingМалко ми е гузно спрямо "бате"-много го юркам и само мрънкам...После ми е мъчно,знам,че и той е в стрес,а на него никой не му се радва на коремчето...Трябва да сме по-мили с татитата,и те са "бременни "по свой начин...УУУ мойто писание замяза на "Дневника на Бриджит Джоунс" JoyМоже ли и аз да разгледам албумчето? Heart Eyes

# 104
  • Бургас
bamba,  Hug толкова ми е готино като го видя това кафенце сутрин!  Heart Eyes

Излюпих се, изправих се пред огледалото и щях да получа инфаркт- кожата ми около пъпа нацепена! Ужасяващо нацепена! При положение, че всяка сутрин и вечер като последния олигофрен мажа с Юсерин или Мустела! Що пара на вятъра! #2gunfire Бясна, бясна, бясна съм! Ужасни грозни стрии!  Close и с това напекло слънце точно срещу огледалото изглеждат още по ужасяващо! Но момичета- корема ми е просто огромен! Имам чувството от известно време, че кожата ми всеки момент ще се пръсне!  Sad

Вече броя дните като войник! Секциото ми е за 10ти септември! Вчера ходих на откриването на новата болница, в която ще работи докторката ми от 1ви септември и в която живот и здраве ще раждам и аз и ми потвърди датата пред баща ми!
Във вторник съм на ЖК от 8 сутринта и след това ще отида да си изберя стаята и да уточним детайлите по упойката с анестезилозите. В тази болница нямало да пускат с нищо освен с дамска чанта и четка и паста за зъби. Включително и дрешките на детето, дори и за изписването ще са от там! Така, че поне един ангажимент по-малко ще имам.
Тапетите вече са налепени.  Mr. Green Днес остава мъжът да сложи фриза и започвам да нареждам! Надявам се до утре да покажа снимки!  Flutter
bibsy и аз не отразих плажа тази година! Sad Аз не че съм толкова запалена де, ама срамоте, че ми е под носа и изобщо не отидох дори крачетата да топна! Нищо- догодина с юнаците ще наваксваме.  Peace
villi , чакаме да се похвалиш със снимки на новата придобивка!  Peace
s0nic , не се претоварявай с пренасянето! Само стой и гледай!  Naughty Оставяш родата да се занимават!

Това е от мен! Отивам да видя какво да си хапна!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт